Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pise kurir...
ja im verujempise kurir...
U skupštini već postoji poslanička grupa, neka socijaldemokratija, za koju iskreno, nikad nisam čula, a koja ima čitavih 9 poslanika.
Ko su ovi ljudi?
[
sledece izbore sps formira vladu sam..hehehe kakoo ih je nasankao sve dačić alal mu vera.
Ne znam da li ce moci sami ali ce svakako biti najveca stranka u Srbiji jer je pitanje da li ce DS uopste preci cenzus s obzirom na to da ce se najveci broj njihovih clanova vratiti u SPS.
U svakom slucaju Dacic je postigao veliki uspeh. Da mi je neko 2000. rekao da ce SPS uopste da postoji ne bi mu verovao.
Захваљујући ДС-у. Ђинђић се преврће у гробу.U svakom slucaju Dacic je postigao veliki uspeh. Da mi je neko rekao da ce SPS uopste da postoji ne bi mu verovao.
U skupštini već postoji poslanička grupa, neka socijaldemokratija, za koju iskreno, nikad nisam čula, a koja ima čitavih 9 poslanika.
Ko su ovi ljudi?
http://www.parlament.gov.rs/народна-скупштина/састав/посланичке-групе.75.273.html
9 kom ?
![]()
Захваљујући ДС-у. Ђинђић се преврће у гробу.
pa i djindjic je ista bagra...Захваљујући ДС-у. Ђинђић се преврће у гробу.
Није Дачић никога превеслао од осталих политичара нити ико од њих има политичку перспективу.
Ускоро следи тотални распад система, Србија живи време Вајмара, а онда ће нове снаге отерати све на ђубриште историје!
"Мрдни собом, Бог ће тобом!"
ja im verujem...znao sam da ce do toga da dodje...ne mogu ni oni vecno da ''glume'' jedinstvo.....