Vučić je ličnim delovanjem u Srbiji stvorio patriotske parazite jer sada prihvataju da je sa Kosovom prava granica

Autorska
Svi znaju da je ovaj režim od prelaza sa Kosovom stvorio pravu granicu a još kada vidim da većina Srba sama prihvata kao granicu a ne kao okupiranu teritoriju onda shvatamo da je to predsednik Srbije sam svojim lažima i delovanjem postigao.
Time i može da se pohvali predsednik Srbije i uspeo je u tome 100% .
Zanimljivo je da Srbi uvijek nekako vjeruju da granice nisu prave. Prvo su tvrdili da republičke granice u ex YU nemaju nikakav značaj, a danas se hrabre da granica između Srbije i Kosova nije prava. Uslijed čega se događa sa Srbi donose pogrešne zaključke? Pretjerani optimizam ili loše poznavanje situacije?

Zanimljivo je da Srbi uvijek nekako vjeruju da granice nisu prave. Prvo su tvrdili da republičke granice u ex YU nemaju nikakav značaj, a danas se hrabre da granica između Srbije i Kosova nije prava. Uslijed čega se događa sa Srbi donose pogrešne zaključke? Pretjerani optimizam ili loše poznavanje situacije?
Ti kao ustašoidni hrvat i ne možeš da shvatiš zbog genske blokade u mozgu da pokrajina nije Republika kao vaša Hrvatska na primer.Pa mržnja te još više čini takvim.

Autorska
Svi znaju da je ovaj režim od prelaza sa Kosovom stvorio pravu granicu a još kada vidim da većina Srba sama prihvata kao granicu a ne kao okupiranu teritoriju onda shvatamo da je to predsednik Srbije sam svojim lažima i delovanjem postigao.
Time i može da se pohvali predsednik Srbije i uspeo je u tome 100% .
aljek siptar je zato i postavljen da mi sve lakse progutamo, a sve ostalo obaska

sutra ce svi pricati da nije bio nas, pa zato da se sve ovo desilo, nas ne bi izdao, a musliu i nije izdao

Back