Pumpanje na Zvezdari 23.03.

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pobogu ženska glavo, zar tako o nekadašnjem bastionu Demokratske Stranke?
Djilas jednom zamalo da dodje (kao DS ne kao SSP, stranka mu malo udpod pijace, sa velikim prozorima, ne može se promaši)

Ako postoji pijaca iz pakla, to je Cvetkova pijaca!
Zovem telefonom kada stize riba, mrsko mi je da idem za dzabe:(.

I uopste me ne iznenadjuju partijski pesadinci. Cak ti i verujem da su tu bili i prethodni. Pijacni bastion drzave!

ti mora da si ćaci?
taj grafit su N1, nova i danas objavili pre nego se osušio

bilo bi još grafita al dislocirana vilica bipolarnoj kompulsivno ekstroventnoj narkomanki sa sprejom od strane ništa poželjnijih za prvog komšiju

jednostavno se da zaključiti - ni slivce posle iko da išara a ne izmišljene pošalice na nivou narkomana

ćirica se recimo nije primila
narkomanka držala palčeve na nogama y sefećem stavu dok je razmišljala kako da se zove Ćacijeva devojka

medjutim Žake nije imala vremena da usprati drugu debilnost bila priprema prasetine za mostarsku petlju

sirota narkomanka pala u žešću anksioznost i depresiju
Ćaci nije dobio devojku
a bilo je tripova i da im se deca nazovu nekako

Poslednja izmena:
samo se vi delite i razdeljujte

nego kako to zajebava sa 2.000 a ne bi da neko njega zajebe?
zar nije razmišljao da ima pametnijih od njega?

jel nudiš 2000?
nudiš

jel oće bakica?
oće

šta jajarišeš?
mislim svako bi da bude...
bankrot iza ugla...dok stigne umesto 2000 svega 1000 i to na rate za sendvice..manje ce biti motivacije za bootovanje

Nemora vise ni da se blokira niti demonstrira niti da se vredjaju SNS babe i Caciji...samo ce da se srusi...mozemo da okoncamo proteste i da prestanemo da placamo infostan,eps,Mts,porez 90 dana uplata = 0 i gotove demonstracije - a kokain pri vrhu sekte kosta - poskupeo poprilicno zbog klimatskih promena

Poslednja izmena:
Ti fini i mirni ljudi znaju dobro da pljuju i etiketiraju druge ljude po komandi. ''Lopove'', ''Ustašo'', ''Soroševcu'', ''Izdajniče''... to im je deo svakodnevnog rečnika. Sejanje i raspirivanje mržnje im je u opisu posla. Da ne pričam što su im ruke krvave jer podržavaju direktne izvršioce zločina u NS.
Ово схвати само као презентацију речника, не као подршку било коме.
Screenshot_2024-05-12_18-23-37.png

bankrot iza ugla...dok stigne umesto 2000 svega 1000 i to na rate za sendvice..manje ce biti motivacije za bootovanje
ja razumem da neki radite za pare
bolje da ješ govna po internetu nego po kladionici
nije mnogo al fiksna sigurica

vidiš, ja sam u dva navrata fore radi postavljao fotku koga sam glasao a uopšte mi nije bitno za posao nit mi ga našnli nit me ucenjivali nit znaju za mene

ja sam od onih koji glasaju prema najboljoj ponudi
svi oni koji koriste uličarske izraze nisu moja opcija
svi oni koji u medijima zauzimaju šoferski položaj tela "dobjasne dramu" takodje nisu moja opcija.
Ostaju samo Aca i Ivica, ne svidja mi se što Aca uradi nešto impulsivno, Ivica ima problem sa nestrpljivim alavim kadrom, nešto što je u DS ko dobar dan posle 2012-te pa izmedju dva partijska sastanka čuju da su im neki sa prošlog sastanka otišli i otvorili svoju stranku...

ja razumem da neki radite za pare
bolje da ješ govna po internetu nego po kladionici
nije mnogo al fiksna sigurica

vidiš, ja sam u dva navrata fore radi postavljao fotku koga sam glasao a uopšte mi nije bitno za posao nit mi ga našnli nit me ucenjivali nit znaju za mene

ja sam od onih koji glasaju prema najboljoj ponudi
svi oni koji koriste uličarske izraze nisu moja opcija
svi oni koji u medijima zauzimaju šoferski položaj tela "dobjasne dramu" takodje nisu moja opcija.
Ostaju samo Aca i Ivica, ne svidja mi se što Aca uradi nešto impulsivno, Ivica ima problem sa nestrpljivim alavim kadrom, nešto što je u DS ko dobar dan posle 2012-te pa izmedju dva partijska sastanka čuju da su im neki sa prošlog sastanka otišli i otvorili svoju stranku...
izbori3.jpg

Ово схвати само као презентацију речника, не као подршку било коме.
Pogledajte prilog 1702023
ja mislim da je ovo fotomontaža
meni je ovaj fini i kulturni gospodin držao lekcije iz magacinskih fundamenata i ja sam sve to očarano upijao ko sundjer.
e jedino nije umeo da mi odgovori, kada sam ga sve saslušao, kako se zove vid magacinskog poslovanja kad izgori dokumentacija a roba nekako izneta neposredno pre neočekivanog požara? Nisam hteo da mu nabrajam firme sa žutim požarima...

Па откуда толико поремећених..м, Стојке?
a kad je Zvezdara pa bila NoRmAlNa?

Legende kukuruzišta iz 70-ih koje su mlatile Dorćol svaki iebeni vikend kondiciono peške bez medijske pompe do tamo i nazad su zamenila deca proletera sa juga Srbije pa se iz straha od Dorćolaca uglavnom tukla izmedju sebe ovde po kraju da bi ih pojela deca tzv. "izbeglica" koja su parama zaposela sve bitnije lokacije a koji sad ljubazno uslužuju gegule iz demokratske novogradnje kojima zvezdarsko zelenilo služi za kučeće potrebe a šumu će da pogledaju samo preko mobilnog a baš ako moraju zbog prvog maja u istu a otići će kolima uz Vojvode Sime Popivića da ne oslabe.

ima dosta Zvezdarki a pogotovo Vračarki (Zvezdara je u originalu Stari Vračar pre zvezdarnice sada sjebane) na lekovima
ne kara ih niko
poludelo 1/1
dok su bile u kombinaciji mnogo jele vnago pred momcima željnim samo da vide kako ono izgleda
tako je počelo...

ne mešajte aktuelni politiku sa seksom i lokalnim nejebima

kus peto pile doveka :kafa:

Back