kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
ja imam 700kg ali pravilno rasporedjenih(100 kg u ramenima i rucicama ; 300kg butke ; 200kg listovi............)i Bog da me vidi...
....toliko si velika da te i bog primecuje............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam 700kg ali pravilno rasporedjenih(100 kg u ramenima i rucicama ; 300kg butke ; 200kg listovi............)i Bog da me vidi...
primetila sam ,iskreno, da deblji ljudi ne vole mrsave...
ja imam tanke ruke koje nikada ne mjenjaju debljinu
kada bi se udebjala, izgledala bih kao bure sa dva pruta sa strane![]()
Ima toliko mnogo tipova i definicija zgodnog tela. Jedino koje mi nije jasno je kad tip kaze za devojku da je zgodna samo zato sto je mrsava. A noge krive, nema listove..to ne shvatam, ali stvar ukusa.
Nije bitno jel devojka mrsava ili punija bitne su proporcije i obline-to je ono sto cini telo privlacnim rekose tako i na discovery
Hm, ljudska potreba je da se 'iskazu'. Ona je to mogla samo telom. Sirota![]()
Izvini, to sto se neko 'prikazuje' ovde ili onde uopste ne mora biti znak sujete. Samo si prosto svestan sebe i svog telai uzivas u njemu..
Zapravo, ekstremna mršavost se, sa medicinskog aspekta, zove kaheksija a anoreksija je psihičko stanje koje često za posledicu ima i kaheksiju.
Da, za ovo si dobila bonu. "Nismo pogrešne mi nego vreme!"![]()
Ono sto svaka djevojka mora da ima u svom ormanu je kratka crna haljina... ah, a kako na raskosnu figuru obuci malu crnu haljinu
eto ti vraga, mala crna haljina ne voli raskosne obline, mediji ne vole raskosne obline...
ako si raskosna djevojcica, pola odjeljenja te zeza na casu fizickog, zovu te debeljuca, znojis se i rumenis, posle te u klubovima, kada pocnes da izlazis, cice odmjeravaju a frajeri te obilaze u sirokom luku, kazu da se dopadas samo fetisistima
kada si mrsava onda te zovu suvonjava, u skoli te zadirkuju jer nemas grudi ni guzu, pa si jos i daska... moju drugaricu je pocetkom srednje skole profa biologije zvao daskom... bolje da ljulja nego da zulja... vidi joj kukove kako su ispali...
Merlinka je nekada bila ideal, danas bi bila debela... ona kardasijan je za vecinu debela, ali, boli je djon, njoj lijepo
Sta je lijepo a sta nije? Zar postoji univerzalno lijepo?
Ja mislim da ne postoji, ali, postoje krajnosti, koje ni sebi ni drugima ne bih zeljela... tako da se meni ne dopada ni debelo ni mrsavo, sve izmedju moze biti itekako lijepo!
Bas je lako mrsavima.
Za njih uvek nesto ima.
Mi ovako punacki borimo se junacki.
Onaj sto se ustrucava da vecera i rucava,
nadrkan je,sav je smrknut,nema snage,skroz je crknut.
I mnogo se bolje t***a kad si debeljuca.
I ne treba nikom drama oko viska kilograma.
Zabatali sve ostalo i s ponosom nosi salo.
![]()
meni merlinka nikada nije bila debela, ali, ne mogu da se sjetim na kom programu je to bilo... uglavnom, merlinki su oznacili sve regije na kojima bi morala da radi liposukciju, pocevsi od podbratka do koljena... opisana je kao ozbiljno debela
za kim sam to citala na netu... grudi su joj narocito ocrnili