Putnici svih zemalja ujedinimo se

I ja sam komformista, ali mi ne smeta sto je hotel u Pragu 20 minuta od centra. Hotel mi ionako sluzi, sto neko rece, da prespavam i istusiram se. Svakako idemo grupno do centra, dakle ostaje samo povratak u kasnim ili ranim satima. I ja to posmatram kao avanturu, osim toga, volim da setam. E, sad... idem sa prijateljicom... Da imam dete, drugacije bih razmisljala. Ali, opet...ako ides kolima, u cemu je problem?

pa ne izgleda isto kao tada, i njih su Kinezi i bofl poplavili, ali se da naci...i upropastise ih trzni centri...a u njima zara, mango, springfild...da se roknes
ne volim da ulazim u radnje koje imam i ovde i bilo gde
ali zato po ulicicama ima svasta ...i kazu, ali nisam bila, oko Venecije, u Mestrama da ima dosta dobrih outleta

U Mestreu ima jedan dobar trzni centar, i jedan outlet koji sam ja videla, ali u kji nisam isla. ali, generalno je jako lepo mestasce u predgradju Venecije, odlicno za odsedanje i parkiranje kola kada se ide u posetu veneciji:D

Pa 'vako...San Bonifacio je obican gradic, nista specijalno, iznad je Locara di San Bonifacio gde je taj zamak/vila
Zamak je potpuno renoviran sa svim carima savremenog doba ali su ipak uspeli da odrze dosta od originalnog izgleda. I izgleda bolje nego na sajtu. Vinogradi su svuda okolo i osim toga u samom mestu ima malo toga sto bi me odusevilo.
Nas prvobitni target je bio Soave na nekih 6km od San Bonifacia, ali nije bilo ni jedne jedine sobe, pa kako smo bilo kolima, nije nam bio neki problem. Na udaljenosti 25-35 km se nalaze Verona, Padova, Mantova (kojom sam apsolutno odusevljena). Sigurna sam da je s proleca ili leti to mesto potpuno carobno. Soave je presladak, sa srednjevekovnom tvrdjavom i dosta zelenila....vino cu jos jednom spomenuti i necu vise ... :)
Iz Beograda se kolima stize za oko 7 sati (ali racunajte da smo putovali po magli pa nas je to malo usporilo)

I ja sam komformista, ali mi ne smeta sto je hotel u Pragu 20 minuta od centra. Hotel mi ionako sluzi, sto neko rece, da prespavam i istusiram se. Svakako idemo grupno do centra, dakle ostaje samo povratak u kasnim ili ranim satima. I ja to posmatram kao avanturu, osim toga, volim da setam. E, sad... idem sa prijateljicom... Da imam dete, drugacije bih razmisljala. Ali, opet...ako ides kolima, u cemu je problem?

Pravim se da ne vidim pitanje, jer cutimo o Pragu dok ne odlucim sta cu :cool:

Ako je blizu hotela metro, centar vam zaista nije problem, uopste gradski prevoz je odlican u Pragu, i nije tesko bilo gde stici...

Ma bitno je samo da se ide, nije važno kako, bar meni.

Joj ja sam sad tako srećna, maloprije se dopisujem na fejsu sa djevojkom koju sam prošle godine upoznala na putovanju u Pariz i kaže da je juče išla u agenciju da se raspita za istu turu na koju ja idem :zskace::zskace: kako bi volila da opet idemo zajedno :D
Ima još jedan par i kada bi i njh namamili :telefon: bilo bi savršeno :D

Jeste, blizu je metro. Ja na taj put gledam kao na neku vrsti avanture. Bice i luksuznijih varijacija, ali na drugu temu. ;)

Metrom svuda brzo stizes, i sto je najvaznije ne cekas ga :-)

Sto se sopinga tice, cenu su kao u nasim trznim centrima, mozda za nekih 5% skuplje, mada uvek ima nekih akcija kada moze da se kupi po povoljnim cenama...Do kraja marta nova kolekcija ce vec uveliko biti u radnjama :-))))

Metrom svuda brzo stizes, i sto je najvaznije ne cekas ga :-)

Sto se sopinga tice, cenu su kao u nasim trznim centrima, mozda za nekih 5% skuplje, mada uvek ima nekih akcija kada moze da se kupi po povoljnim cenama...Do kraja marta nova kolekcija ce vec uveliko biti u radnjama :-))))

Pravo da ti kazem, nisam nesto zainteresovana za soping, :eek: imam toliko bulja, da nemam vise gde da ih turim, pa delim okolo...
E, sad ako bas naletim na nesto... ;)

Jao Mirka, čitam te i da si mi pri ruci, izdevetala bih te kao pravo derle. :azdaja:

Ja neću moći nigde da putujem bar godinu dana i to sad kad imamo svu slobodu.
A imamo prijatelje u Italiji u nekoliko mesta, u Parizu, u Pragu, ma ne znam gde bih pre krenula i ne pitam čime, ni kako, ni ništa, samo da se ide...

Aj ne zakeraj, nego nauči da uživaš i dišeš punim plućima.
Hebo te avion, on nije za ljude koji uživaju u putovanjima, bre!
On je nužno zlo, kad nemaš alternativu i ideš na drugi kontinent ili eventualno kad ideš na letovanje pa želiš da iskoristiš svaki sekund na moru (kao ja :D).

Moraćemo mi tebe prevaspitati, nemaš ti pojma...cccc...
Ali dobro, mlada si još, ima nade za tebe. :zper:

Eli sta to pricas, kako neces moci da putujes????
sad ce Milos malo da poraste i ti ces se skroz oporaviti i eto veselja!
Mi smo prvi put putovali sa vesticom na duzi put kad je imala 8 meseci
A ako smo mi to izveli, ti ces jos ranije!

Na more svakako, ali će to biti jedino putovanje ovog leta. Ako nam finansije dozvole...:think:
Mislila sam na proputovanja. Moram ipak sačekati da napuni bar godinicu pa da mogu da ga ostavim par dana babama na čuvanje.

Na more svakako, ali će to biti jedino putovanje ovog leta. Ako nam finansije dozvole...:think:
Mislila sam na proputovanja. Moram ipak sačekati da napuni bar godinicu pa da mogu da ga ostavim par dana babama na čuvanje.

Ja sam planirala sredinom avgusta da idemo na more.
Beba ce imati tri meseca, mislim da moze da putuje, a imamo kucu u CG, isto mi je, bila ovde ili tamo.
Malo bar da promenimo vazduh.
Sta mislis, je l' mi to pametno?

ako imas svoju kucu onda ti je svejedno.ja sam prvi put na more otisla sa bebom od mesec i po dana.i posto je to za nas kao dobar dan,mislim to nam je nesto uobicajeno,do kuce nas je moj tata odvezao barkom i toliko smo jurili da je bebi odletela kapica u more,jupiiiiiiiii.hocu da kazem ako si navikla da bebu drzis pod staklenim zvonom,da sterilises sve u njenoj blizini i da padas u nesvest od straha zbog svega,onda ne znam.ja sam se opustila i uzivala,i nikad nista lose nisam dozivela.

Back