Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Ima tu još faktor osim Rusa.
Miko ima još naših
Miko ima još naših
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu smo dakle.
![]()
Lepo![]()
izmedju redova: "Pajticu dobices pendrek"![]()
...али где???
Napisao sam neovisna, jer je tvoj drug po gluposti, Tihi, tako napisao u naslovu.

Dačić: SPS neće glasati za statut
12:37 | izvor:Večernje novosti
Socijalisti neće glasati za predlog statuta Vojvodine po cenu da se izgubi skupštinska većina, izjavio je lider te stranke Ivica Dačić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=05&dd=10&nav_category=11&nav_id=359803
--------------
puko DS-ovski projekat Neovisne [/SIZE]Republike Vojvodine
Svaka cast Ivici i SPS-u , jesu u vladi ali su me ovim potezom stvarno lepo i prijatno iznenadili![]()
Ja ne znam chemu se vi radujete. Ovo je u sushtini neshto najgore shto je moglo da se desi. Sada ce to iskoristiti u fazonu da drzavna skupshtina ne zarezuje pokrajinsku ni 2%. To ce iskoristiti za skupljanje poena i promovisanje secesionizma. Mnogo losh potez SPS-a. Ovo mi uopshte ne mirishe na dobro...
JEL hteo bi ?
e neće da bude
Ja ne znam chemu se vi radujete. Ovo je u sushtini neshto najgore shto je moglo da se desi. Sada ce to iskoristiti u fazonu da drzavna skupshtina ne zarezuje pokrajinsku ni 2%. To ce iskoristiti za skupljanje poena i promovisanje secesionizma. Mnogo losh potez SPS-a. Ovo mi uopshte ne mirishe na dobro...

Али ово као..Војводина ради...
какав је ово тек виц...
![]()

Али ово као..Војводина ради...
какав је ово тек виц...
![]()

Nije vic već izreka,a one nastaju kao srž stanja.Vojvođani zaista rade koliko god mogu jer je još uvek ostalo ono pradedovsko da je sramota ostaviti njivu neobrađenu i otići u grad![]()
Dok je bilo Kosovo govorilo se,,Trepca radi,Beograd se gradi,,.
Meni nije smesno...izvini.![]()
Славка...и КиМ смо били довели у ред..да онај издајнички СПС није пописао Кумановски...
Војводина има 80% Срба...тако да може Чанак само своју жену да одвоји..од крда свиња...
Nije vic već izreka,a one nastaju kao srž stanja.Vojvođani zaista rade koliko god mogu jer je još uvek ostalo ono pradedovsko da je sramota ostaviti njivu neobrađenu i otići u grad![]()
Sasvim sigurno da status kvo je neodrziv , sa jedne strane se potcenjuje pokrajinska vlast pa sada i ponizava , prilikom donosenja statuta jeste napravljena greska u koracima buduci da je zakon kao visi hijerarhijski akt trebao biti prvo donet a potom statut koji je morao biti donet u ustavnom roku medjutim problem je sto jedna strana ocigledno zeli iskljucivo neku kvazi autonomiju gde bi bile ucinjene samo kozmeticke promene i nista vise