Putin ili Vučić? Ko će prvi pasti

Ја тебе питам да наведеш шта је испуњено, не шта је лажов рекао.
Mene zanima od svih njih zasto se i dalje upotrebljava crvena saka? Simbol Hamasa i zasto se zloupotrebljavlja nesreca da se ispune licni interesi
Konkretno ovaj zahtev.

Interesuje me odakle studentimanbicikle od 5, 10 i vise hiljada evra da se vozikaju do Strazbura?
Interesuje me ako odajemo pocast zrtvama nesrece , cemu zurka , muzika , prase pecenje, droga i alkohol do ranih jutarnjih sati? Jel se odaje pocast zrtvama ili se slavi njihova pogibija?

Zasto se maraton do Brisela, krvnih neprijatelja srba , isao preko Hrvatske i to gradova koji su centar ustaske ideologije u Hrvatskoj i u kojima zive i dan danas ratni zlocinci koji su pocinili stravicne zlocine protiv Srba i nikada nisu odgovarali?

Takodje me zanima , zasto se na tim blokadama pusta i dresti muzika Darka Lazica koji je olicenje korupcije i vladavine mafije u Srbiji? Zasto ne bojkot njega i njegovih pesama, kada vec pricamo o normalnosti?

Imas li barem jedan jedini odgovor na ovo ili da ste stavim na listu sarlatana?

P.S. sta radi Severina?

Prilozi

• IMG_6016.jpeg
    IMG_6016.jpeg
    100,5 KB · Pregleda: 0
A koji su konktetno zahtevi posto su studenti malo mutavi oko njih? Jedine zahteve koje sam do sada cuo su oni koje ponavljaju NVO aktivisti i proustasko siptarske stranke predvodjene sa DS
Захтеви су изнешени и постављени на неколико тема до сада, то што се правиш Тоша, то је твој проблем.
Mene zanima od svih njih zasto se i dalje upotrebljava crvena saka? Simbol Hamasa i zasto se zloupotrebljavlja nesreca da se ispune licni interesi
Konkretno ovaj zahtev.

Interesuje me odakle studentimanbicikle od 5, 10 i vise hiljada evra da se vozikaju do Strazbura?
Interesuje me ako odajemo pocast zrtvama nesrece , cemu zurka , muzika , prase pecenje, droga i alkohol do ranih jutarnjih sati? Jel se odaje pocast zrtvama ili se slavi njihova pogibija?

Zasto se maraton do Brisela, krvnih neprijatelja srba , isao preko Hrvatske i to gradova koji su centar ustaske ideologije u Hrvatskoj i u kojima zive i dan danas ratni zlocinci koji su pocinili stravicne zlocine protiv Srba i nikada nisu odgovarali?

Takodje me zanima , zasto se na tim blokadama pusta i dresti muzika Darka Lazica koji je olicenje korupcije i vladavine mafije u Srbiji? Zasto ne bojkot njega i njegovih pesama, kada vec pricamo o normalnosti?

Imas li barem jedan jedini odgovor na ovo ili da ste stavim na listu sarlatana?

P.S. sta radi Severina?
Питај пленум, можда ти и одговоре, само је најважније да нису из буџета као што се финансирају Ћаци, батинаши и њима слични.

Захтеви су изнешени и постављени на неколико тема до сада, то што се правиш Тоша, то је твој проблем.

Питај пленум, можда ти и одговоре, само је најважније да нису из буџета као што се финансирају Ћаци, батинаши и њима слични.
Kako to mislis? Pa sudenti blokaderi se finansiraju iz budzeta....

Posto je Srbija u svakom pogledu manja i slabija od RF onda svakako i Vucic pre pada sa vlasti. Mada nece ni dugo jos Putin biti u fotelji sve i da nema bioloskog sata.
нисмо знали да је Србија мања од Русије, какво откриће :per: и САД је доста мања од Русије и Трамп има биолошки сат, Вучић ће отићи са власти 2027 као што рекох о теми кад Вучић пада са власти или тако неког наслова еветнуално крај 2026.

Već neko vreme slušamo kako Putin umire od raka jer je preterao sa botoksom. Kako će ga njegov narod uskoro obesiti na banderi jer Rusija propada.

Isto tako već deceniju slušamo kako Vučić pada, propada, beži iz zemlje. Baš zamišljam nekog lidera zemlje veličine Srbije kako mu na ulice izađe 300K ljudi istovremeno. Pobegao bi na drugi kraj sveta od straha a Vučić izvadi zvučni top i pusti im laku noć deco.

Naravno, Vučić je u prednosti jer je mlađi a Putin je u prednosti jer je procenat izdajnika u svojoj zemlji sveo na nulu.
хахахаха који си ти ћаци, а пре неки дан се ограђујеш од тог велеиздајника Вучића. Како те није срамота да глумиш неког као противника режима, па ниси издржао ни пар недеља ботино.

Путин ће владати до смрти, не може му нико ништа, Русији иде добро, не губе ратове као твоји радикали, не губе територије, него чак освајају, а твоји радикали који поред тога што су губитници, такође су и издајници и лопови.

хахахаха који си ти ћаци, а пре неки дан се ограђујеш од тог велеиздајника Вучића. Како те није срамота да глумиш неког као противника режима, па ниси издржао ни пар недеља ботино.

Путин ће владати до смрти, не може му нико ништа, Русији иде добро, не губе ратове као твоји радикали, не губе територије, него чак освајају, а твоји радикали који поред тога што су губитници, такође су и издајници и лопови.

Daj podseti me kad je to bilo?

Back