Maha-maja
Poznat
- Poruka
- 7.375
bobanap:ja ne dobijam / uzimam 8-)
ja sam ta koja DAJE....kad hocu 8-) :-D :-D :-D
:-D
:wink: 8-)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bobanap:ja ne dobijam / uzimam 8-)
:wink: 8-)bobanap:ja ne dobijam / uzimam 8-)
i novu vikendašku priču
...
8-)Anđelika, živa nisam, čekaju me višnje, i danas, i sutra... posle onog Babinog (ne)iskustva zaobilazila ih ja u velikom luku, ali ne vredi, prezrele već i nema više odstupanja pa kako bude! Drži mi palčeve za svaki slučaj, višnje su to!!!!!!!!!!!!!angel 021:Ko će dočekati ponedeljak,i novu vikendašku priču
![]()
...
Šta se sada bere, koja voćka?![]()
AnGele moj, nema priče ....... Pazi, i meni neko da zatvori ustaangel 021:Ko će dočekati ponedeljak,i novu vikendašku priču
![]()
...
Šta se sada bere, koja voćka?![]()
!!!
!!baba?????:AnGele moj, nema priče ....... Pazi, i meni neko da zatvori usta![]()
![]()
!!!
Zemljeeeeeee.....i to ona crnica![]()
![]()
!!
Što ne priznaš dušuuu...
di izdangubi? 8-)Još jedared me ofiraj ...... i ....... i ......... reČi Ču ti u ponedeljak šta Če ti se desiangel 021:Što ne priznaš dušuuu...
di izdangubi? 8-)
!!!
!!Kad :shock: ono reče :shock:baba?????:Još jedared me ofiraj ...... i ....... i ......... reČi Ču ti u ponedeljak šta Če ti se desi![]()
![]()
!!!
U Макијату![]()
!!

Če se dogovorima, veče je pred nasangel 021:Kad :shock: ono reče :shock:
Ijaaaaoooo ... ;-) ;-) ja več ki zapeta puška...![]()
!!
!!
Ko danas okopava
..i ako preživi ovu zvezdu
...ima sutra roman da napiše...
U nastavcima... ;-)
čekam...jednu črnačku ... ;-)nenadm:
nenadm:
.usta puna zemlje, a Kunta Kinte u glavnoj roli... ;-)angel 021:Aaaaaa... evo je ...
Al' ja mislila na priču... 8-) znaš ono...usta puna zemlje, a Kunta Kinte u glavnoj roli... ;-)
!!baba?????:![]()
![]()
![]()
E neČu ništa da ti pričam, ima da ti pokažem......u živo, da te na mrtvo......umorim![]()
![]()
!!
Aahhh...
...prazna obećanja... 8-) ;-)nenadm:Eeeeee 8-) ja ne pričam priče :wink: toj ja pio kafu sam![]()
samo što je upala u pogrešan post hihi

Prvi tom, napisat...
Đe nastavak, a dušu?...

...hmm...piJo kavu sam...hihihi...si siguran....de razmisli joSte malko... 8-)nenadm:Eeeeee 8-) ja ne pričam priče :wink: toj ja pio kafu sam![]()
samo što je upala u pogrešan post hihi
8-)