pustio korenje ili leprsavog duha :)

potpuno sam otvoren za različitosti, ali ne i za javno prikazivanje ako takvo prikazivanje ugrožava osnove lepog ukusa.
a tvoj avatar je krajnje degutantan ili kao što već rekoh, gadan

Pa to sam ja na avataru
Da li sad razumes zasto obidjem svevplaze u okolini i nadjem onu sa najmanje posetilaca?
Upravo da bih izbegla komentare poput tvog
Jel sad mi punasni ne treba da idemo na more???
:(

Pa to sam ja na avataru
Da li sad razumes zasto obidjem svevplaze u okolini i nadjem onu sa najmanje posetilaca?
Upravo da bih izbegla komentare poput tvog
Jel sad mi punasni ne treba da idemo na more???
:(
isticanje sebe na avataru je tebi izbegavanje pogleda?
kanda si se malo uplela u kučine, a? nije ni važno, otišli smo od teme. kad ti neko mesto dosadi, ti i dalje promeni plažu ili ulicu, neko će menjati kontinente, ali bitno je da je svima lepo.
eto tako

isticanje sebe na avataru je tebi izbegavanje pogleda?
kanda si se malo uplela u kučine, a? nije ni važno, otišli smo od teme. kad ti neko mesto dosadi, ti i dalje promeni plažu ili ulicu, neko će menjati kontinente, ali bitno je da je svima lepo.
eto tako

To sa avatarom je po savetu psiholga, upravo da bih se resila kompleksa
I mislim da uopste nije lepo sto me nipodastavas kako po pitanju kilaze, tako i po pitanju ketovanja
Nismo svi srecnici koji menjaju kontinente ko kupace gace
Nekima je tesko i do jedne plaze da od
ja sam lepo rekla da volim da menjam plaze cak i kad sam u jednom mestu
Gde si ti to letovao pa su sve plaze bile iste, na marsu??

menjaj psihologa za psihijatra

Pa eto, sad jos insinuiras i da sam ludaja :(
A sve samo zato sto sam , kako je postavljac definisao, leprsavog duhs
Sta sve ljude nece da iziritira, pa to je strasno
Osim sto nisi politicki korektan u iskazivanju stavova, tacno osecam da si nekada bio debeo, pa sad ovako reagujes
Treba prihvatiti sebe, veruj mi, kad ti bucka kaze, posle te prihvate i drugi :)

Jos sam mlada... tako da ne mogu da se smestim 100% u jednu od te dve grupe....
Ali mislim da imam sasim dobre sanse da budem u ovoj drugoj :)

Smisao letovanja je da se ode negde gde ti sve pase: more, plaza, okruzenje, usluga u hotelu .....
Nakon stresa i obaveza na poslu, zelim da odem na mesto gde znam sta da ocekujem i nema experimentisanja.
A moze i da se kupi kuca, ili izgraditi vikendicu u tom mestu, i da se dolazi svako leto :))

I ja bi jednu kućicu ili vikendicu uz more, pa da spremam svakakve delicije ....! Ako šta bude ... pozivam i tebe :rostilj:

Back