''Путинизам'' - идеја патриотске елите

Комунизам је и био фарса за што лакше придобијање скоро добијеног- гомила неуобличених умова који не знају ни ко су, ни шта су, а понајвише не знају где им је место- за добијање транснационалне елите.
Комунизам , онакав какав смо ми имали, још увек је на снази у нашој држави.

Стручњаци, који су се бавили и баве комунизмом, кажу да је потребно 60 година да би се из исте комунистичке буле изашло.

Комунисти су нам увалили своју децу..дс-спс-лдп- и на жалост неки који се продају за националисте...треба народ да се опамети...али како када су и код нас старији у души комунисти....ова омладина што сада стасава, осећајући понижења која нам се дешавају због неспособне комунистичке власти, ће тек прегласати остатке бољшевика..
надам се само ускоро, док још има Србије!

Комунисти су нам увалили своју децу..дс-спс-лдп- и на жалост неки који се продају за националисте...треба народ да се опамети...али како када су и код нас старији у души комунисти....ова омладина што сада стасава, осећајући понижења која нам се дешавају због неспособне комунистичке власти, ће тек прегласати остатке бољшевика..
надам се само ускоро, док још има Србије!

Bu! Komunista!

Bu! Komunisti! Naravno da cu da glasam za DS, necu valjda da mi masna zadrigla popovska bagra kroji usdbinu? Ili bi ti, Obrazovac da zajasis na vlast pa da uzimas dnevnice i ostalo, a?

Sofija, vidim da nemas dovoljno godina, blago tebi, da se secas svega.Srecom po tebe, ali ipak se informisi, da ne bi pala pod uticaj obrazovsko-13898634sta vec desnicarskih gluposti.

сатаниста..па знам да ћеш да гласаш за своје духовне гуруе..илуминате...масоне и сл...мене ниси изненадио....али сте се зезнули...има нас више него сте рачунали..пазимо на вас..мотримо и када се укаже прилика...

:mafijas::mafijas::mafijas::mafijas:
:maramica::maramica::maramica::maramica:

сатаниста..па знам да ћеш да гласаш за своје духовне гуруе..илуминате...масоне и сл...мене ниси изненадио....али сте се зезнули...има нас више него сте рачунали..пазимо на вас..мотримо и када се укаже прилика...

:mafijas::mafijas::mafijas::mafijas:
:maramica::maramica::maramica::maramica:

Aha. kad bih bio dovoljno smesno raspolozen da te shvatim ozbiljno, ovo bih kao "pretnju" preneo na dva-tri mesta, pa da vidis kad zaigra mecka...ali nema od tih tvojih pretnji nista, a mozes da motris samo na svoje dupe, nista vise.Ako znas uopste gde ti je dupe a gde glava.

Дакле, на тему се се одазвала већ два припадника транснационалне елите.

Haha, sestro slatka, nisu ti nesrecnici 'transnacionalna elita'. Al' bi voleli da budu, ne pitaj.

Putinu zameram samo jedno - sto nije povesao po crvenom trgu sve bandite i kleptokrate koji su sakatili Rusiju, od Cubaisa i Njemcova do Berezovskog i Abramovica. Da je to uradio, bio bi ravan Petru Velikom.

Ovako je samo najbolji ruski vodja u zadnjih sto pedeset godina.

Aha. kad bih bio dovoljno smesno raspolozen da te shvatim ozbiljno, ovo bih kao "pretnju" preneo na dva-tri mesta, pa da vidis kad zaigra mecka...ali nema od tih tvojih pretnji nista, a mozes da motris samo na svoje dupe, nista vise.Ako znas uopste gde ti je dupe a gde glava.

Ајде пренеси..можда се и упознамо!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Е сатаниста, јадан си и глуп...везе ти немаш са животом!

I Sofiji i učesnicima:

Ni jedna ni druga "elitistička" opcija neće spasiti obraz Srbiji.
Niti to pokušavaju. To što se vi ovde deklarišete kao protivnici ali zastupnici jedne od te dve
ni vama ne ide na savest. Ne može ni Rusija ni Amerika, ni "Istok" ni "Zapad" da bude Srbija u kojoj žive i živeli su ljudi koji ne pripadaju vašim taborima. Žao mi je što ova tema nije već zaključana jer širi nešto što se zove kompleks više odn niže vrednosti, u odnosu na pomenuta dva "slučaja".

Pozvati se na film kao na argument bilo kakav, to može samo neko ko ne vidi ništa drugo u stvarnom svetu u kome živi aktuelno i trenutno.A filmove danas ne gleda bar 65% građana Srbije, naročito ne u poslednje vreme. Ne stižu ili ne posećuju nazovi-bioskope-ili-ono-što-je-preostalo-od-istih. Još strašnije, neki gledaju prenos skupštine misleći da će im biti jasnije šta se dešava.

Nek' vam je na čast ovo tematiranje, patrijote i patrijotkinje.
Mene stid što nisam još bar malo više besna
pa da se bakćem s Sofijinom "analizom" podrobnije.
Ne mogu, preglupa je, izvini
Нисам нигде написала да у Србији постоји опција број 2. Али опција бр.1 дефинитивно јаше и никако да сјаше.

Реченица у којој пишеш како ''ни Русија ни Америка, ни исток ни запад не могу да буду Србија у којој живе припадници ''наших'' табора'' мени прилично јасно говори да тему ниси схватила.

Што се поменутог филма тиче, замисли се мало, какви су људи генерално, колико су проницљиви и у којој мери су кадри схватити догађаје око себе. У којој мери на такве ( а у великј су већини) делују медији ( филм као средство којим се преко медија утиче на народ). Ако не видиш сврху медија, то је твој проблем.;)
А можда ти живиш у неком идеалном свету, ко би га знао!?:D

Штета је што ниси бешња па де се подробније позабавиш анлизом па да видимо у којем домену се огледа глупост твоје анализе.
До тад, задржи квалификације за себе- непоштено је квалификовати, а не дати претходно своје мишљење.;)
Могла бих помислити да је у питању чист анимозитет према мојој маленкоти, а не пуко не слагање у мишљењу.:bye:

Haha, sestro slatka, nisu ti nesrecnici 'transnacionalna elita'. Al' bi voleli da budu, ne pitaj.

Putinu zameram samo jedno - sto nije povesao po crvenom trgu sve bandite i kleptokrate koji su sakatili Rusiju, od Cubaisa i Njemcova do Berezovskog i Abramovica. Da je to uradio, bio bi ravan Petru Velikom.

Ovako je samo najbolji ruski vodja u zadnjih sto pedeset godina.
А шта знам...мени мЛого личе.:D
Додуше, кад се мало замислим, прилично искачу из оквира значења ''елита''.

Nema naseg Putina. Na zalost.

Прича ми јаран из Москве...сада када је посато премијер...каже разби корупцију, пљуште смене по општинама, републикама и сл...преузео извршну власт и само сецка...постао опаснији, него када је био ел президенте!

--------------------------------------------------------------

Шта ми имамо на власти у Србији?
Припаднике које од ове две групације?
Који су вам више по мери?

Naravno da su ovi prvi na vlasti jos od 2000-te god. s tim sto mi to u pocetku nije bilo jasno. Ali vrlo brzo jeste.
Sta reci, uvlace se svima u svetu, a niko nas nece i samo nesto izigravaju, ne znam kome su vise interesantni...
Ovi drugi postoje, ali nisu na vlasti, a sve i da jesu, nekako se pokvare...Kamo lepe srece da imamo sposobnog coveka na celu drzave kao sto je Putin preporodio Rusiju, cak i kad imamo vizionara, on se nazalost, pokaze nesposobnim. Ne znam zasto je to tako...
Ali znam da neka demokratija definitivno nije za nas.;)

Naravno da su ovi prvi na vlasti jos od 2000-te god. s tim sto mi to u pocetku nije bilo jasno. Ali vrlo brzo jeste.
Sta reci, uvlace se svima u svetu, a niko nas nece i samo nesto izigravaju, ne znam kome su vise interesantni...
Ovi drugi postoje, ali nisu na vlasti, a sve i da jesu, nekako se pokvare...Kamo lepe srece da imamo sposobnog coveka na celu drzave kao sto je Putin preporodio Rusiju, cak i kad imamo vizionara, on se nazalost, pokaze nesposobnim. Ne znam zasto je to tako...
Ali znam da neka demokratija definitivno nije za nas.;)
Није за нас демократија.
Чекај, која демократија, 'де је виђе?:lol:

Како год, гласам за диктатора, али поштеног, храброг и свесног државног и националног интереса.:worth: :lol:

А што би преносио?
Ваљда га лепо позовеш сине ајд изађи с мномне напоље да речем реч две.
никада ми није била јасна масовна туча,ја увек ратујем са

Није за нас демократија.
Чекај, која демократија, 'де је виђе?:lol:

Како год, гласам за диктатора, али поштеног, храброг и свесног државног и националног интереса.:worth: :lol:

Софија душо после читања твојих писанија на овој теми ,могу да ти речем да си у моје очи постала велика ко Русија,и могу само да ти пљунеду под пенџер
што би уједном нашом филму казли
"ЛАЈТЕ КЕРЕ ЈАКОБСВЕЛДА"
а ја би додо
Пуцајте СОФИЈА вам је одржала час

Back