Putin proglasio kraj pregovora sa zapadom: Žele da nas unište i udave ali uništićemo i udaviti mi njih!

Što onda pričate sad da je Nemačka ponovo rešila da ide u rat.

Nije vam to nešto za pohvalu što ste izgubili 30 miliona ljudi, a posebno što vas u ovom ratu čeka gubitak od 200 miliona.

sad Rusija za razliku od proslog rata WW2 ima oruzje masovnog unistenja kojim moze kompletan nemacki narod da pretvori u prah i pepeo za manje od 10 minuta.

Aj baš da vidimo, ako ih gađaju Taurusom po Moskvi gađaće ih nemačka posada preko USA satelita....
šta će uraditi Rusi?
Merc se qoorchi jer je Kijev za par sati popio bar 500 Geranijuma i oko 100 balističkih, ne računajući krstareće, morao je da lupi nešto jer su se njegovi glasači ozbiljno uznemirili zbig scena uz Kijeva.

svapski narod dobro pamti kako su prosli 45te

merc je ludak poput hitlera ali ostace narvano na praznoj slami jer se ne mogu pomiriti te tako olako sa cinjenicom da sa liderske scene u svetu nemacka engleska i francuska polako ali sigurno idu u kur.ac

kina , a potom indija su tu

englezi sve to rovare ali ok, narvano da ne smeju ni da prdnu

kad im indija bude zakucala na vrata... samo polako... pamti indija ono ropstvo...

svet ce morati podeliti nemacku za sva vremena i kotrolisati je

ocito su skloni ludacima

sto se pirgavaca na ostrvu tice oni ce ili poviti rep ili biti potpljeni.
dosta je njihovog kolonijalizma bilo...

sad Rusija za razliku od proslog rata WW2 ima oruzje masovnog unistenja kojim moze kompletan nemacki narod da pretvori u prah i pepeo za manje od 10 minuta.
rusi da su pametni kao sto nisu, samo da zaprete mercu da sada mora da ode u interesu opstanka nemackog naroda, i da svabovi to jasno cuju - gotovo sam siguran da bi se slozili sa rusima, i onda ga samo oprcnu jednim preciznim i kraj price

nego ruje seru kvake, kao gnusaju se obojenih, a nista ih ne bi kostalo da svrgnu alex vuchija ukrajinskog snabdevaca municijom, i to cisto radi treninga

sve prljave poslove poturaju nama amerima, opet moramo da prljamo ruke sa nekim huljama, diktatorima, banditima koji se lazno predstavljaju, i upadaju na privatne posede, lazuci da su imali zakazene sastanke, pa im naprasno pozli

Ja mislim da nije prošlo ni 150 dana kako si pričao da nema boljeg od Vučića
nesrbine , uvjek sam pljuvao vucevica, opravdano
andreja, opravdano
anu brnabic , orpavdano
bandu bracu mali , opravdano

a gospodin ako nece da hapsi vucevica, vesica, zbog umesanosti svog brata andrejke sam odlucuje, nije mali. e onda ide sa njima.

A sad ste i ti i Berekin veći sledbenici Sonje Liht od mene
sendvica ti ne klepeci nanulama

Nema kraja drugom svetskom ratu dok se ne sruši centar Londona......Kako nisu dali Ukrajini da sklopi mir nego su ucenili zelenskog, tako ne daju ni evropi da izadje iz ovog krkljanca misle da je Rusija dovoljno oslabljena i da će rat sa Nemcima da ih još oslabi, pa da postave marionete na ruski presto....ko što su uradili sa amerima pre 70 godina....

Aj baš da vidimo, ako ih gađaju Taurusom po Moskvi gađaće ih nemačka posada preko USA satelita....
šta će uraditi Rusi?
Mogu da daju iskandere separatistima u donbasu i da preko ruskih satelita gadjaju nemacku infrastructuru? U cemu je razlika? Isti princip drugi igraci.

Preko 40 baterija Patriota unisteno, a nije isporuceno ni 30% od toga. :rotf:
Колико пратим, око 10 система је испоручено, највише 12 (комплета који садрже по 10 возила сваки).

Око 20 погодака у те системе су Руси до сада направили, а само два пута су тврдили да су уништили целокупне системе.

7 комплета које су Американци испоручили су имали вредност 20 милијарди долара.

Потпуни промашај западне похлепне логике да је важно да се има уговор - за испоруку до ко зна које године, а Руси гледају да стање на терену буде повољно.

Западна војна индустрија је приватна - што више рата то више профита.
Источна (Руска, Кинеска...) је државна - рат се увек види као трошак.

Коју би ти страну изабрао? Шта сматраш да је морално?

Ti izgleda imaš problem sa pravoslavljem? Koliko ceniš da je do sada izginulo? 🤔
По Медијазони (Енглези), око 100 000 Руса.
По једном америчком тинк-тенку, блиском републиканцима - 769 000 Украјинаца.

Погинулих, као што питаш.

Обавештења стара можда месец дана.

Bertold Brecht cuveni nemacki pisac i dr jednom je uporedio sudbinu Nemacke sa sudbinom Kartagine.

On je rekao da je Kartagina vodila tri rata protiv RImljana. Posle prvog rata Kartagina je jos uvek bila veoma jaka pa je pokrenula drugi rat gde je stigla do Rima ali svejedno bila je stravicno porazena, no jos uvek je i posle drugog rata bila civilizacija.

Medjutim posle treceg rata Kartagina je nestala. Zauvek.

Медијазона, понављам Енглези, у сарадњи са БиБиСијем пребројавају читуље по Руској федерацији.

Неко тврди да БиБиСи званично лаже? :whistling:

Ако БиБиСи лаже, онда Руси говоре истину?

Тако то бива, или једно или друго.

Back