sbojana
Aktivan član
- Poruka
- 1.900
Fethiye je od poznatijih mesta najblizi Marmarisu... Od Marmarisa se ide istocno ka aerodromu Dalaman... posle Dalamana je Fethiye... Kazu prelepo mesto, nisam bila ali imam zelju... mozda jednog dana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a gde ti se nalazi to mesto FETIJI

JOS MALO PITANJA PRE PUTA ...dali mora da se vadi medjunarodna vozacka dozvola ili bugari i turci priznaju ovu nasu
Ма извади је човече, вади се за 5 мин., кошта 2000 дин. а важи ти 3 године. Зашто да ризикујеш да те тамо нека будала малтретира због тога и не дај боже врати са пута назад, после свега већ испланираног и уплаћеног.JOS MALO PITANJA PRE PUTA ...dali mora da se vadi medjunarodna vozacka dozvola ili bugari i turci priznaju ovu nasu

papiloni blago tebi...sitno ti je druze...ajde i ja jos 19 dana pa the beautiful south
Ма извади је човече, вади се за 5 мин., кошта 2000 дин. а важи ти 3 године. Зашто да ризикујеш да те тамо нека будала малтретира због тога и не дај боже врати са пута назад, после свега већ испланираног и уплаћеног.
Срећан ти пут и лепо се проведи на одмору.![]()
palim za Kritbogami usitnilo jos 9 dana a gde ti ides
...kapetane jesi li na forumu imam jedno pitanje pred sutrasnji put