tots1
Aktivan član
- Poruka
- 1.943
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel i on pravio blokade na drumovima beogradskim ?
kmeeNišta od protesta ne bi a ?
Videsmo razbijanje traktora, KOJI NISU MOGLI DA SE BRANE,
Videsmo skidanje gaća onog EGZIBICIONISTE ?
Videsmo ono šutiranje pijanih opozicionih batinaša, studenta na pločniku ?
I da ne bi tog tajanstvenog drona koji je proleteo iznad prosvjednika, sve bi prošlo kao običan vašar.
Ovako imate debelog razloga da angažujete CIA-u FSB-i Mi-6 i sl, da istraže šta je to tako neobično proletelo iznad mase, I ZATREPERELO LIŠĆE još
neolistalog drveća beogradskog ?
DA VAM NIJE MILE PAJIĆ, SLEPCE BI VODILI!
aposlutno nebitan.Ma, čovek samo nešto izjavio
Ništa on nije bitan što se protesta tiče
I "pumpanje" je bio glup naziv, a ovo "dinstanje" je tek odraz mrznje (s obzirom od koga je potekao) i potpuno su neozbiljna oba.
Ne znam koji ozbiljan covek moze da bude za to da koristi takve nedefinisane izraze, ne prilici nijednom akademskom gradjaninu.
Тешко је за већину ово да сажваће и прогута.Јово Бакић је левичар. Као на пример, Пол Пот, Јово Капа, Крцун, Хитлер, Лењин, Троцки, шеф ЛГБТ+кју, Антифа, Белк Лајф метер, Јошка Фишер, брачни пар Клинтон, Тони Блер, Мао, Енвер Хоџа, Црвени Кмери, Јакуб Јуровски и сви пуцачи на Цара, стрељачи младости у Београду 1944, и сличан убилачки шљам. Он не може никад ништа добро да каже. Чак и кад је у праву, он сам по себи то није. Незнам да ли вам је јасно, колико је изопачено да домаћег Пола Пота обучете у царску униформу.
ih, pa sto to uzimas , kada imas i ramstek ,mi ameri jos malo i pojedosmo sve bizone, ja uzmem 'vako po kile mlevenog bizona![]()
cujem kod vas ih jos ima?
Pogledajte prilog 1699225
i javi se sizif....GOSPODIN PROFESOR DOKTOR Jovo Bakić je rekao.
Nema tu šta da se dodaje.
Nije bitan?Ma, čovek samo nešto izjavio
Ništa on nije bitan što se protesta tiče
Tako sam i ja nekada mislio, pa posle SPS osvanuo u vladi.
Prepumpali su balon, pukao je. Predinstat ce luk, izgorjece. Zato sto jednostavno NE ZNAJU.Sociolog i profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu, Jovo Bakić, gostovao je na televiziji N1
gde je komentarisao aktuelna dešavanja, posebno masovne studentske proteste „15. za 15“ održane u Beogradu.
Jedan deo razgovora ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama:
Jovo Bakić: „Trinaestogodišnja govedina je skuvana. Još je žilava i tvrda, mora da se dinsta i ona će se dinstati. To mu treba odmah reći. Ovo nije kraj, ovo je početak.“
Daanica Vučenić, N1: „Čega?“
Jovo Bakić: „Dinstanja.“
Ovaj trenutak izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, gde korisnici uz oduševljenje komentarišu da je Bakić njihov „izabrani Masterchef“.
Osim što je poznat po britkim političkim analizama, Jovo Bakić je jedan od najistaknutijih srpskih sociologa i univerzitetskih profesora. Njegova istraživanja pokrivaju širok spektar tema, od sociologije politike i nacionalizma do istorijske sociologije bivše Jugoslavije.
Njegova izjava o „dinstanju“ sigurno će još dugo ostati deo političkog folklora Srbije.link
aj okreni još jedan krugPrepumpali su balon, pukao je. Predinstat ce luk, izgorjece. Zato sto jednostavno NE ZNAJU.
Мислиш ли да сам негде погрешио?Тешко је за већину ово да сажваће и прогута.
Citiranje Jove Bakića je neviđena glupost, da ne kažem težu reč.I "pumpanje" je bio glup naziv, a ovo "dinstanje" je tek odraz mrznje (s obzirom od koga je potekao) i potpuno su neozbiljna oba.
Ne znam koji ozbiljan covek moze da bude za to da koristi takve nedefinisane izraze, ne prilici nijednom akademskom gradjaninu.
Razvodnjavanje, skretanje teme u nepozntom pravcu,.... itd. dok medjutim: Би ја, не би ја, ал снајка Ција и ми пе шес сватови води коло.!?Citiranje Jove Bakića je neviđena glupost, da ne kažem težu reč.
Sociolog i profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu, Jovo Bakić, gostovao je na televiziji N1
gde je komentarisao aktuelna dešavanja, posebno masovne studentske proteste „15. za 15“ održane u Beogradu.
Jedan deo razgovora ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama:
Jovo Bakić: „Trinaestogodišnja govedina je skuvana. Još je žilava i tvrda, mora da se dinsta i ona će se dinstati. To mu treba odmah reći. Ovo nije kraj, ovo je početak.“
Daanica Vučenić, N1: „Čega?“
Jovo Bakić: „Dinstanja.“
Ovaj trenutak izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, gde korisnici uz oduševljenje komentarišu da je Bakić njihov „izabrani Masterchef“.
Osim što je poznat po britkim političkim analizama, Jovo Bakić je jedan od najistaknutijih srpskih sociologa i univerzitetskih profesora. Njegova istraživanja pokrivaju širok spektar tema, od sociologije politike i nacionalizma do istorijske sociologije bivše Jugoslavije.
Njegova izjava o „dinstanju“ sigurno će još dugo ostati deo političkog folklora Srbije.link
Ma oba su imbecilna.Pumpanje je simpatičan, duhovit i veoma efektan propagandni trik. Distanje je toliko imbecilno da ga uopšte i ne treba komentarisati...![]()