Pupovac osniva Srpsku banku u Hrvatskoj

Mislim da: slatko i kisjelo ne vazi za banke:neutral:
Vise: imati i nemati ili znati i ne znati:neutral:

Bolje je: Ne zna se sta je veci zlocin, banku osnovati ili banku opljackati
O tome tako jedan poznati njemacki polit - kabaretista;)

e vis zato sto ne vazi nema tog laFa koji ce uletati u srb banku.
neki su dobro prouchili karnegija al dzaba.
memoria je cudo:D
cela prica ko da j ispala iz celestinskog prorochanstva:D

eremita na osnovu cega imas takvo misljenje o Pupovcu?

Pupovca poznajem jos iz studentskih dana u Berlinu i vec smo 20-tak godina veliki prijatelji. Izuzetno elokventan i jedan veliki i savremeni covjek, i Srbin i lojalan gradjanin drzave Hrvatske. :neutral:
Zamisli svi ti atributi su stvarno moguci u jednoj te istoj osobi srpske nacionalnosti.

On jeste sluga, cak vrlo uspjesan, ali prvenstveno srpskom narodu u Hrvatskoj:neutral:
I ovo sto je naumio je za Srbe u HR super stvar.

ovo mogu da potvrdim sto se tice pupovca...steta sto ih nema vise poput njega...a srpsku banku u RH smatram dobrom idejom jer bi i ona mogla pridonjeti ekonomskom jacanju hrv. gradana, a time i RH; davanje povratnicima jeftinih krredita i sl. i time ih vise voditi ka normalnom zivotu i osnivanju npr. malih radionica i sl....a kada se morali budu brinuti o tome da budu uspjesni poduzetnici, manje ce se brinuti o srpstvu (hrvatstvu) svejedno...
ipk vidim u svemu i jedan moguci problem, ali vjerujem u Pupovca da ce se znati oduprijeti....oni, ewig gestrigen (ili kako bi bundy rekao...dijasera) koji bi ponovo htjeli vratiti koncept 19 st. i uz banku vezati politicku moc u smislu (veliko)srbovanja....

ovo mogu da potvrdim sto se tice pupovca...steta sto ih nema vise poput njega...a srpsku banku u RH smatram dobrom idejom jer bi i ona mogla pridonjeti ekonomskom jacanju hrv. gradana, a time i RH; davanje povratnicima jeftinih krredita i sl. i time ih vise voditi ka normalnom zivotu i osnivanju npr. malih radionica i sl....a kada se morali budu brinuti o tome da budu uspjesni poduzetnici, manje ce se brinuti o srpstvu (hrvatstvu) svejedno...
ipk vidim u svemu i jedan moguci problem, ali vjerujem u Pupovca da ce se znati oduprijeti....oni, ewig gestrigen (ili kako bi bundy rekao...dijasera) koji bi ponovo htjeli vratiti koncept 19 st. i uz banku vezati politicku moc u smislu (veliko)srbovanja....

eo josh jednog:D
pupovac se nema kome odupreti.a ti nisht ne vidish.a josh manje znash.:D

eo josh jednog:D
pupovac se nema kome odupreti.a ti nisht ne vidish.a josh manje znash.:D

Necu se mjesat u tudje citiranje, al' odnosi se i na ostale koji ne vole lika.. Pupovac je, po meni, vrlo sposoban i lukav politicar; okupio je tamosnje Srbe oko SDSS-a, uveo stranku u Vladu, vjecito lobira za povratnike, organizirao je najveci skup hrvatskih Srba u Zagrebu od pocetka rata, sad pokrece i osnivanje srpske banke.. Bez obzira.. vecina ljudi iz maticne drzave ga ne podnosi. To meni ne ide u glavu(?) Al' da se nagadjati zasto.. :))

Necu se mjesat u tudje citiranje, al' odnosi se i na ostale koji ne vole lika.. Pupovac je, po meni, vrlo sposoban i lukav politicar; okupio je tamosnje Srbe oko SDSS-a, uveo stranku u Vladu, vjecito lobira za povratnike, organizirao je najveci skup hrvatskih Srba u Zagrebu od pocetka rata, sad pokrece i osnivanje srpske banke.. Bez obzira.. vecina ljudi iz maticne drzave ga ne podnosi. To meni ne ide u glavu(?) Al' da se nagadjati zasto.. :))

da, moze se nagadati i pogoditi...;)

Povučeš ti mene i izmenjaš mu sve brzine a i mom peseku Anti Gotovini.

To prepushtam tebi i tvom idolu Gotovini jer ipak imate vishe iskustva. To vam je u krvi, Bechki kochijashi. To ste bili, to cete i da ostanete. Gradjani drugog reda uvazene EU. Bravo! To ako vas prime u "druzinu pere kvrzice".
Nego gledam neshto, izgleda da ce da se okrenu stolovi. Ruje se vishe ne osvrcu na Amere i njiheve bljuvotine. Amerima polako puca ekonomija a i lazi CNN-a vishe ne prolaze. Doshlo vreme da se izmire neki stari, nenaplaceni rachuni...

Dace bog.

Back