Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.304
to smo pevali dok smo se uvežbabali za slet Mladost u riječi, pesmi i vrlini, na međuopštinskom takmičemju omladine skoja 1977meSve manje ... kolaps dolara je neizbežan ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to smo pevali dok smo se uvežbabali za slet Mladost u riječi, pesmi i vrlini, na međuopštinskom takmičemju omladine skoja 1977meSve manje ... kolaps dolara je neizbežan ...
Tvoje impresije su irelevantne ... osim expertima sa adresa koje si pomenuo ... ali ajde ako imaš šta konkretno o temi???Kao sto sam ja impresionar tvojim stepenom ludila i idiotluka.
Daj čoveče to je bilo pre mnogo godina ... znam da su ti u srcu ostale ali ... mi živimo u XXI veku , treća decenija!to smo pevali dok smo se uvežbabali za slet Mladost u riječi, pesmi i vrlini, na međuopštinskom takmičemju omladine skoja 1977me
znam, propo sssr, raspo se varšavski pakt, nestala sfrj i jnaDaj čoveče to je bilo pre mnogo godina ... znam da su ti u srcu ostale ali ... mi živimo u XXI veku , treća decenija!
... situacija se promenila ... Kenedi je odavno mrtav , i njegov brat i ....
E, lepo što znaš ... a znaš li da je Kina najveća svetka ekonomija , da je eu u recesiji , da je Rambo pobego iz Avganistana ...?znam, propo sssr, raspo se varšavski pakt, nestala sfrj i jna
Moje impresije u vezi tvoga pisanja su meni relevantne, samo izraziti ludak moze smatrati da je Srbiji mesto u nekim azijskim kombinacijama, samo ludak moze smatrati da je Srbija bitna Kini i Rusiji sem iskljucivo u njihovom dnevnom interresu. Interes Kine i Rusije nije u skladu sa interesom Srbije, interes Srbije je da bude tamo gde su i komsije okolo, u EU a ne u nekom neformalnom azijskom uduzenju.Tvoje impresije su irelevantne ... osim expertima sa adresa koje si pomenuo ... ali ajde ako imaš šta konkretno o temi???
Tvoje mišljenje o meni nikoga ne interesuje.
Ma jok, nisi u pravu.Moje impresije u vezi tvoga pisanja su meni relevantne, samo izraziti ludak moze smatrati da je Srbiji mesto u nekim azijskim kombinacijama, samo ludak moze smatrati da je Srbija bitna Kini i Rusiji sem iskljucivo u njihovom dnevnom interresu. Interes Kine i Rusije nije u skladu sa interesom Srbije, interes Srbije je da bude tamo gde su i komsije okolo, u EU a ne u nekom neformalnom azijskom uduzenju.
Srbija je jedina drzava na evropskom kontinentu koja je za Briks, jedina drzava koja nije uvele sankcije Rusiji, jedina drzava koja u sustini ne zna gde ce i kako ce. To sve govori o Srbiji i njenom rukovodstvu. Idioti na forumima i portalima su iopak idioti, manjina u drustvu.
Pa posto ti jesi ulozi jedno 100 hiljada eura u to, cisto da ti ne propadne "siguirca".Ma jok, nisi u pravu.
daleko si ti od nasih.Pa dobro, i naša Crvena Zvezda ima tim koji nije baš sa Dorćola. Pa šta fali. Ameri imaju pare da pokupe i stipendiraju najbolje Kineze, kao što mi imamo pare da kupimo igrače afričkog porekla.
Ko ima pare, može sve.
Pogledajte prilog 1548941
Da li bi se ovi moglo shvatiti i kao neko zastrašivanje Kinezima?Doseljavaju nove Kineze u Kinesku četvrt.
Na Fica inače nije izvršen atentat samo par sati pre, i to nije moglo da da ideje lokalnim ludacima, i nije bilo mera opreza zbog toga…Samo ću da primetim da je onomad Bajdena na aerodromu dočekao Si lično, a Putina je dočekala neka meni nepoznata Kineskinja.
Toliko o ravnopravnosti.
Šta se tebi priviđa? Biden ne zna đe je levo ... haluciniraš?Samo ću da primetim da je onomad Bajdena na aerodromu dočekao Si lično, a Putina je dočekala neka meni nepoznata Kineskinja.
Toliko o ravnopravnosti.
Kognitivna disonanca izaziva konstantnu muku, poznat fenomen.Tvojoj boli nema kraja?
On to iz svoje merikanske perspektive ... mnogo se nagledao njihovih filmova iz "onoga" doba ... još ne može iz tog filma da iziđe.Da li bi se ovi moglo shvatiti i kao neko zastrašivanje Kinezima?
Čemu tolika sinofobija, jel nas Kina napala tri puta za jedan vek ili možda Nemačka? Da li nam je Kina natovarila Ameriku na vrat ili opet Nemačka?
Fatalistički pogled na istoriju - tako se recimo početkom XX veka verovalo i u beskrajnu nadmoć protestanata nad katolicima, kad tamo, UK vs Éire, razlika u prihodima kao npr Srbija vs Francuska, al’ ne u korist UK.Da Evropljani nemaju radnu disciplinu, znanje i zakone, to bi možda i bilo moguće... ovako, teško.
Primetno, situacija se neosetno promenila. Kao i kada je Amerika ekonomski nadrasla Nemačku pre Prvog svetskog rata - do Drugog svetskog rata je to bila samo apstrakcija, vrtele su se i bezbrojne teorije zbog čega Amerika “nikad ne može da postane velika sila”, kad tamo, ispade Deutschland iz lige kao kruška, i sad im je Srbija (tj njeno verbalno zahebavanje) maksimalan domet…On to iz svoje merikanske perspektive ... mnogo se nagledao njihovih filmova iz "onoga" doba ... još ne može iz tog filma da iziđe.
Nikako da shvate da nisu u XX veku ... zaostali, primitivni ... još se lože na LGTBQR+ populacijuFatalistički pogled na istoriju - tako se recimo početkom XX veka verovalo i u beskrajnu nadmoć protestanata nad katolicima, kad tamo, UK vs Eire, razlika u prihodima kao npr Srbija vs Francuska, al’ ne u korist UK.
Recimo da si svoj pogled na odnose u svetu formirao u vreme kad je GDP Nemačke bio 5-6 puta veći pd kineskog, sad Danke Dautschland ima dobru petinu kineskog, sa tendencijom pada na oko 5%. Statistički trendovi imaju svoju inerciju, neumoljivi su.
Recimo i da Indija sada ima GDP veći nego UK, uz veoma visok rast i stagnaciju UK, a devedesetih je svako poređenje bilo komično.
Upravo je dinamika međunarodnih odnosa ključna reč: jedino što može da natera Ameriku da se mane ugadanja nemačkom revanšizmu na račun Srbije je strateški uspon Kine i pretnja njenog prodora u Evropu, inače mrka kapa po nas.Ne da ne verujem, nego znam da niko neće "propasti". Šta uopšte znači "propasti"? Kako bi to uopšte izgledalo? Drugi svetski rat je razorio mnogo toga, pa se opet sve popravilo za par decenija. Teška vremena rađaju jake ljude.
Samo će se menjati dinamike međunarodnih odnosa, trgovine, svako će raditi ono što najbolje ume. To je politika i tako je već hiljadama godina. Stvari se menjaju pa opet idu u krug.
LGBT populacija je samo način skretanja pažnje sa problema koje je daleko teže rešiti nego formalno zabraniti otvoreno diskriminisanje 1-2% populacije.Nikako da shvate da nisu u XX veku ... zaostali, primitivni ... još se lože na LGTBQR+ populaciju![]()
Mnogo je to komplikovano što ti besediš, za ove naše natoljube ... ideš previše u istoriju ... oni nešto oko ovog "evrosonga" da prodiskutuju i tako to ..Primetno, situacija se neosetno promenila. Kao i kada je Amerika ekonomski nadrasla Nemčku pre Prvog svetskog rata - do Drugig svetskog rata je to bila samo apstrakcija, vrtele su se i bezbrojne teorije zbog čega Amerika “nikad ne može da postane velika sila”, kad tamo, ispade Deutschland iz lige kao kruška, i sad im je Srbija (tj njeno verbalno zahebavanje) maksimalan domet…
Zato su Imperator i drug Xi to rešili po kratkom postupku ... pa da se bacimo na rešavanje pravih problemaLGBT populacija je samo način skretanja pažnje sa problema koje je daleko teže rešiti nego formalno zabraniti otvoreno diskriminisanje 1-2% populacije.
Ljude ozbiljno sekira što N1 i Šolakovizije ne mogu da promene tok istorije ništa više nego što je mogla Mira Marković sa svojom reanimacijom komunizma.Mnogo je to komplikovano što ti besediš, za ove naše natoljube ... ideš previše u istoriju ... oni nešto oko ovog "evrosonga" da prodiskutuju i tako to ..
Хоћете их трпати у логоре као Јапанце у ДСР-у?Njujork ima najveću populaciju Kineza u USA. Valjda nešto preko pola miliona, što je više nego sledećih pet gradova zajedno.
Klovn i njegovi birači su već skontali da nije pametno biti problem, doduše malo kasno, N1 bi da Srbija nasledi Ukrajinu. Prineti samog sebe na žrtvenik ideologije, kud ćeš boljeg programa za onu bolju Srbiju?Zato su Imperator i drug Xi to rešili po kratkom postupku ... pa da se bacimo na rešavanje pravih problema