Da li ste ikada plakali zbog filma?

Mene rasplace Brave heart, svaki put kad ga odgledam. Preciznije, scena kada ga muce i kao vrhunac, dok se spusta satara ka njegovom telu (in slow motion), njemu se prikazuje lik njegove ljubavi, vidi je u gomili...oboje se nasmeju...oh, ta ljubav...i kada mu ispadne njena maramica iz krvavih ruku.. :cry:

ahahah, medo...nadam se da si preboleo :D
Da dodam i Titanik, ipak je srceparajuci, kol'ko god mi po njemu pljuvali da je ko spanska serija...naravno, mislim na drugu trecinu filma, kad pocinje panika..i kraj kada leo umire...i scena kada toj babi onako prikazu oci zoomirano...sa sve ispucalim kapilarima..da publika jasno procita patnju i bol koju je jadna-ne-bila prezivela...

Zelena milja. Ceo film,ali ceo sam otplakala i to ono,zesce. A gledala sam ga tri puta dosad, i svaki put je to bilo suza dok ne dehidriram. E tu je i Titanik,secam se da je RTS prikazivao za vreme bombardovanja,pa sam ja onu scenu kad camac trazi prezivele,pa vide onu smrznutu zenu sa detetom u vodi, sanjala i proplaka zbog tog deteta.. I ono kad su ljudi padali sa broda. Nisu mogli da me ubede da su to lutke,a ne pravi ljudi. I naravno, ono kad Dzek umire. Joooj majko mila,kad se setim...

Film je odlican (pa mislim 11 Oskara nije malo...).
Videh danas najavu, ali sumnjam da cu da gledam. Sto je sigurno,sigurno je. :)
Sad se setih filma "A Walk To Remember",glumi ona Many Moorei ona boluje od leukemije. E pa plakala sam kad je onaj njen decko trazio pomoc od oca,pa mu tasj pomogao,pa decko ode da mu se zahvali,bla bla, znam da su glumci plakali k'o kisa, saosecala sam s njima (moj deka boluje od leukemije... :( )

Спадам у ону публику која се од срца смеје смешним сценама и исто тако из свег срца и искрено плаче кад је нешто потресно и дирљиво... Пошто је поменут Титаник, ето то је један од филмова на којима сам плакала. :cry:

Zaboravih da napomenem "U potrazi za Nedodjijom". Glumi isto Dzoni Dep,a plakala sam kad je ona zena,devojka,sta li je vec,umrla , pa onaj mali njen sin bio na njenom grobu i plakao. Sto rece vec neko, kad vidim da na filmu neko place, ja se nekako saosetim pa i ja krenem,... :)

Ja sam plakala kad sam gledala (necete verovati) Evgenije Onjegin....
Cek da se setim......A da! Magle Avalona...Joj, kad se samo setim....Ali oba bih mogla ponovo da gledam.....Vecito sam plakala uz jedan crtani i to Bambi.....Plakal sam uz LOTR-a....Ne znam, mislim da sam jos plakala, ali se ne secam sada...

Back