Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OBRENOVAC PUMPADokle će se pumpati, šta je do sad napumpano?
Od danas je DINSTAJ!Kako je nastao ovaj izraz i sta u stvari predstavlja?
Bio jednom jedan čovek...Kako je nastao ovaj izraz i sta u stvari predstavlja?
naravno.Od danas je DINSTAJ!
https://nova.rs/vesti/drustvo/blog-...-gradjani-prijavljuju-posledice-zvucnog-topa/ DINSTA SE PUMPANJE!!Od danas je DINSTAJ!
Jel mi s krste treba da mrzimo redditore? Koštunica sam.Sa reddita
Sada mi je dosta toga jasnije.hvala![]()
SNS botovi i njihov gazdaaNi meni nije jasno,...šta treba da se pumpa?![]()
Naravno da ne ali vecina sa nasih prostora koji su ranije podrzavali daes(isil)su sada tamo glavni agitatori.Jel mi s krste treba da mrzimo redditore? Koštunica sam.
Iskreno to sad novo "dinstaj" me čini gladnim kada čujem, da odem ispečem jaja, kajganu da napravim, malo slaninice, sira da istopim na to za doručak, uz to jogurt jedan dobar.
Mislim da je najbolji potez da ne rade ništa, ali apsolutno ništa.Naprednjaci bi sad mogli da smisle nešto novo i unikatno kontra pumpaj recimo "gutaj"![]()
Sve po reduSad dinstate, prepumpali ste.
Sve po redu
Katran i perje su spremni za pristojnu šumiju
Back-to-back ti znači "jedno za drugim."Ciao Mače. Dođite za 20 godina.Sad smo imali neki back to back.
jes tebi cemo bas da odamo tajnu, pa da nas ocinkaris rezimu, i onda on razbije protesteKako je nastao ovaj izraz i sta u stvari predstavlja?
ko treba da zna, taj zna, samo pumpajOsećam se uvređenim što pitanje nije postavljeno meni.![]()
aham, a bakic nam je komandant bez pelena kao vas avSad dinstate, prepumpali ste.
Back-to-back ti znači "jedno za drugim."
Za 20 godina će se obeležavati 20 godina svrgavanja A. VuqIera
To samo pokazuje pokvarenost CionizmaOčekivao sam da će Usnija sinoć uručiti abdikaciju a ono Netanjahu namignuo i dementori se povukli.