Ko živi bolje: Vučić ili Nikolić ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Plant

Veoma poznat
Poruka
10.099
Šta mislite ?
Ne znam koju tačnu funkciju ima Toma - nešto sa Kinezima, valjda, (predsednik za saradnju ili tako nešto), a gospodina predsednika Srbije svi znamo.

Nisam još otvarao teme u politici, nisam siguran ni da je tema za ovde, ali me zanima vaše mišljenje (odgovor) na moje pitanje.

Šta mislite ?
Ne znam koju tačnu funkciju ima Toma - nešto sa Kinezima, valjda, (predsednik za saradnju ili tako nešto), a gospodina predsednika Srbije svi znamo.

Nisam još otvarao teme u politici, nisam siguran ni da je tema za ovde, ali me zanima vaše mišljenje (odgovor) na moje pitanje.
Pitanje je da li je Nikolic uopste jos ziv. Kazu da ga dugo niko nije video, ne pojavljuje se na poslu, nema ga nigde.

Bolje zivi Toma jer nema nikakvu odgovornost niti je izlozen besu naroda
a uzeo je enorman kesh da se povuce iz politike i sad bez ikakvog pritiska i trzavica uziva
Ma koliko mucki delovalo kako ga je vucic bukvalno oterao sa politicke scene-
a podsetimo se da ih je Toma doveo na vlast, dok je vucic kao potmulo zlo cekalo iz prikrajka
povoljni trenutak da uskoci i preuzme sve, a krio se u misjoj rupi kad su se otcepili od radikala i za vreme tog burnog perioda-
ipak mislim da su Nikolicu ucinili uslugu time sto su ga izolovali od sns-a

Dok braca vucic imaju para vise od naseg budzeta, ali su u stalnoj strepnji da ce ih stici ruka pravde zbog pocinjenih dela sirokog spektra

Šta mislite ?

Verovatno Vučić. Toma sigurno ima sve sem moći i uticaja. I verujem da zbog toga čak I pati. Da se debelo kaje što je Vučiću prepustio partiju(istina ispunjavajući predizborno obećanje da kao Predsednik Države neće biti i šef stranke za razliku od Tadića), a kasnije predlažući ga i za Premijera. Mada mislim(ispravi me ako grešim) da je Vučić na početku bio Prvi Potpresednik vlade.

I šta ja mislim:
Mislim da je Toma seljak, ali i da ima zdravu seljačku pamet, malo mu zameram što je 'poseljačio' našu politiku, ali je uspeh ostvario kao karakteran lik, domaćin. (Nije mi se svidelo kako se ponašao na Inaguraciji) i naravno što je "sredio" sebi diplomu (od svog prijatelja - oca svoje snajke), a što je ubrzalo potonuće prosvete.
Mislim da on o Vučiću misli gore od mene, ali mu je nekada bio saborac pa ga ne dira,.. a i uzeo mu je lep život koji Vučić nikada neće imati,.. jer je Vučić HULJA i psihopata.
Vučić je nekada imao emocije (dok su ga zvali Hulja - deca i ljudi oko njega), ali on ih više nema - odbacio ih je da bi postao mašina u politici.
I tek takav mogao je da melje.Sve redom,.. bez imalo obraza, bez pijeteta prema mrtvima, bez karaktera,.. ali sa odličnom glumom davno apsolviranih emocija.

Tomina veličina je i u veliko NE, kada je Šešelju okrenuo leđa,.. ali ga nije toliko pljuvao (kao Šešelj njega).
Sve u svemu Toma.

Mislim da Grobar gleda ovo što se avu događa sa uživanjem. Av ga prevario, izbacio iz politike, ali sad je dočekao svojih pet minuta. Ko se poslednji smeje...
to ti samo sanjas, grobareva zena je dobila svoj deo kolaca od uvoza zvucnih topova sa voolinom

ja da sam aljek, sad bi videli sta je borba protiv korupcije, i onog laznog rusa voolinu, i ovog grobara, sve bi ih skembao i pao nafu u zagrljaj, POKRET bi procvetao preko noci

ej, em terorisu narod sa zvucnim topovima, aljek nista ne zna, em su se bre ugradili opet tri puta kao za nadstresnicu... samo bre lazu onog jadnog aljeka, sav se usukao

Фирма преко које је Вулин увозио звучне топове спонзорисала фондацију Томине жене

Nikolić svakako živi srećnije, Vučić je po prirodi toksična individua i za sebe, i za ostale.

To nije tačno.

Nikolić uživa, ali on je u kućnom pritvoru. On ne sme da ima previše prijatelja, komšija, da bude u kontaktu sa rodbinom, itd.

Vučić mu je obezbedio zatvor dostojan jednog kralja, ali svejedno je u pritvoru.

Cenim da barem delimično strahuje za svoju suprugu tj. da se Vučić svakog momenta sprema da je baci u čorku.

Mislim da Toma u svom kućnom pritvoru živi lagodno, ali da je zbog Vučića svaki moment uplašen za bezbednost sebe i svoje porodice.

ej, em terorisu narod sa zvucnim topovima, aljek nista ne zna, em su se bre ugradili opet tri puta kao za nadstresnicu... samo bre lazu onog jadnog aljeka, sav se usukao

Фирма преко које је Вулин увозио звучне топове спонзорисала фондацију Томине жене

kako hocete, ali em vas hebu sa topom, em mlate pare na njemu, ... sisaju vas kao ovce dok vi blejite

opoziCIjo, studenti ZASTO NE kupite sada ako smeju da se imaju, pa roke koke malo po sacijima? jaja skupa, a ovi topivi mogu da se nadju polovni jeftino, da pustate vlasti PROPAGANDNE PORUKE, ALjECXE PEDERU?!

Even a used LRAD isn’t cheap. Eventually, I found one for $4,500.But since LRADs aren’t weapons, private citizens are free to purchase them; no registration, no restrictions
.
chacha56.gif

Poslednja izmena:
to ti samo sanjas, grobareva zena je dobila svoj deo kolaca od uvoza zvucnih topova sa voolinom

ja da sam aljek, sad bi videli sta je borba protiv korupcije, i onog laznog rusa voolinu, i ovog grobara, sve bi ih skembao i pao nafu u zagrljaj, POKRET bi procvetao preko noci

Opet neko iz opozicije ima svoje tajne izvore koji daju podatke da se plasiraju u javnosti. Djiki i Pacovka budu dušebrižnici.

Opet neko iz opozicije ima svoje tajne izvore koji daju podatke da se plasiraju u javnosti. Djiki i Pacovka budu dušebrižnici.
pa mogu da uhapse ko siri lazne vesti i seje paniku o topovima, kako je av zapretio, a mogu i da demantuju da nisu pokrali pare i ugradili se za "neotpakovane",... imas racune na linku cak!
ja vidim imaju polovni da se kupe, nisi ni skupi, racunam bolje i da opozicija pusta vlasti milozvuke, umesto da se ratuje, ili gadja jajima, kamenicama

Back