pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nije samo jasno, ako je njena prica bila sumnjiva...zashto joj nije neko rekao : ala lazesh ili jeste ?
Da li je bilo iza ledja prichanje : ala laze...a ovako cico gde si ?
ma nije, ovde niko nikog ne ogovara...podrazumeva se to

...od ovog prolecca lichno uchestvujem u pp divanu o tome...neki su bili pre mene, a neki sa svojim zapazhanjima posle...znachi...bilo je...:lol:

Mislim da nije palo ništa konkretno. Ali njene dojučešašnje drugarice svojom nepogrešivom intuicijom znaju da je bilo tako. Kriva je dok ne dokaže da je nevina, čini mi se.

Sloboda koju neki ljudi sebi dozvoljavaju. Sta da se radi..

...@ Sara + Honduras

..."optuzhena" je sama priznala da je koristila tudje fotke...i meni tada obeccala da cce narednog dana dati objashnjenje ZASHTO...?

...od tada nje nema, o objashnjenju ne bih, a nema ni "kratkog brifinga" Administracije...!!!

Muerte, teorije zavere me nikada nisu interesovale a rekla-kazala, prema tome imam averziju. Dalje stvarno ne znam, ne zanima me. : )
Ali, evo dok sam ovde da pitam, sta planirate dalje sa tim informacijama, potvrdjenim i neopozivo dokazanim, da radite?
Jeste li sigurni do te mere da je to istina? Da je vrbovala decu na fb? Imate li dovoljno dokaza o njenim krajnjim namerama? Sta vas vas moralni kodeks i etika navodi da uradite sledece? Osim, da i dalje skacete sebi u stomak (cudnog li izraza :) ) i radite upravo ono protiv cega govorite.. da kao riba plivate u mutnoj vodi koju dosipa omrazena vam Krstarica?

mozda smo mi ljudi malo vishe bolesni i nastrani nego shto smo kao pojedinci smpremni da budemo svesni

npr.slushamo radio program , i neko je sposoban , neko nije da ponese ljude kroz etar danju, nocu itd...koliko ljudi ce se zadrzati na tome da kraj emisije znachi kraj radnog sata doticne osobe...da nema potrebe da se uzivljava u problematiku pa upucuje razne izraze, psovke ili na drugoj strani mile rechi...jer to je nekadashnji virtuelni svet koji smo modifikovali danas u chatove , forume itd...a sve je krenulo od arena i logorskih vatri , chobanskih okupljanja i seoskih prela

ako je neko glumio negde , da li treba da znam sta jede i gde zivi ...da li je savrsheno chist i moralan..ocu boli me...coshak od robne kuce...ali od tih informacija ne mogu ni da pobegnem, jer su SVUDA

ko je Tijana, Anabel li hologram ? Mozda...i shta sad :) kome da se pravda , kojem sudu podleze ova laz ? Virtuelni sud, forumska inkvizicija

ili jednostavno ugasish televizor

Ma.. ugasiti televizor. :)

Ljudi ova riba je preko noci postala slavna :D

Ebote, pa treba neka tv ekipa da ode da je snimi i napravi dokumentarac

Kad moze Lady Gaga da izmislja kako se napatila u zivotu da bi ostala vrh...shta ovoj fali da sutra snimi neku estradnu tachku...ili da je upishu u onu knjigu shto izlazi uz novine ,,Najveci svetski zlotvori ilazovi" poebala je toliko ljudi :D

Krsta nije machiji kashalj ovde je intelektualni kamenolom

Anabel Li svaka ti chast...hehehe ...neshto mi se javlja da ce kad se malo prashina slegne ili ako ona stvarno postane slavna krenuti pricha...ma shta se toliko pricha da je napravila...ja sam znala?o od prvog posta da laze...nisam se uzbudjAvala...shta se chude...glupachga nije znala kvalitetno ni da slaze...chak je is slike zaebala, bas je glupa...da sam ja lagala na njenom mesto ja bi to ovako ili onako :D
Nije ona nishta tu sad neshto posebna :D

Meni nije samo jasno, ako je njena prica bila sumnjiva...zashto joj nije neko rekao : ala lazesh ili jeste ?
ma nije, ovde niko nikog ne ogovara...podrazumeva se to

Ne bih je branila nikad...samo zbog zloupotrebe dece tudje i slika , samo zbog toga...ostalo shta me briga...imam zanimljive priche iz zivota koliko su me nekad osobe lagale i fantazirale i sad ne znam da li su verovale u svoje lazi, ali su me kostale zivaca i finansija ...ne mogu sprechiti, mogu se odmaci i to je i sad...laze ko hoce , shta hoce

i ko je sprecava da se smeje i prenikuje i opet bude deo ,,nas"...,,vas ".. :D i chudi se ovoj temi

pa evo, rekao joj ... reklo dosta njih ... ja bila, videla, dovoljno mi je...drzim da je dokazano...mozda jos jedan podatak za zakucavanje koji nemamo

a o forumima gde je pisala sam vec rekla sve.

Ljudi ova riba je preko noci postala slavna :D

Ebote, pa treba neka tv ekipa da ode da je snimi i napravi dokumentarac

Kad moze Lady Gaga da izmislja kako se napatila u zivotu da bi ostala vrh...shta ovoj fali da sutra snimi neku estradnu tachku...ili da je upishu u onu knjigu shto izlazi uz novine ,,Najveci svetski zlotvori ilazovi" poebala je toliko ljudi :D

Krsta nije machiji kashalj ovde je intelektualni kamenolom

Anabel Li svaka ti chast...hehehe ...neshto mi se javlja da ce kad se malo prashina slegne krenuti pricha...ma shta se toliko pricha da je napravila...ja sam znala?o od prvog posta da laze...nisam se uzbudjAvala...shta se chude...glupachga nije znala kvalitetno ni da slaze...chak je is slike zaebala, bas je glupa...da sam ja lagala na njenom mesto ja bi to ovako ili onako :D
Nije ona nishta tu sad neshto posebna :D

Riba je bila slavna, ali ne presiroko. Riba je car, ko god da je.
A televizor ovde nije ugasen samo zbog cinjenice da joj je maticni pdf (joj sto mi ovaj izraz glup) bio DiP

Sloboda koju neki ljudi sebi dozvoljavaju. Sta da se radi..

Muerte, teorije zavere me nikada nisu interesovale a rekla-kazala, prema tome imam averziju. Dalje stvarno ne znam, ne zanima me. : )
Ali, evo dok sam ovde da pitam, sta planirate dalje sa tim informacijama, potvrdjenim i neopozivo dokazanim, da radite?
Jeste li sigurni do te mere da je to istina? Da je vrbovala decu na fb? Imate li dovoljno dokaza o njenim krajnjim namerama? Sta vas vas moralni kodeks i etika navodi da uradite sledece? Osim, da i dalje skacete sebi u stomak (cudnog li izraza :) ) i radite upravo ono protiv cega govorite.. da kao riba plivate u mutnoj vodi koju dosipa omrazena vam Krstarica?

...iskreno...mene josh manje interesuju zavere...moj razlog uchestvovanja na ovoj Temi nije Tijana...ona je sekundarna "samokolateralna" shteta...

...postavila si mnogo pitanja...

...u 2 "istine" sam siguran...da je postavljala tudje fotografije...+ meni i josh nekima u sitne sate priznala je taj greh...a drugu istinu ccu "izbaciti" kad se pojavi...a vezana je za njeno (trenutno) mesto bivstvovanja...Pariz...vecc sam joj natuknuo da lazhe proletos na jednoj Temi...ako se pojavi, ili cce me "razuveriti" ili necce...

...ko zna, mozhda je sad u blizini Rems-a, ako je krenula peshke za Pariz, koliko je nema od poslednjeg pojavljivanja...ili joj je Krstarica platila avio prevoz, pa "prikuplja" kontraargumente...;)

...na ostala pitanja cce ti dati odgovore drugi "pisari" na ovoj Temi...

Poslednja izmena:
...svi lazemo a najvise oni koji kazu da nikad ne lazu...to je zato sto se uvek prilagodjavamo situacijama i odnosima u kojima se trenutno nalazimo, stalno se umnozavamo i kloniramo i svaki taj klon smo mi ali nijedan nas ne predstavlja 100% ...tako se lakse uklapamo jer smo drustvu potrebni kao tipicni ljudi a ne kao individue

pa evo, rekao joj ... reklo dosta njih ... ja bila, videla, dovoljno mi je...drzim da je dokazano...mozda jos jedan podatak za zakucavanje koji nemamo

a o forumima gde je pisala sam vec rekla sve.
dobro ako je tako

samo na ovoj temi nije bilo EVO REKAO JOJ JE
jer ja sam tek na 2o i nekoj strani uspela da ukachim o chemu tj. kome se radi...i da ukapiram da je vec postovala u toku ,,chudjenja"...sve izokola preko paketa , do cilja
ko je sad ipak uprljao rukice licemerstvom ko laze ili onaj ko zna da neko laze a pravi se da nece da kaze direktno (svi to radimo u RL naravno i licemeri kikindski smo mnogo puta na dan )

dobro ako je tako

jer ja sam tek na 2o i nekoj strani uspela da ukachim o chemu tj. kome se radi...i da ukapiram da je vec postovala u toku ,,chudjenja"...sve izokola preko paketa , do cilja
ko je sad ipak uprljao rukice licemerstvom ko laze ili onaj ko zna da neko laze a pravi se da nece da kaze direktno (svi to radimo u RL naravno i licemeri kikindski smo mnogo puta na dan )

pa one veceri je bilo jasno, u ovoj verziji i nije toliko
tako da ... oni koji su videli integralni tekst nemaju sumnji

a za te prljave ruke onoga ko je sumnjao i cutao u pravu si skroz...bojim se da su i moje malko prljave tu

dobro ako je tako

...ovde je jasno k'o dan...:lol:

...zovnite me ako dodje do Brifinga Administracije ili kad se Tijana napokon "dokopa Pariza"...sa sve odgovorima njenim...:mrgreen:

...Lep PozdraU...:bye:

...iskreno...mene josh manje interesuju zavere...moj razlog uchestvovanja na ovoj Temi nije Tijana...ona je sekundarna "samokolateralna" shteta...

...postavila si mnogo pitanja...

...u 2 "istine" sam siguran...da je postavljala tudje fotografije...+ meni i josh nekima u sitne sate priznala je taj greh...a drugu istinu ccu "izbaciti" kad se pojavi...a vezana je za njeno (trenutno) mesto bivstvovanja...Pariz...vecc sam joj natuknuo da lazhe proletos na jednoj Temi...ako se pojavi, ili cce me "razuveriti" ili necce...

...ko zna, mozhda je sad u blizini Rems-a, ako je krenula peshke za Pariz, koliko je nema od poslednjeg pojavljivanja...ili joj je Krstarica platila avio prevoz, pa "prikuplja" kontraargumente...;)

...na ostala pitanja cce ti dati odgovore drugi "pisari" na ovoj Temi...

Ne mora, usput sam pitala. Emotivno distanciran prolaznik ovde.. : )

pa one veceri je bilo jasno, u ovoj verziji i nije toliko
tako da ... oni koji su videli integralni tekst nemaju sumnji

a za te prljave ruke onoga ko je sumnjao i cutao u pravu si skroz...bojim se da su i moje malko prljave tu

ej, izvini sto te sad potegoh sa citatima...neshto sam se zalepila sad za monitor i dobila napad lupetanja, pa me nemojte ozbiljno shvatati

ovo shto si napisala iskreno ,,i moje su malko prljave tu" nije bash tako sivo ali mozda malo pokazuje koliko si ovde zavezan da reagujesh...bash zato shto je virtualni svet...shta mozesh da uradish ...da se svadjash s njom ili je izopshtish iz zajednice zbog sumnji koje zbog nachina komunikacije teshko mozesh da dokazesh (bez nauchno tehnichkih dostignuca)
zato je sve ovo mozda naizgled lako i jednostavno na dva kllika au stvari...i nije :(

na ovom forumu kad god nekom kažeš da laže odmah ti prišiju ljubomoru i zavist .
čak i sa dokazima našlo se par njih koje su insistirale da je cela ova priča samo plod ljubomore.
zaboga.

eto zato to niko nije rekao, pretpostavljam barem.

dobro ako je tako

da ne bi ove teme ne bih znala ni o kome se radi, a i kad su mi..."rekli"
nije nesto narocito pomoglo; ne sjecam se ni jednog jedinog posta, ni jedne jedine..."sumnjive" fotke...

sjecam se; da je bila...neupadljiv moderator, a u gomili pompeznih dupelizaca
sto drze da su se navlacenjem zelene uniforme... ostvarili...forumski...
neupadljiv moderator koji radi svoj poso je...rijetka zvjerka...

ono sto znam; je da su "forumske drugarice"... chudo(viste, jedinina) i da se ovdje
vrlo brzo obaraju "idoli"...po afganistanskom receptu;
sto ti vishe zavide, realno, na _____________(slobodno dopishite)
to ce ti vise skakati po glavi kad nanjuse slabost...

mislim, sama... ideja tipa "mi to od proljeca analiziramo preko pp-a"
hahahahahhahahaha....
meni to jednako bolesno ko i izmisljeni zivoti...mozda, zeru bolesnije...

npr. ja se ovdje jesam popichila s...raznima
i tek cu se pichiti...jer mi neke... stvari nikad nece...leci tj. do mene je...to su...smo vec...analizirali...
ali ako ikad bilo koga od tih...ljudi (ne nickova, ljudi...
jednako... apstraktnih kao sto su...realni saobracajac, poreznik ili shalterusha...)
ponesem sobom; u glavi, dushi..., kuci...onda cu se zabrinut
za sebe, naravno, a ne za njega/nju...

Poslednja izmena:
na ovom forumu kad god nekom kažeš da laže odmah ti prišiju ljubomoru i zavist .
čak i sa dokazima našlo se par njih koje su insistirale da je cela ova priča samo plod ljubomore.
zaboga.

eto zato to niko nije rekao, pretpostavljam barem.

znas kako, to sto je npr. ova..."prica"..."dokazana"
opce ne iskljucuje ni zavist, ni ljubomoru, ni zlobu, ni ijednu drugu ljudsku...zaebanciju
zbog koje se na vake forumske pohode spaljivanja nevjernika, otpadnika, heretika, klovnova, klonova...realno kretje :lol:

... oni koji glume povredjene i ponizene ili se ljute i izrazavaju negodovanje ne kapiraju da ljudi zbog kojih se nerviraju misle da to sa njima nema nikakve veze a onima koji to posmatraju sve to lici na predstavu ili spansku seriju

znas kako, to sto je npr. ova..."prica"..."dokazana"
opce ne iskljucuje ni zavist, ni ljubomoru, ni zlobu, ni ijednu drugu ljudsku...zaebanciju
zbog koje se na vake forumske pohode spaljivanja nevjernika, otpadnika, heretika, klovnova, klonova...realno kretje :lol:
ne isključuje, ali ne uključuje automatski
samo kažem =)
mene bi podjednako nerviralo da otkrijem da neko ko stalno kuka na svoje teške prilike u stvari živi bajkoviti život.
možda ne nerviralo nego... pa eto, koje god osećanje da je u pitanju inebi se promenilo

mene bi podjednako nerviralo da otkrijem da neko ko stalno kuka na svoje teške prilike u stvari živi bajkoviti život.
možda ne nerviralo nego... pa eto, koje god osećanje da je u pitanju inebi se promenilo

Zar to onda nije pokazatelj da je tvoje `prijateljstvo` sa forumskom drugaricom ipak nije pravo prijateljstvo... jer bih se, recimo, u stvarnom životu obradovala ako bi se ispostavilo da mojoj drugarici nije tako loše kao što se činilo, ili rastužila kada bih saznala da je neko sa kim se družim u toliko lošoj situaciji da me laže kako mu je dobro... ne bih se iznervirala, i svakako ne bih bila besna. Samo pitam - vas koji imate forumske prijatelje.

Zar to onda nije pokazatelj da je tvoje `prijateljstvo` sa forumskom drugaricom ipak nije pravo prijateljstvo... jer bih se, recimo, u stvarnom životu obradovala ako bi se ispostavilo da mojoj drugarici nije tako loše kao što se činilo, ili rastužila kada bih saznala da je neko sa kim se družim u toliko lošoj situaciji da me laže kako mu je dobro... ne bih se iznervirala, i svakako ne bih bila besna. Samo pitam - vas koji imate forumske prijatelje.

ajde?
znači ne bi te ni malo prodrmalo da saznaš da si danima tešila drugaricu kad joj je umro pas a pas živ i zdrav?
ili još gore, dete? majka?
ili da si danima pročešljavala neke kreditne zafrkancije a ona ima mesečna primanja kojima može da te kupi?
samo bi se obradovala jer ti drugarici dobro ide, ne bi se zapitala koji joj je q bio da ti govori sve te gluposti? ne bi se zapitala ni da li poznaješ tu osobu koja te je konstantno lagala? i dalje bi mislila da je to ista ta drugarica?
svit.

ajde?
znači ne bi te ni malo prodrmalo da saznaš da si danima tešila drugaricu kad joj je umro pas a pas živ i zdrav?
ili još gore, dete? majka?
ili da si danima pročešljavala neke kreditne zafrkancije a ona ima mesečna primanja kojima može da te kupi?
samo bi se obradovala jer ti drugarici dobro ide, ne bi se zapitala koji joj je q bio da ti govori sve te gluposti? ne bi se zapitala ni da li poznaješ tu osobu koja te je konstantno lagala? i dalje bi mislila da je to ista ta drugarica?
svit.

Naravno da bih se zapitala šta joj bi. Naravno da bih se zapitala da li je poznajem, to jest svatila bih koliko je malo poznajem, iako bih i dalje bih mislila da je to ista drugarica. I da, bilo bi mi drago što niko nije umro, i što je bogata. I ne, stvarno ne bih bila besna. Ali pitanje sam postavila zato što mi se nije desilo - nisam uspostavila blizak odnos sa osobom koju poznajem preko interneta, nikad - a vama ovde jeste.

...laz, lukavstvo i prevara su od nas napravili ultra, mega giga zveri, careve prirode... to nam je u genima, uce nas tome od detinjstva... ti koje navatate su amateri....zasto se nervirate zbog toga :D

Poslednja izmena:
ok skidam kapu
veći si čovek od svih nas
verovatno i od majke tereze, kad malo razmislim
ozbiljno, svaka čast.

Nema potrebe da me zezaš. Nema potrebe za ekstremima, stvarno. Ovde je čovek ili kreten ili car, nikad nema ništa između.
Za mene je druženje isto kao pozajmljivanje novca - pozajmljujem samo onoliko koliko sam spremna da izgubim zauvek. Pošto nisam spremna da se kockam, ne družim se preko intrneta (i stvarni život je dovoljna kocka). Da sam veći čovek, poklanjala bih svoje poverenje neograničeno, i na netu. I opraštala bih kada je izigrano.

Nikoga ovde ne interesuje dotična korisnica, svi su samo besni što su namagarčeni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back