PUTINIZAM SRBOBRANITELJA

Убедљиво највише деце комуниста је међу жутима и сад они као пледирају за "будућност", односно Америку...:roll:

moguće ali to je ipak samo tvoja pretpostavka
ne znam da li postoje podatci za takvu tvrdnju, ali to nije bitno, jer što bi deca ispaštala zbog roditeljskih gluposti
ali evidentno je da najviše NEPISMENIH,POLU PISMENIH, NE OBRAZOVANIH...... ima kod pripadnika SRS
što se komunističke dece tiče, ne osećam se prozvanom jer moj otac, iako visoko obrazovan, a i majka, nikada nisu bili članovi te bolesne organizacije koju bi da uvedete ponovo

Pa ovo je gore od "sex i perverzije"........yebote, samo ocekujem predlog od Putinofila, da svi srbi skinu gace, i okrenu gole goozice prema rusiji, pevajuci u transu " kakaljinku":roll:

kakastaaa??:shock: kaljinku bre, ne kakaljinku. kalina (kaljina), deminutiv - kalinka... slusaj pazljivo: "kaaaljin_ka-kaljin_ka-kaljin_ka moja, v sadu jagoda, malin_ka-malin_ka-malin_ka moja.

aj sad, vezbaj, skoro ce smotra ;)

p.s. reci:

Aj, pod borom pod zelenim,
ostavite me da sanjam, Oj,
Oj luliluli, oj luliluli,
ostavite me da sanjam.

Oj, kaljinka (zbunasta vocka), kaljinka, kaljinka moja,
u basti jagoda (rusi tako zovu svo nazemno bobicasto voce), malinica, malinica moja.

Aj, lepotice, dusho-devojcice,
zaljubi se ti u mene, Oj,
Oj luliluli, oj luliluli,
zaljubi se ti u mene.

Oj, kaljinka (zbunasta vocka), kaljinka, kaljinka moja,
u basti jagoda (rusi tako zovu svo nazemno bobicasto voce), malinica, malinica moja.

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
i nije te stid?

ej, samo sam parafrazirao vic, nije bila namera da te licno uvredim.

(znas ono - uciteljica, zbog cestog psovanja malog perice, naredi svim devojcicama da kad ovaj kaze nesto nepropisno, sve brzo izlete iz ucionice da ne slusaju. jedno jutro perica zakasni u skolu. perice, zasto si opet zakasnio na cas? pa uciteljice, jutros su bas u mom kraju poceli da zidaju javnu kucu, pa sam morao da bacim pogled i eto zadrzao se...sve vojcice istrce stamepedom iz ucionice a perica vikne za njima: "pa gde cete *****, nisu jos ni temelj udarili!!???")

e, posle ovog objasnjenja, sad ozbiljno: ne vidim nista posebno smesno u IDIJEVOJ doskocici, pa ako njega i kapiram da mu je ta ruska tema mala pasija i hobi, al ono ne moram da kapiram da neko na to krene da se cepa od smeha - pa te onda i zezam. eto. sta tu ima sramotno. naravno da ne mislim da si droljica i iskreno se nadam da nisi.

evo na ovom primeru se jasno vidi šta ljude opredeljuje za radikale
PITKOST PROSTAKLUKA I PRIMITIVIZMA koji se lako "razume"
to je jezik kojim vi komunicirate!
U pravu si.
A "liberalne-demokrate" sve fina dechica,ko ovaj dole:

Ajde sada, Putinofili, svi na kolena, i putina u usta, pa mumlajte zajedno....mmmmmtin, mmmmtin, mmmmtin.....:):):)

ajde , derperu, i ti...mmmtin, mmmtin, mmmtin:D

evo na ovom primeru se jasno vidi šta ljude opredeljuje za radikale
PITKOST PROSTAKLUKA I PRIMITIVIZMA koji se lako "razume"
to je jezik kojim vi komunicirate!

Да, али зато сте ''ви'' достигли неки виши степен културе и парламентаризма,
па радите заједно.....
Најизразитији представници сте ти и ИДИДАДА.... како год већ........
Он мало пљуцне по свима и свему, готово да нема поста без псовки, увреда и шта све не, а ти једва то дочекаш па смехом (или боље да кажем керебечењем) му дајеш подршку.......
Стварно сте добар дует...... Још кад почнеш да говориш о простаклуку и примитивизму
па ко ти не би веровао........ :lol::lol::wink:

Nego, brate, ozbiljno ............kako ti nije zao da gledas ovolike rusofile, a da ih ne pozoves, onako kolektivno kod tebe u goste...zamisli , onako , ko ekskurzija......majke mi !!!!

Evo , ja cu odavde da ih ispratim, ko vojvode... ima sve da im prasti iznad glava, dok prelaze granicu, a ti mozes da im pokazes Putina, da ti ga izljube :):):);)

Back