angel 021
Domaćin
- Poruka
- 3.331
lily-sid:...hmm...piJo kavu sam...hihihi...si siguran....de razmisli joSte malko... 8-)8-)
:shock: Si videla? :shock: Nedade mi ni praznu šolju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lily-sid:...hmm...piJo kavu sam...hihihi...si siguran....de razmisli joSte malko... 8-)8-)
nenadm:RAZMISLIJO... i setijo se da si ostala dužna koljače![]()
![]()
![]()
...eee...zatoj ima da bidne...dupla... :wink: :razz: :razz: :razz:angel 021::shock: Si videla? :shock: Nedade mi ni praznu šolju.......a uze mi keku...
![]()
..more l' torte...hihihi..eve sade cu ...caskom... :wink:nenadm:RAZMISLIJO... i setijo se da si ostala dužna koljače![]()
![]()
![]()
...si vid'la...pa me joste pitujes kudej sam...kuvaj...mesaj...peci....hmmm...ovde cu stati da me ne ponese...hihihi...misao... 8-)angel 021:Jojjjj, kuku... :shock: ...još i da mesi...i meša.po ovoj ladovini... :shock:
lily-sid:...eee...zatoj ima da bidne...dupla... :wink: :razz: :razz: :razz:
...Neco srecice...de zakuFaj....hihihi... :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
lily-sid:...jok ja...hik...to ostalo...od neki dan...pa da se ne baCi...hiiiiik...greota...![]()
![]()
![]()
...eeeeeeeee...uMpraFo toj...sade mu je toj sto mu je... 8-)angel 021:Jes, jesss...di da se bači, na ovu vrućinu... 8-)
Ubači ti to keka moja, ...u bijelo grlce... 8-) ...al' da znaš,...ako reši da te reklamira...
...istekla garancija...
![]()
Prodato - kupljeno u viđenom stanju... 8-) ;-)
lily-sid:...eeeeeeeee...uMpraFo toj...sade mu je toj sto mu je... 8-)8-)
...a bome se i ne budi.... 8-)
...eee...vise ne znadem koj je ovdi sfe...ne zabunit... :wink:angel 021:Pa dabome, ...kad je zabunit s tobom...
;-)
angel 021:Draga moja Bret, na ovoj temi je 8-) samo kukuruz muškog roda 8-) ...