Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.481
Samo da održimo plamenove rata do 2028 a onda Hilari preuzima dizgine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da održimo plamenove rata do 2028 a onda Hilari preuzima dizgine
Što onda pričate sad da je Nemačka ponovo rešila da ide u rat.
Nije vam to nešto za pohvalu što ste izgubili 30 miliona ljudi, a posebno što vas u ovom ratu čeka gubitak od 200 miliona.
vlazni snovi dunjaluka da se krvolocni klinoton demorkate vrnuSamo da održimo plamenove rata do 2028 a onda Hilari preuzima dizgine
Merc se qoorchi jer je Kijev za par sati popio bar 500 Geranijuma i oko 100 balističkih, ne računajući krstareće, morao je da lupi nešto jer su se njegovi glasači ozbiljno uznemirili zbig scena uz Kijeva.Aj baš da vidimo, ako ih gađaju Taurusom po Moskvi gađaće ih nemačka posada preko USA satelita....
šta će uraditi Rusi?
ne pricaj kojestarije bosnjoBratjuska Tihi, cekamo tvoj odgovor da vidimo kada i gde je objavljen taj snimak RT na kom navodno Put'tler objavljuje da jeprekinuo pregovore. pa onda nam daj minut i sekund na tom snimku gde to tacno kaze (ko ce bre da slusa tog gmaza minutama).
Misliš gubitak 200 meleona Jaguara? Pa zar vas ima toliko?Što onda pričate sad da je Nemačka ponovo rešila da ide u rat.
Nije vam to nešto za pohvalu što ste izgubili 30 miliona ljudi, a posebno što vas u ovom ratu čeka gubitak od 200 miliona.
studenti su nenadjebiviPutin,ako baci, izbora u Srbiji neće bit.![]()
Još gore. To znači da će zacrtanih 200 miliona Rusa brže svisnuti nego onomad
rusi da su pametni kao sto nisu, samo da zaprete mercu da sada mora da ode u interesu opstanka nemackog naroda, i da svabovi to jasno cuju - gotovo sam siguran da bi se slozili sa rusima, i onda ga samo oprcnu jednim preciznim i kraj pricesad Rusija za razliku od proslog rata WW2 ima oruzje masovnog unistenja kojim moze kompletan nemacki narod da pretvori u prah i pepeo za manje od 10 minuta.
Primećuje se, prvo Berekin pa onda i on. Šta su ti Šolakovizije, pretvaraju vodu u vino.Ja mislim da nije prošlo ni 150 dana kako si pričao da nema boljeg od Vučića
A sad ste i ti i Berekin veći sledbenici Sonje Liht od mene
nesrbine , uvjek sam pljuvao vucevica, opravdanoJa mislim da nije prošlo ni 150 dana kako si pričao da nema boljeg od Vučića
sendvica ti ne klepeci nanulamaA sad ste i ti i Berekin veći sledbenici Sonje Liht od mene
ti ''pavlovicu milose'' na krstarici nekom nesto kazes ?Primećuje se, prvo Berekin pa onda i on. Šta su ti Šolakovizije, pretvaraju vodu u vino.
Mogu da daju iskandere separatistima u donbasu i da preko ruskih satelita gadjaju nemacku infrastructuru? U cemu je razlika? Isti princip drugi igraci.Aj baš da vidimo, ako ih gađaju Taurusom po Moskvi gađaće ih nemačka posada preko USA satelita....
šta će uraditi Rusi?
Pa onda nema razloga za brigu.Nema potrebe ništa da menjaju, sve ide fantastično.
Rusija u 4. godini rata i ne pomiče se s pozicija iz 2014.
Колико пратим, око 10 система је испоручено, највише 12 (комплета који садрже по 10 возила сваки).Preko 40 baterija Patriota unisteno, a nije isporuceno ni 30% od toga.![]()
Pa vidiš da od toga nema ništa za sve ove godine ili si ponavljač?Obratno, padom PutIera ruši se i domaća rusofilska struktura.
A to su sve ove dosade sa foruma
Ti izgleda imaš problem sa pravoslavljem? Koliko ceniš da je do sada izginulo?Ovo što Rusima gine milion vojnika heftično mora da vremenom rezultuje kapitulacijom pravoslavlja
Ko ga to tuče? Jesi razmišljao o poseti psihijatru?Mislim da je moralno ne krasti žito.
Tvoj lider, PutIer, to nije savladao, pa mu se sad razjašnjava mačugom po grbini
По Медијазони (Енглези), око 100 000 Руса.Ti izgleda imaš problem sa pravoslavljem? Koliko ceniš da je do sada izginulo?![]()