Пуније или витке девојке

Ima toliko mnogo tipova i definicija zgodnog tela. Jedino koje mi nije jasno je kad tip kaze za devojku da je zgodna samo zato sto je mrsava. A noge krive, nema listove..to ne shvatam, ali stvar ukusa.
Nije bitno jel devojka mrsava ili punija bitne su proporcije i obline-to je ono sto cini telo privlacnim rekose tako i na discovery

u principu ono sto je lepo je kulturno odredjeno ... lepo i pozeljno telo je prozvod reklame onih koji imaju moc/novac ... dakle, ono se menja kroz vreme i u skladu sa interesima vec pominjanih...
iako mi se cini da su skladne proporcije univerzalni princip lepog tela ipak drustva se trude da nametnu izgled idealnog tela...shodno,vec pomenutog...interesima mocnih.
idealno telo je samim tim ne samo lepo nego i ovencano nebrojenim vrlinama (tipa zdravo bla bla bla) i da sve bude jos jadnije ubedjuju nas da je to ulaznica/uslov za srecu u zivotu, uspeh, ljubav etc.
a oni koji na bilo koji nacin strce obelezeni su kao manje vredne jedinke. roba s greskom.

svakako ne treba zaboraviti da se diktat drustva ne zavrsava na izgledu tela... ono jos kako odredjuje i izgradjuje stavove, nacin ponasanja itd.

Hm, ljudska potreba je da se 'iskazu'. Ona je to mogla samo telom. Sirota :lol:
Izvini, to sto se neko 'prikazuje' ovde ili onde uopste ne mora biti znak sujete. Samo si prosto svestan sebe i svog tela ;) i uzivas u njemu..

То "исказивање" је гола сујета. Главно оружје жена је њихова лепота тако да она која има шта да покаже није сирота, јер када се угаси свјетло све су жене исте... :D

Што се мога одговора на ову тему тиче, волим када је младо и витко пиче...

Ono sto svaka djevojka mora da ima u svom ormanu je kratka crna haljina... ah, a kako na raskosnu figuru obuci malu crnu haljinu
eto ti vraga, mala crna haljina ne voli raskosne obline, mediji ne vole raskosne obline...
ako si raskosna djevojcica, pola odjeljenja te zeza na casu fizickog, zovu te debeljuca, znojis se i rumenis, posle te u klubovima, kada pocnes da izlazis, cice odmjeravaju a frajeri te obilaze u sirokom luku, kazu da se dopadas samo fetisistima
kada si mrsava onda te zovu suvonjava, u skoli te zadirkuju jer nemas grudi ni guzu, pa si jos i daska... moju drugaricu je pocetkom srednje skole profa biologije zvao daskom:confused:... bolje da ljulja nego da zulja... vidi joj kukove kako su ispali...

Merlinka je nekada bila ideal, danas bi bila debela... ona kardasijan je za vecinu debela, ali, boli je djon, njoj lijepo
Sta je lijepo a sta nije? Zar postoji univerzalno lijepo?
Ja mislim da ne postoji, ali, postoje krajnosti, koje ni sebi ni drugima ne bih zeljela... tako da se meni ne dopada ni debelo ni mrsavo, sve izmedju moze biti itekako lijepo!

slozila bih se s tobom
nego bre gledam pljuvanje nekih riba koje ekstra izgledaju...kao hm predebela je...za cije bre standarde?! to postalo skroz retardirano
a opet imam drugaricu koja je zena jednostavno mrsava, cela porodica ima takvu gradju, i to joj jednostavno stoji, nikada ne bih mogla da je zamislim drugacijom
ali to nikako nije isto kao sargarepa dnevno ili prst u grlu...a razlika je odmah uocljiva koza je opustenija izgleda jednostavno bolesno i bla bla
naravno sve treba da bude u granicama ne krajnosti ko sto ti rece

Bas je lako mrsavima.
Za njih uvek nesto ima.
Mi ovako punacki borimo se junacki.
Onaj sto se ustrucava da vecera i rucava,
nadrkan je,sav je smrknut,nema snage,skroz je crknut.
I mnogo se bolje t***a kad si debeljuca.
I ne treba nikom drama oko viska kilograma.
Zabatali sve ostalo i s ponosom nosi salo.

:hvala:

nadam se da je ovo bilo ironicno :)
nije bas ni normalno da covek ima sto kila...tj zena :)
treba raditi na sebi normalno..uvek u svemu...ali histerisati ako se popnes iznad 50 kg je bolesno

meni merlinka nikada nije bila debela, ali, ne mogu da se sjetim na kom programu je to bilo... uglavnom, merlinki su oznacili sve regije na kojima bi morala da radi liposukciju, pocevsi od podbratka do koljena... opisana je kao ozbiljno debela
za kim sam to citala na netu... grudi su joj narocito ocrnili

Pa moraju plasticni hirurzi da zive od necega. Obicno reklamno djubre.
A Merlinku mogu samo da poljube u debelo dupe, jos jedna potvrda da je "savrsenstvo" nepotrebno.

Poslednja izmena:

Back