Putin prozvao ljudožderske elite

Schrodinger

Elita
Poruka
15.265
Da li je bukvalno mislio na tu njihovu sklonost da im je ljudetina broj 1 na listi omiljenih poslastica? Ja bih rekao da jeste... jos jedna u nizu najvecih zavera na koju se zvanicno ukazuje :sad2:
пре 2 дана — "ВАШ БАЛ ВАМПИРА ЈЕ ЗАВРШЕН" Путин: Западне елите навикле да вековима пуне своје стомаке људским месом, а џепове – новцем.

..pa upravo taj deo ukazuje da je u pitanju metafora...
Da je rekao samo -Западне елите навикле да вековима пуне своје стомаке људским месом...bilo bi sta bi bilo haha...
ja bi pre rekao da tu nema metafore, već čiste uvrede jer mu uzeli zamrznute pare.
msm i meni da neko uzme velike pare, rekao bi nešto što nije klasična uvreda, već nešto "gadno"
vodi se rat i rečima :)

haha, pa pazi, nemam ja uopste lose misljenje o teoreticarima...ali TEORETICARIMA dakle...:D
..cak sam ne tako davno na filozofiji otvorila jednu zanimljivu temu o njima..
https://forum.krstarica.com/threads/konspirativno-misljenje.938215/
Ima tema odlicnih... ja iskreno imam lose misljenje o nevernicima u zavere u smislu da ih smatram manje pametnim sto je i dokazano...
https://forum.krstarica.com/threads...a-stvarnosti-ili-psiholoski-poremecaj.910729/

Istraživanja potvrdila da su inteligentni ljudi skloniji verovanju ...

Inace zanimljivo bi bilo pitanje - koji tip ljudi je bolji i posteniji (kao kada se porede vernici i ateisti) u ovom kontekstu?
Da li razumevanje zavere koju sprovode mocnici i neljudi vodi vecem licnom moralu itd.

Poslednja izmena:
Da li je bukvalno mislio na tu njihovu sklonost da im je ljudetina broj 1 na listi omiljenih poslastica? Ja bih rekao da jeste... jos jedna u nizu najvecih zavera na koju se zvanicno ukazuje :sad2:
...to je najobicnija metafora koju su teoreticari jedva docekali...inace im je dosadno pa aj malo da
zaposle ganglije...:D

Visoka sveštenica NWO Zapadne satanističke sekte Marina Abramovic je bila vrlo eksplicitna i jasna u njenim crno-okultnim misama/ritualima Spirit Cookinga:

046655aa4b71a4699f5181b7638935b4.jpg

Tako da...
Putin je u pravu i sa i bez metafore...

...

Prozivaju i Putina na zapadu :think:
Берлусконијев пријатељ испричао како је Путин бившем премијеру Италије дао срце убијеног срндаћа
Бивши сенатор из странке Силвија Берлусконија "Напред, Италија!" Фабрицио Чикито тврди да је сада покојни бивши премијер био сведок како је Владимир Путин исекао срце срндаћу док су заједно били у лову 2013. године.
„Кад смо ишли кроз снег, видео је два срндаћа и показао на једног од њих: „Ово је твоје. Пуцај." Натерао сам га да схвати да ни ја нећу пуцати у мртве. Па их је обојицу убио", препричава речи бившег премијера Италије.
Затим је, каже Чикито, Путин сишао до убијених животиња, једног срндаћа исецкао и исекао му срце.
„Онда је замолио човека из пратње да му да дрвени послужавник, дао ми га и ставио крваво парче меса: „Ово ће бити изванредан оброк“. Био сам у шоку. Сакрио сам се иза дрвета и Било ми је мука“.

Ima nesto u tome...
Pa evo npr simbolicki gledano...glavni konkurent na pobedu na Eurosongu koji ce biti za par dana...su ti Hrvati, nebitno sto su oni kao "kul" i ok, ali samo umetnicko ime izvođaca je...

BABY LAZANJA...

Dakle cisto sublimativno simbolicki to zvuci morbidno ljudozderski...
I gle cuda...bas to bude favorit...sa pesmom "RIM tim tagi dim"...

...

Back