Пуре BABAIZAM (š'o bi bata AlSo reka')

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:evil:
buzdovan1.jpg
:evil: :twisted: :twisted:

8-)

Naiđoh danas na veoma zanimljiv tekst u jednom časopisu koji zaslužuje pažnju šireg čitalačkog auditorijuma...

„Dragi mužu,

Šaljem ti ovo pismo u lažnoj koverti od neke kompjuterske kompanije, da bih bila sigurna da ćeš ga pročitati. Molim te oprosti mi prevaru ali mislila sam da bi trebalo da znaš što se dešava u kući u poslednje dve godine od kako si kupio taj kompjuter.

Deca su dobro.

Marku je sedam godina i nacrtao je portret cele porodice. Tako bi bio ponosan na njega da samo vidiš kako je tebe nacrtao. Stolica i vrh tvoje glave, otpozadi, izgledaju vrlo realistično.

Maja je napunila tri godine ovog maja. Još uvek je presrećna što si bio sa nama tokom njenog rođendana. Kaže da joj je to bio najlepši dan, iako je padala kiša i nije bilo struje.

Ja sam takođe dobro. Ofarbala sam kosu u plavo, prošle godine. Moj šef se brine o mojoj karijeri i postao je jako dobar porodični prijatelj. Kad sam primetila da ti ne smeta da usisavam oko tvoje stolice, shvatila sam da je održavanje kuće postalo mnogo lakše. Kuća dobro izgleda. Nisam sigurna da si primetio da sam okrečila zidove prošlog proleća.

E, dragi moj, moram ići da se pakujem. Moj šef nas vodi na more. Zaposlila sam čistačicu da se brine o tebi i o kući dok nas nema. Doliće ti kafu, doneće ti hranu za sto, baš onako kako ti voliš. Nadam se da će te se ti i tvoj kompjuter lepo provesti dok nas nema.

Marko, Maja i ja često mislimo na tebe. Pokušaj i ti da nas se setiš dok resetuješ kompjuter.

S ljubavlju, tvoja žena. :lol: :lol: :lol:
hahamis.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back