ПУТ ДО МУШКОГ СРЦА ВОДИ ПРЕКО СТОМАКА?

Poruka
24.201
Кажу да је тако... И да су многи мушкарци "пали" на женске ђаконије.
Међутим, у пракси је доказана трофазна теорија:

1. Фаза: труди се око вас, припрема све могуће и немогуће, цвркуће док спрема и поставља јело, чека вашу реакцију, ако вам се смеши брк, њеној срећи нема краја...
2. Фаза: нешто је зеза рингла, ослабила рерна, баба јој заузела кухињу, ипак је из љубави према вама, успела да направи неке сендвиче...
3. Фаза: све ово као у другој фази, плус што је морала да прави фризуру, лакира нокте, али је ипак, из љубави према вама, купила пљескавице у киоску преко пута...

Дежа ви? :D

Nije mi to vazno, to moze danas svako da kuva i sprema ta nekoliko jela koja volim, internet je cudo...

Najvise padam na to gde ti ona pruza kad je potrebno emotivnu podrsku, reci utehe i ohrabrenja...
Toliko je dovoljno nista ne trazim vise od toga, a to danas izgleda nedostizno, gotovo nestvarno...

Sta je tesko ponekad malo da posle brojnih sranja i sresova na poslu i svakodnevno bombardovanje nebulozama i ljutskim glupostima i slicno da kad se vidite s osobom koju kao volite da joj pruzite malo moralne podrske i utehe....
Da siri noge moze svaka...kuvanje se nauci a ovo ili ima ili nema...

dovoljno i podgrevanje bitno da se trudi
bitno je da si joj vazan, a spremanje hrane za nekoga je samo jos jedan od bezbroj nacina da nekome pokazes da ti je stalo da mu bude dobro, lepo i da bude srecan

- - - - - - - - - -

uvek mi bude zao kada se smatra degradirajucim da neko nekome cini usluge
mozemo svi mi jedni bez drugih, ali zasto bismo

i nije uvek cinjenje za nekoga (u ovoj temi je rec o kuvanju) manipulacija jedne strane ili zahtev druge ili ponizenje ili ne znam sta, jer kad nekog volite i vama cini zadovoljstvo da ga obradujete

oseti se to

- - - - - - - - - -

...jako je to srce kojim rukovodi stomak....kome treba kuvarica taj ide u kafanu...to su fore tamo 18-og veka, na kojima i dalje insistiraju muskarci koji su u
njemu i ostali...jos samo da procitam da je super zena ona koja svako vece svom muskarcu pere noge...koja to ne radi sram je bilo :roll:
da li je to ponizavajuce? mislim, bas ovde po Krstarici procitasmo sve i svasta da treba, da je normalno i pozeljno raditi, ali ovo je problem...

niti bi mi bio problem da mu operem noge niti bi njemu bio problem da opere moje

bitno je da si joj vazan, a spremanje hrane za nekoga je samo jos jedan od bezbroj nacina da nekome pokazes da ti je stalo da mu bude dobro, lepo i da bude srecan

- - - - - - - - - -

uvek mi bude zao kada se smatra degradirajucim da neko nekome cini usluge
mozemo svi mi jedni bez drugih, ali zasto bismo

i nije uvek cinjenje za nekoga (u ovoj temi je rec o kuvanju) manipulacija jedne strane ili zahtev druge ili ponizenje ili ne znam sta, jer kad nekog volite i vama cini zadovoljstvo da ga obradujete

oseti se to

ja sam teglio torbe sa stanice a ona je podgrevala
posle me mrzeo da teglim vise pa sam jeo ladno
na kraju sam sebi spremas i to je prava mera

1. Фаза: труди се око вас, припрема све могуће и немогуће, цвркуће док спрема и поставља јело, чека вашу реакцију, ако вам се смеши брк, њеној срећи нема краја...
2. Фаза: нешто је зеза рингла, ослабила рерна, баба јој заузела кухињу, ипак је из љубави према вама, успела да направи неке сендвиче...
3. Фаза: све ово као у другој фази, плус што је морала да прави фризуру, лакира нокте, али је ипак, из љубави према вама, купила пљескавице у киоску преко пута...

Ovo nije tema o kuvanju nego ispod radara ide priča o tome kako su ženke u početku spremne na svakojake vratolomije u kuhinji da obezbede sebi trajno poziciju uz muškarca a kada se to desi onda počnu da obilaze kioske i uvaljuju mu splačine za ručak u vidu brze hrane..

jeftina manipulacija koju više ne prihvataju muškarci a i žene se odavno time ne služe jer su svoju manipulaciju digle na više nivoe pa u kuhinju ne ulaze više ni na početku veze. .

Samo kod Čičkave ima svaki dan na kašiku:lol:

Poslednja izmena:
Ovo nije tema o kuvanju nego ispod radara ide priča o tome kako su ženke u početku spremne na svakojake vratolomije u kuhinji da obezbede sebi trajno poziciju uz muškarca a kada se to desi onda počnu da obilaze kioske i uvaljuju mu splačine za ručak u vidu brze hrane..

jeftina manipulacija koju više ne prihvataju muškarci a i žene se odavno time ne služe jer su svoju manipulaciju digle na više nivoe pa u kuhinju ne ulaze više ni na početku veze. .

Ja ti pružim sve par ekselans,a ti meni sendvaju?:mrgreen::hahaha:
El s vidla kad fresku od sendvaje?
E vidla bi...
Ima zoveš kineze,leskovčane,restorane ak mi se njupa sarma ili nešto domaćeeee!
Si razumla?!
Možeš i da spremiš,briga me...Nema ništa-odo ja na ručak,a ti se snalazi ybg...
Kad sam ćiku,rado ja napravim ručak i to gala! Sve fercera!

I muskarci isto tako kad hoce da osvoje zenu, prvo se polome oko nje, a posle "evo ti sendvic ja moram da geldam utakmicu".

Back