PUTIN NA "MARAKANI" DOČEKAN OVACIJAMA

divan je Putin, a NIS su kupili iz ciste ljubavi prema nama, da slucajno ne ode u druge ruke, a sad ce da preuzmu i EPS...... a cini mi se da su tamo nasli i iu tociste Mira, Marko................

daleko od toga, da mislim da su oni sa zpadanih strana ista bolji, za sve njih i istocne i zapadne, mi smo samo malo igraliste na kome oni treniraju strogocu i uporedjuju duzine svojih patki.......

KRETENI KOJI SUMNJATE U TO DA OVAJ COVEK POSTUJE PRIJATELJE RAZMISLITE MALO I PROCITAJTE OVO:

"Ноћни Вукови" који руског премијера познају још из Севастопоља у ложи на Маракани, на његов лични захтев!!
"Највише смо причали о моторима. Понела га атмосфера.Сачекали смо пред ВИП салоном мислећи да ћемо се само поздравити. Када је кренуо ка ложи и рекао "Хајде!", ја сам са петорицом колега кренуо сав збуњен, јер нисам очекивао да ћу седети баш поред њега."

Прича још увек узбуђен Горан.

NE FAVORIZUJEM NIKOGA, NITI PLJUJEM (OD POLITICARA)
samo neka gledaju objektivno

coveku sa desne strane nije sedeo niti tajkun niti ne znam ko to je bio prijatelj
pa sad vi vidite

boli me uvo vise i za jedne i za druge samo se prepucavaju po forumima ovi vole nato ovi vole putina aj ljudi gledajte malo objewktivno

NE FAVORIZUJEM NIKOGA, NITI PLJUJEM (OD POLITICARA)
samo neka gledaju objektivno

coveku sa desne strane nije sedeo niti tajkun niti ne znam ko to je bio prijatelj
pa sad vi vidite

boli me uvo vise i za jedne i za druge samo se prepucavaju po forumima ovi vole nato ovi vole putina aj ljudi gledajte malo objewktivno

a šta ti imaš protiv.. bikera....:think:

VLADIMIR PUTIN U BEOGRADU „Spasi Srbiju Putine!“

Piše Uglješa Mrdić

Poseta Srbiji predsednika Vlade Ruske Federacije Vladimira Putina potvrdila je koliko voli i poštuje srpski narod, koji ga smatra jednim od svojih najvećih prijatelja. Putin nije krio emocije prilikom posete Srbiji

„Srbija, Srbija, Rusija, Rusija“, „Spasi Srbiju Putine, Putine, Putine“, odzvanjala je Marakana rečima poštovalaca i obožavalaca lika i dela ruskog premijera Vladimira Vladimiroviča Putina, jedne od najpopularnijih ličnosti u srpskom narodu. Rečima publike na Marakani, kao i uzvicima i skandiranjem građana Beograda širom gradskih ulica srpske prestonice, najbolje se mogu opisati utisci jednodnevne posete 23. marta predsednika Vlade Ruske Federacije Vladimira Putina.

Opšti utisak je da je Srbija dugo čekala taj dan – 23. mart – posetu jednog od najvećih prijatelja srpskog naroda, koji je svojim postupcima, izjavama i iskrenom borbom za srpske interese pokazao daleko više nego čitava aktuelna srpska vlada zajedno.

Posle deset godina Putin je ponovo stigao u Srbiju, a glavni razlog ove posete, nadamo se da će ih biti još u narednom periodu, bili su jačanje političke, ekonomske, privredne i energetske saradnje. Ali svakako jedan od najvećih utisaka Putinove posete je njegova bliskost sa srpskim narodom, što je pokazano i dokazano na zapadnoj tribini stadiona Crvene zvezde. Nije to važno na čijem stadionu je Putin bio, jer srpski narod u ovim trenucima ne treba da se deli na crveno-bele i crno-bele, već na one koji vole ili ne vole Srbiju. Putin je na stadion „Marakana“ došao oko 19.35 časova i posle nekoliko trenutaka pojavio se u svečanoj loži Zvezdinog stadiona.
U iskren odnos prema srpskom narodu od strane Putina uverio se lično potpisnik ovih redova, koji je uspeo da se na dva metra primakne ruskom premijeru. Ispred mene nalazio se prvi stepen obezbeđenja koje su činili najelitniji pripadnici srpskih i ruskih bezbednosnih snaga. Prema dopuštenju Putinovog okruženja dozvoljeno je da građani za vreme drugog poluvremena utakmice (Putin je stigao na početku drugog poluvremena prijateljske utakmice omladinaca Crvene zvezde i Zenita iz Sankt Petersburga, kluba za koji ruski premijer navija od malih nogu) fotografišu sa svojim fotoaparatima i mobilnim telefonima ruskog premijera, da mu daju postere i knjige sa njegovim likom da ih potpiše. Svakako jedan od prizora koji je izazvao ogromno oduševljenje prisutnih građana je kada je Putin na pitanje jednog mladića da li bi mogao da mu potpiše knjige, ruski premijer odgovorio:
„Posle. Čim se završi utakmica“.

Potom je Putin uzeo zvezdin šal na poklon, koji mu je dao petogodišnji dečak koga je otac držao na svojim ramenima.

Usledilo je skandiranje: „Volimo te, volimo Putine, Putine, Putine“ i pevanje ruskih pesama.

Najčešće reči koje su izgovorene na stadionu bile su: „Pomozi Bože, pomozi Bože, spasi nas Putine“, „Srbija, Rusija“, „Rusija, Rusija“, „Kosovo je srce Srbije, srce Srbije“, „Stariji brate, poljubi majku našu i kaži joj, kaži, da smo je dostojni, i da se borimo i da ćemo se boriti, i da je volimo“.

Posle tih rečenica Putin je petnaestak minuta pred kraj utakmice ustao iz prvog reda svečane lože i poklonio se gledaocima. Tada je nastala erupcija oduševljena na stadionu, koja se mogla meriti sa onom kada je spiker rekao da je Putin stigao u ložu Marakane, na kojoj je bilo oko 20.000 gledalaca.

Pored reportera „Pečata“, na dva metra od premijera Rusije mogli su se primetiti ljudi različite dobi, ali svakako jedan od utisaka koji se ne može zaboraviti je grupa srpske dece sa roditeljima, proterana sa Kosmeta, a koja su sa suzama u očima skandirala Putinovo ime i pevala srpske i ruske pesme.

http://www.pecat.co.rs/2011/03/vladimir-putin-u-beogradu-spasi-srbiju-putine/

Back