Putnici svih zemalja ujedinimo se

e da si moja kuma (koja je rodjena istog dana kao i ti i vidim da je horoskop cudo), rekla bih ti da ne s.e.r.e.s

al ajd da budem fina

:mrgreen:

ja hocu da se izbodem sto nemam herca da krenem na put sa rancem na ledjima pa gde stignem
i to kojim god prevoznim sredstvom stignem
a ti kukas na kola

putovati kolima je 1000 puta uzbudljivije i zabavnije nego kad se srucis na aerodrom i ondak odes u hotel medj meke perine

evo ti moj hotel sa nove godine...100 km od bilo ceg a, u sred vinograda

http://www.villabongiovanni.com/

i bilo nam je do dzadza

sjuris se kolma bilo gde, gde god hoces i kako god ti padne na pamet...a to je ono sto je kod putovanja najlepse, zar ne?

Sad me mrzi da citiram celu stranu ...
Aj ovako ....

Bel - mrtva si kokosko....avanturista cvrc milojka, necu da budem avanturista , ocu da budem razmazena zenetina i kraj !

Molim lepo i nek sam ti rekla.
A kumu da pozdravis .
Kladim se da bi i ona pre isla avioncetom :lol:

Goxy , pa de si ti bre ...nema te da svnes medj putnike :)

Ja nisam nevidljiva, naprotiv vrlo sam upadljiva ....al treba da znas da gledas ;)

Jooojjjj , ajde molim vas da vise ne pricamo o mom Pragu dok ne vidim sta ce biti , sad sam opet smorena ....il je to sto sam sastavila 36 i vise h bez spavanja ??? :think:

E zvala me drugarica u Veronu ...tj neko malo mesto pored Verone na svadbu :)
Udaje se za Ialijana i ja cu biti deverusa :heart:
Do duse jos se ne zna hoce biti u avgustu il na jesen svadba...ali to sigurno idem kolima.
Pristala sam jer mi je objasnila prednosti kola u tim uslovima.
Al sam joj rekla da mi je duzna pare za bensedin ...i najbolji provod ikad u tom kraju sveta.
Rekla je da nema problema.
E pa bas cemo videti :)

a nenenenene

prodala se za klopu...kad su poceli dobro da je rane usput, sve je bilo u redu :D

a ona je meni krava jedna rezervisala letove da se roknes...u 7 uvece polecemo iz Beograda a u 9 ujutru stizemo na more
i celu noc ko gluve kucke rondamo po pustoj Atini

Ahahaha meni to nista nije tesko , samo dok mogu da letim :lol:

Jedino na sta bi ja mogla da se prodam je da mi ponudite neki shoe outlet na pola puta :mrgreen:

Tako mi Linda lepo organizovala prvi dan outlet selo pored stutgarta.
Mislis da sam kukala stoidemo kolima :zper:
Joks !

Ahahaha meni to nista nije tesko , samo dok mogu da letim :lol:

Jedino na sta bi ja mogla da se prodam je da mi ponudite neki shoe outlet na pola puta :mrgreen:

Tako mi Linda lepo organizovala prvi dan outlet selo pored stutgarta.
Mislis da sam kukala stoidemo kolima :zper:
Joks !

e tamo oko Verone ih imas milijardu ali ja za njihnisam imala zivaca
vise volim one male radnjice sa cipelama po sporednim italijanskim ulicama

pa ne izgleda isto kao tada, i njih su Kinezi i bofl poplavili, ali se da naci...i upropastise ih trzni centri...a u njima zara, mango, springfild...da se roknes
ne volim da ulazim u radnje koje imam i ovde i bilo gde
ali zato po ulicicama ima svasta ...i kazu, ali nisam bila, oko Venecije, u Mestrama da ima dosta dobrih outleta

Back