Putinov saveznik upozorava Francusku da Rusija "nema više crvenih linija"

Ako gledamo na nuklearno ratovanje, i tu neće biti promena jer sve strane imaju nuklearno oružje i tu bi svi nastradali. Tako da je besmisleno pričati o tome. Prosto, onaj ko prvi baci nuklearku, taj će nuklearku i da dobije,
to je tebe neko slagao
vise se od girosime i nagasakija ne bacaju, nego imaju rakete i lanseri
 
IMG_3094.jpeg
 
Ogroman je disparitet vrednosti materijalnik dobara i zarada. Sada je i na zapadu skoro nemoguće da prosečna porodica kupi stan ili kuću.
Ne samo to, problem je da kupe i nova kola. Pri tome ne mislim neka kineska koja će da se raspadnu od dilera do kuće nego neka koja su bila prosek pre desetak-dvadeset godina.
Osim, što kinezi za razliku od svih drugih, pa i amerikanaca, daju 7 godina garancije....i prodaju više automobila u americi nego nemci....
 
Bivši ruski predsednik Dmitrij Medvedev upozorio je u četvrtak Francusku da Rusija "nema više crvenih linija" za tu zemlju.

Medvedev, koji je bio šef države između 2008. i 2012. godine, a trenutno obavlja funkciju zamenika predsednika Saveta bezbednosti Rusije, dao je komentar u poruci objavljenoj na Ks (bivši Tviter).

Njegovo upozorenje bilo je upućeno francuskom predsedniku Emanuelu Makronu, koji je ranije tokom dana potvrdio čvrstu podršku Pariza Kijevu u njegovom ratu protiv ruskih invazionih snaga dok se sastao sa liderima drugih partija u Francuskoj u Jelisejskoj palati.

Mond je izvestio da je posle sastanka Fabijen Rusel, nacionalni sekretar Komunističke partije Francuske, rekao da je Makron izrazio kako se „stav Francuske promenio” u vezi sa ratom i da „nema više crvenih linija, nema više granica.

Medvedev se osvrnuo na izveštaj francuskih novina u pretećem X postu.

https://www.newsweek.com/putin-ally-warns-frace-russia-red-lines-1877115
Pogledajte prilog 1511584

Retorika se zaoštrava, a to znači samo jedno - Rat. Svetski.
Jedino još da nagađamo kada.
Ja mislim da je moguće čak i u narednih 6 meseci.
Rat se više ne najavljuje, a vodi se i više desetina godina...ovaj uveliko traje....
 

Back
Top