aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.797
jel ima nesto sto pomaze da pusenje nanosi manje stete? ciscenje pluca nekim cajevima,vejp sa mentolom i slicno? neki saveti oko ishrane,pranje usta i grla posle svake cigarete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne postoji.jel ima nesto sto pomaze da pusenje nanosi manje stete? ciscenje pluca nekim cajevima,vejp sa mentolom i slicno? neki saveti oko ishrane,pranje usta i grla posle svake cigarete?
Нажалост, само остављање пушења и након 12,13 година твоје здравље биће на нивоу непушача.jel ima nesto sto pomaze da pusenje nanosi manje stete? ciscenje pluca nekim cajevima,vejp sa mentolom i slicno? neki saveti oko ishrane,pranje usta i grla posle svake cigarete?
evo ja sad koristim sirup od borovih iglica...navodno bi trebao da me natera da se iskašljavam i tako očistim pluća..međutim ništa se ne događa....jel ima nesto sto pomaze da pusenje nanosi manje stete? ciscenje pluca nekim cajevima,vejp sa mentolom i slicno? neki saveti oko ishrane,pranje usta i grla posle svake cigarete?
I dosta C vitaminaAko vec mora se pusi onda najbolje uzimati brendove koji stavljaju cist duvan, znaci nema aditiva u cigarama i za pocetak piti zeleni caj minimum dve solje dnevno
da...vitamin C se troši zbog većeg oksidativnog stresa pri pušenju..a pošto je vitamin C bitan za kožu (ne toliko za imunitet...tu je bitniji vitamin D) tj. za krpljenje kolagena, to pušačima koža brže stari i bora se...ima smisla povećati unos vitamina C ali najbolje je ostaviti pušenje što i sam planiram da uradim...I dosta C vitamina
imaš neki koristan savet kako?Prestanite da pušis. Ako sam mogla ja može svako.
Ne znam kakav savet ti treba sem da odlučiš. Ja sam posle 40 godina pušenja 2 kutije dnevno rekla da neću i nikad vise evo 11-ta godina nisam zapalila, i duvan bi da mogu zakonom zabranila.imaš neki koristan savet kako?
Eto tako.jednostavno reci sebi da neces vise.Ja sam tako ostavio.U inat sebi.
verujem da je lakše bataliti nego dugoročno držati smanjen broj...Smanjiti količinu je nešto što može da koristi , a najbolje bataliti.
Možda kao neka početna ideja , smanjiti smanjiti pa izbaciti totalno.verujem da je lakše bataliti nego dugoročno držati smanjen broj...
Nista jednostavnije.I kada te neko pita dokle neces zapaliti stalno govori do sutra.Eto tako.
Ima, ostavis duvan...jel ima nesto sto pomaze da pusenje nanosi manje stete? ciscenje pluca nekim cajevima,vejp sa mentolom i slicno? neki saveti oko ishrane,pranje usta i grla posle svake cigarete?
Tačno.Iako je teško.Ima, ostavis duvan...
Reci mi koji duvan. Jel kupovni, ili od nekog licno kupujes privatno?Ja motam duvan u životu se nisam nakašljao. Dok sam pušio klasične cigare samo sam krljao. Tada bi još i ostavio ovako...