ПУТ КОЛИМА ЗА ТУРСКУ - молим за искуства!

oludeniz1.jpg

oludeniz,anasana...

papiloni...u Kesanu,odmah posle GR TR granice imas kod semafora gde se deli put za Stambol city i Canakkale burgerking ,pa markete i the worst of all OUTLETE!!!Nemoj da nasednes i da podlegnes vec na pocetku odmora!!!ova moja gospoza me properly odrala proslog puta pa sam kompromisno proporcionalno morao da nadoknadim cette soire u popijenom i pojedenom u motelu u Altinoluk-u...i idi u Troju(Truva naTR),nije nista posebno ali ipak je Troja...trojanski konj etc...deca su se radovala zbog sve te price oko Trojanskog rata(stariji sin je gledao film i ostavilo mu je utisak)...

Jedna turska lira je oko dva evra, mislim 1.8 ili 1.9 evra... za ostale valute ne znam, mada moguce je da ni dolar nije los jer ima puno Rusa u turistickim centrima... ali to je U turustickim centrima, ne znaci da je i u ostatku Turske tako jer ces ti ipak morati da se "provozas" kroz deo zemlje gde nema puno turista... Mislim da je bolje da se drzis evra...
Inace manja vrednost od jedne lire je kuruš.

Evo pokusaj ovde... mislim da se dolar nize kotira nego evro.....
http://sportbloger.com/kvote/kurs.php

JOS MALO PITANJA PRE PUTA ...dali mora da se vadi medjunarodna vozacka dozvola ili bugari i turci priznaju ovu nasu
Ма извади је човече, вади се за 5 мин., кошта 2000 дин. а важи ти 3 године. Зашто да ризикујеш да те тамо нека будала малтретира због тога и не дај боже врати са пута назад, после свега већ испланираног и уплаћеног.

Срећан ти пут и лепо се проведи на одмору. :bye:

Ма извади је човече, вади се за 5 мин., кошта 2000 дин. а важи ти 3 године. Зашто да ризикујеш да те тамо нека будала малтретира због тога и не дај боже врати са пута назад, после свега већ испланираног и уплаћеног.

Срећан ти пут и лепо се проведи на одмору. :bye:

hvala DeMIKELIS jos 9 dana pa palim a dozvolu cu izvaditi nego me cisto zanimalo jel obavezna posto svi vec imate neka iskustva.znam da sam za cesku morao jos pre 10 godina da vadim al sam mislio da braca bugari i turci netraze.

Back