Pusto ostrvo ?

Gazdarica:
Heh, moram da priznam da ljepse vidjeti velikog, ali ne previse velikog (cisto vizuelni dojam), ali velicina zaista ne treba da determinise odnose medju partnerima...
Ako ti neko po svemu odgovara, nije vazno koliki mu je... :D

Kad vec nesvesno pokrenusmo ovu temu, sta mislis iz svog iskustva koja je najbolja velicina (duzina) za ovu musku alatku a da se pri tom zena ne uplasi ili ne razocara...

Majke mi ozbiljan sam....

E pa u Sarajevu sam bio nekoliko puta ali u Banja Luci nisam. Pre jedno tri godine upoznao sam jednu Banjalucanku zvala se Marina sa plavim ocim, crnka je pa odkinuo sam do besvesti za njom, strudirala je prava u to vreme. Kad smo vec kod mora kazimi jesi li bila na odmoru ove godine....

Gazdarice, stvarno mi je bilo drago i lepo caskati s' tobom a sada moram da idem. Samo da znas da sam zbog tebe ostao citavih sat ipo duze na poslu....Pa pozdravi mi Banja Luku i Bosnu pa pozdrav do sledece emisije....

Robi...

I zavjesa se zatvara.
Dragi muskarci,
upravo ste prisustvovali sceni kada djevojka na vise nego profesionalan nacin iskulira momka, koji joj se navali na grbacu.
Iz ovoga se moze puno nauciti!
Naravno, sledeca scena ce izgledati ovako:
On (kazem: naravno) nije skontao da sve ovo znaci "skini mi se" nego sad konta kako da je odusevi sa jos novih postova.
Scena treca:
..... Ma znamo svi...
Skidam kapu Gazdarice!

forestgump2004:
I zavjesa se zatvara.
Dragi muskarci,
upravo ste prisustvovali sceni kada djevojka na vise nego profesionalan nacin iskulira momka, koji joj se navali na grbacu.
On (kazem: naravno) nije skontao da sve ovo znaci "skini mi se" nego sad konta kako da je odusevi sa jos novih postova.
Scena treca:
..... Ma znamo svi...
Skidam kapu Gazdarice!
Heh, davno je ovo bilo forest... :roll:

Gazdarica:
forestgump2004:
I zavjesa se zatvara.
Dragi muskarci,
Scena treca:
..... Ma znamo svi...
Skidam kapu Gazdarice!
Heh, davno je ovo bilo forest... :roll:

u yebote, kolko se vracamo u proslost.
Evo udario sam se u celo :oops:

Back