Pun/a razumevanja

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Znate kada se pojavi neko ovde na forumu, onako iznenada. I u svojoj glavi zauzme neki stav, kako ce zrelo da nas nesto posavetuje i kako je on neki glas razuma. Saslusace sve i reci ce neko svoje zrelo misljenje. I onda ga sahvata neka seksi i ljupka osoba, koja je iskrena i neiskvarena. Cistog srca i duse. Postena, ali emotivna i strastvena, zivahna. I ubrzo pobegne taj neki "zreli" folirant glavom bez obzira vredjajuci to ljupko bice, koje voli zivot. E, tako sam se ja veceras cula sa mojom najboljom drugaricom Dankom. Danka se zove nekako drugacije. Ima neko glupo ime, ali je svi zovemo Danka od miloste. Mi smo se upoznale kod ginekologa. Ja sam otisla sa mojom drugaricom da zakaze abortus, a ona je tu bila i nesto pametovala zenama o kontracepciji. Ja sam htela da ubedim drugaricu da rodi dete, jer sam protiv abortusa, a tako bih se i otresla njenog decka, koji je tako bio nasrtljiv. Nazalost, ona je to uradila, a ja sam se upoznala sa Dankom. Danka izigrava neku polukaludjericu kao Ivana Zigon. Povremeno se cujemo. Njen brak je propao, jer je muzu poturala neke gluposti oko seksa i apstinencije, a udala se za nekog polumanijaka, koji me je pratio do kuce. Sada sam pomislila da napravim temu o tome, ali necu ovde da spamujem.
Dakle, moja drugarica Danka se toliko primila da svima soli pamet, pa mi je danas rekla nesto veoma uznemirujuce. Naime, rekla je da mozda moj bivsi decko hoce da napravi poligamni brak. Malo sam se uplasila, jer sam osetila u njenom tonu antisemitizam i fasizam, ali sam pomislila da bi trebalo da razmislim malo. Mozda bi trebalo da se razvede i da se ja udam za njega. Iako mi to nije padalo na pamet, jer nikada ne bih narusila svetost porodice, osim u slucaju, kada neko od supruznika nije zadovoljan, a u ovom slucaju ja vidim da on nije zadovoljan.
Da li treba zaljubljenost prihvatiti kao dovoljan argument za ljubav? :heart:

U okviru ljis-a, nedostaje nam deo-epistemologija gde bismo lagerovali tvoje teme :heart2::heart2::heart2:

Pa, sad iz mojih tema moze mnogo da se nauci, to je cinjenica, ali nije to za neku epistemolosku genezu. Ja bih pre negde stavila to u neku ontologiju ili neku licnu fenomenologiju. Da se malo oslonim na Hajdegera. Mozda bih i ja kao filozofkinja mogla da izmislim i neki novi pravac, koji bi obrnuo ove savremen filozofske struje, pa umesto jezickog ili etickog pravca usmeri se nekako na ljubavni pravac. Ja sam to pokusavala na filozofiji iznoseci samo jednu moju misao. To je bila: Ja volim mog decka. Nazalost, nasi "filozofi" moraju da se oznace navodnicima, pa nisu mogli da shvate taj koncept, koji sam ja stovrila samo iz ove recenice.:heart:

Ne znam Cico,sve tvoje drugarice vole da pametuju...Da li to znači,da mogu i ja da ti budem drugarica?

Da bi ti neko bio prijatelj/ drugarica moras sa njim da pojedes vrecu soli.:heart:

to znači da je Cica veoma maštovit/a
ovakve priče ima samo po časopisima gde se pišu ispovesti :D

Ja samo prenosim ono sto mi se stvarno desilo. Malo na komican nacin, ali ovo je sve realnost. Pa, vi mislite sta hocete. :heart:

Hot Cica@ paaa...ok, meni je baba rekla da se to sa vrećom soli odnosi na brak...Dobro, de, ne moramo se družiti(dobila sam korpu :eek:), mada voli više slaniše od slatkiša...
Inače, moja baba kaže-da previše soli izaziva visok pritisak.

Hot Cica@ paaa...ok, meni je baba rekla da se to sa vrećom soli odnosi na brak...Dobro, de, ne moramo se družiti(dobila sam korpu :eek:), mada voli više slaniše od slatkiša...
Inače, moja baba kaže-da previše soli izaziva visok pritisak.

Nisi dobila korpu, ali Cica je ozbiljna kada je prijateljstvo/ druzenje u pitanju. Cica uvek kaze: "Slusajte penzionere, jer cemo svi mi biti penzioneri jednoga dana." Tako da ti trebada slusas svoju baku. Izgleda da je ona upoznata sa Cicinom mudroscu. ;) :heart:

Back