Puko projekat Neovisne Republike Vojvodine - Bravo Dačiću!

Dačić: SPS neće glasati za statut
12:37 | izvor:Večernje novosti
Socijalisti neće glasati za predlog statuta Vojvodine po cenu da se izgubi skupštinska većina, izjavio je lider te stranke Ivica Dačić.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=05&dd=10&nav_category=11&nav_id=359803

--------------

puko DS-ovski projekat Neovisne [/SIZE]Republike Vojvodine :super:

Svaka cast Ivici i SPS-u , jesu u vladi ali su me ovim potezom stvarno lepo i prijatno iznenadili :super:

Kad naucis srpski otvaraj teme!!!!

Ja ne znam chemu se vi radujete. Ovo je u sushtini neshto najgore shto je moglo da se desi. Sada ce to iskoristiti u fazonu da drzavna skupshtina ne zarezuje pokrajinsku ni 2%. To ce iskoristiti za skupljanje poena i promovisanje secesionizma. Mnogo losh potez SPS-a. Ovo mi uopshte ne mirishe na dobro...

Upravo to se i desava u Vojvodini

Ja ne znam chemu se vi radujete. Ovo je u sushtini neshto najgore shto je moglo da se desi. Sada ce to iskoristiti u fazonu da drzavna skupshtina ne zarezuje pokrajinsku ni 2%. To ce iskoristiti za skupljanje poena i promovisanje secesionizma. Mnogo losh potez SPS-a. Ovo mi uopshte ne mirishe na dobro...

to jeste bio plan ,ali više neide
pokušaće nešto drugo
ovo im je puklo
drže ih za jaja
Pajtiće je prvi zabio auto go hapšenjem Kneževića
sada ima svedok za neopevani kriminal koji su odradili
preko fonda za kapitalne investicije
navukli su ih kao šarane na kriminal koji
ostavlja tragove a oni su bili alavi
ima izbor ili sluša ili mitrovica

Dok je bilo Kosovo govorilo se,,Trepca radi,Beograd se gradi,,.

Meni nije smesno...izvini.:neutral:

Славка...и КиМ смо били довели у ред..да онај издајнички СПС није пописао Кумановски...

Војводина има 80% Срба...тако да може Чанак само своју жену да одвоји..од крда свиња...

Sasvim sigurno da status kvo je neodrziv , sa jedne strane se potcenjuje pokrajinska vlast pa sada i ponizava , prilikom donosenja statuta jeste napravljena greska u koracima buduci da je zakon kao visi hijerarhijski akt trebao biti prvo donet a potom statut koji je morao biti donet u ustavnom roku medjutim problem je sto jedna strana ocigledno zeli iskljucivo neku kvazi autonomiju gde bi bile ucinjene samo kozmeticke promene i nista vise

Славка...и КиМ смо били довели у ред..да онај издајнички СПС није пописао Кумановски...

Војводина има 80% Срба...тако да може Чанак само своју жену да одвоји..од крда свиња...

ILI Bojan svoga dečka

Nije vic već izreka,a one nastaju kao srž stanja.Vojvođani zaista rade koliko god mogu jer je još uvek ostalo ono pradedovsko da je sramota ostaviti njivu neobrađenu i otići u grad:worth:

Ма немој да ****ш..имам робине по Војводини...и када пролазим 90% њива по Војводини у коров зарасло..

Sasvim sigurno da status kvo je neodrziv , sa jedne strane se potcenjuje pokrajinska vlast pa sada i ponizava , prilikom donosenja statuta jeste napravljena greska u koracima buduci da je zakon kao visi hijerarhijski akt trebao biti prvo donet a potom statut koji je morao biti donet u ustavnom roku medjutim problem je sto jedna strana ocigledno zeli iskljucivo neku kvazi autonomiju gde bi bile ucinjene samo kozmeticke promene i nista vise

Koje bre kozmeticke promene? Da li si ti uopshte prochitao statut? Pozavidele bi mu mnoge evropske pokrajine. To je maksimum maksimuma bez da se ugrozava bezbednost drzave i njen suverenitet. A ovo je ochajan potez nashe vlasti. Ja sam rekao da te separatiste treba pobediti na finjaka. Drugim rechima izraditi kao mlade majmune. Dati im dovoljno da smire veliki broj ljudi, a onih najokorelijih bi ostalo saka jada. Mogli bi samo da vrishte i to je to.

Back