E ovako, obigrah ja danas ceo ovaj usra*i moj grad i jedna, druga, treca, cetvrta, peta prodavnica nemaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Koja banana grad znaci da ne poverujes
I odem u jednu prodavnicu ( to jest zadnju nema vise

) i onako s vrata i ne ulazeci i zatvarajuci vec misleci da nema, kad lik kaze ima !
U tom trenutku alelujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

trubace da zovem
I nista lik imao jedno 5-6 tih adaptera svi isti, kaze koji je LT u pitanju ja reko Dell, e de bas njega kaze hahahhahahah, za bilo koji drugi kaze garantujem da ce da radi al za Dell ne znam dok ne probas kaze oni su specificni imaju neku posebnu ,,zicu'' za punjenje baterije, ja reko ma kakva baterija ja cu bateriju da izvadim ako moze ovako da ga puni da radi sta ce mi baterija i nista uzeh ja njega dadoh pare samo bez racuna u slucaju da ne radi da vratim sutra...
Nista dodjem kuci otpakujem, kad ono ima 8 nastavaka, ja onako na oko vidim a to je taj sto mi treba, uzmem stavim povezem i pustim sve kad ono izbacuje nesto oko napona da nije ok, ali da moze f1 za continue hmmm, ja ti pogasim sve izvadim bateriju, ponovo upalim kad opet to za napon neka poruka da ne moze da prepozna napon bla bla, ja f1 kad ono udje u sistem...
I nista da ne duzim ja ti posle tek procitam uputstvo i vidim da sam uzeo nastavak od 18.5 V a ne onaj od 19.5 koliko mi i pise na original punjacu od lap topa
Dakle pouka ovog dela price je ne pravi se pametan nego prvo dobro procitaj uputstvo
E sada dalje ono sto je nissan rekao : ,,bitno je da nije niza vrednost ampera od one koja pise na laptopu a visa moze biti nece skodit''
Ovde koliko sam ja vidoe ima 8 nastavaka i svaki radi na drugom principu to jest na razlicitoj voltazi i broju ampera konkretno ovaj sto ja koristim radi na 19.5 V koliko i pise na punjacu mom, ali radi na 4.62 A dok moj original punjac radi na 6.7 A ! E sada da li je to stvarno problem i smem li ja ovo da koristim ne bi da zajebem lt XD
Inace punjac je : LVSUN model ls-car90aa i jedino sam ga nasao ovde i to na poljskom
http://www.bto.pl/B2CProdukt.aspx?id_artykulu=29641