Put do muškog srca

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Put do muskog srca zaista vodi kroz stomak, potvrdila je jedno italijansko istrazivanje,ali ajde pustimo sad istrazivanje.kazu da svaki deseti muskarac bi ostavio zenu koja ne zna da kuva.da li bi vi ostavili zenu koja ne ume da kuva?

Put do muskog srca zaista vodi kroz stomak, potvrdila je jedno italijansko istrazivanje,ali ajde pustimo sad istrazivanje.kazu da svaki deseti muskarac bi ostavio zenu koja ne zna da kuva.da li bi vi ostavili zenu koja ne ume da kuva?

Ja sam čuo za isto to, ali mogu ti reći da iako imam stomak :D :D Da to nije tačno. Put do muškog srca vodi preko pažnje, preko biranih lepih reči, možda i preko nekog srca poslatog u dopisivanjima. Nebi ostavio ženu koja nezna da kuva. Meni je npr bitno da jednoga dana ja radim, da moja žena radi i donosi novac u kuću, a za ostalo će mo se lako dogovoriti. Mislim da bi to bilo "Ma nemoj da se džabe mučiš ako neznaš, ili ako te to zamara previše "

Ja sam čuo za isto to, ali mogu ti reći da iako imam stomak :D :D Da to nije tačno. Put do muškog srca vodi preko pažnje, preko biranih lepih reči, možda i preko nekog srca poslatog u dopisivanjima. Nebi ostavio ženu koja nezna da kuva. Meni je npr bitno da jednoga dana ja radim, da moja žena radi i donosi novac u kuću, a za ostalo će mo se lako dogovoriti. Mislim da bi to bilo "Ma nemoj da se džabe mučiš ako neznaš, ili ako te to zamara previše "

pa ti si skroz super

Ogromna zabluda!

Bas tako.I u mom slucaju je 100% isto.

Mislim da se vise i ne isplati kuvati za dvoje. Dok odes da pokupujes sta ti treba, ode 1000 din. A dve sarme u Maxiju 157 din. :lol:
Sa kilo mlevenog mesa (~500din), 300g pirinča (~50din), dve glavice kiselog kupusa (~200din), 200g slanine (~100 din), začini, luk i ulje se uklapaš za 20-25 sarmi. Javlja mi se da još nisi pronašla put do muškog srca.

Sa kilo mlevenog mesa (~500din), 300g pirinča (~50din), dve glavice kiselog kupusa (~200din), 200g slanine (~100 din), začini, luk i ulje se uklapaš za 20-25 sarmi. Javlja mi se da još nisi pronašla put do muškog srca.

Ahahahha
Toliko sarmi bismo jeli 10 dana. :D A ja cak i ne volim nesto posebno sarmu. Prosto dam 2*157 din i ne moram em da se smaram sat vremena oko sporeta em da jedem glupe sarme danima.

naravno to ti je najveci komunikativni kontakt sa zenom (uvece il spavas od umora odma, il je trpas a posto ti je zena tj. vec tvoja nema potrebe za komplimentima ) ,realno tempo zivota je takav da samo za vreme jela se svi skupite zajedno razgovarate komentarisete , jos ako zena sprema splacine u tom opustajucem i zabavnom delu dana ,,,onda je uzas..........ukusna izbalansirana pravilno podgrejana hrana sve oraspolozi...

Poslednja izmena:

Back