pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvo, ovde su u pitanju dvostruki arsini
zabranjeno je da komentarises druge, i to one koji su javno priznali da lazu i obmanjuju
cime je jasno da se laz podstice tolerancijom
samo mi objasni onda kuda plovi ovaj brod?????

i neka me banuju za ovo, da malo odmorim
halo bre, ljudi stalno lazu i obmanjuju..i to ne forumsku javnost, vec svoje najblize..postoji li iko ko ne laze?
daleko od toga da podrzavam laz.
ali kako onda postaviti granicu, sta se sme, a sta ne sme pricati?
dakle, ne sme. tacka.
ako je nekom nanesen ozbiljna steta-utuziva takoreci, ni tad se to ne resava razglabajuci na forumu, vec na drugi nacin.
budi sigurna da ovde mnogo ljudi laze. ili mozda ne laze, vec ne govori istinu. :) igra se, zajebava, folira, sta god. i, sta cemo sa tim? ici redom, i isledjivati?
mani se.

Poslednja izmena:
halo bre, ljudi stalno lazu i obmanjuju..i to ne forumsku javnost, vec svoje najblize..postoji li iko ko ne laze?
dakle, ne sme. tacka.
ako je nekom nanesen ozbiljan steta-utuziva takoreci, ni tad se to ne resava razglabajuci na forumu, vec na drugi nacin.
budi sigurna da ovde mnogo ljudi laze. ili mozda ne laze, vec ne govori istinu. :) igra se, zajebava, folira, sta god. i, sta cemo sa tim? ici redom, i isledjivati?
mani se.

Ja ne lazem. Zato me i banuju lazovi modovi i super modovi sto uvek pisem istinu a istina je zabranjena. :)

Ja ne lazem. Zato me i banuju lazovi modovi i super modovi sto uvek pisem istinu a istina je zabranjena. :)

I ja se do maksimuma trudim da ne slazem. Cak se ponekad zapitam i o trivijalnostima koje izjavim. :confused: Npr. ako kazem da mi se spava, ja pocnem da se pitam u kom mi se procentu zapravo spava, a u kom mi se procentu samo lezhi, a u kom procentu mi se ipak sedi za kompom, da li se jednako spava i mojoj glavi i ruci i nozi, a znam da se nekim narocito unutrasnjim organima ipak nikad ne spava jer kad bi im se prispavalo, onda bih zapravo umrla i onda shvatim da je i ta najmanja glupost od izjave zapravo donekle lazh jer je nisam dobro razradila da bih je mogla formulisati slovima. Takve lazhi nisu svesna losha namera, nego filozofske dileme.

dakle, ne sme. tacka.
ako je nekom nanesen ozbiljna steta-utuziva takoreci, ni tad se to ne resava razglabajuci na forumu, vec na drugi nacin.
mani se.

koto super si iznad situacije
valjda zato sto si osvestila korisnika
zato te sad zabole tambura

daklem, ovo nije sud i ovde se ne prezentuju validni dokazi.
ovde se o necemu pise
i ovo je javni medij i samim tim neka odgovornost sa javno izgovorenu rec postoji
na tu odgovornost se na ovakvom mediju opdredjena osoba moze prozvati samo na predhodni nacin i nije neophodno da je nastupila steta
a nastupila je steta...i ako se utvrdi identitet osobe mogla bi se i na drugaciji nacin utvrdjivati i dosuditi. ovde cak ima i validnih dokaza.
sama cinjenicca da ZA TEBE nije nastupila steta ne znaci da se ona moze relativizovati kod korisnika kod kojih jeste samim tvojim pozivanjem na njihovu naivnost jer nisu pratili osvescivanje korisnika te ga primenili bar od tada pa nadalje

ja sam od onih sto precute stvari o svom zivotu jer ne smatram da treba izneti sve
ne, ne mislim da na taj nacin lazem, ili dovodim nekoga u zabludu
sve sto napisem je istina
registrovana sam pod pravim imenom i prezimenom
to bi valjda trebalo da je u redu

slucajno znam da su osobe koje su postovale ovde o odredjenom korisniku na svom mestu te se stoga prica o licemerju na sve strane u ovom slucaju treba iskljuciti

I ja se do maksimuma trudim da ne slazem.

registrovana sam pod pravim imenom i prezimenom
to bi valjda trebalo da je u redu

Ali sve ovo je vaša odluka. Vama je potrebno da govorite istinu, drugim ljudima možda nije. Ne pričam o konkretnom slučaju - korisnici - po kojoj ste ovde osuli paljbu, nego uopšteno.
+ Kamo lepe sreće da više ljudi laže i izmišlja na forumu, imalo bi šta da se pročita! (šala, šala)

Mene smore postovi u kojima se laze. Oni su uglavnom najmanje kreativno napisani. Verovatno sam zato propustila zivotnu pricu forumasice koja je pokrenula ovu lavinu komentara.

Tu priču si propustila zato što je bila dosadna, nebitno da li je bila lažna ili istinita... Moj komentar se odnosio na mnogobrojne spamerske teme u kojima se forumašice jadaju jedna drugoj kako ih nervira što pada kiša... Takvim temama bi dobro došao neki mitoman/ka Edit: nadahnuti mitoman

Poslednja izmena:
Izvini, nisam htela da se rugam, ali slika je čisti Almodovar:
Plavuša ispod haube kucka potresno šokantnu priču u I pad (a razne žene uz kompjutere čitaju) o toj ženi koja je bila i muškarac i žena i prevarila sve a još je bila na samrti... Pa hajde reci, zar nije čista majstorova sapunica?
Nisam plavusa.A kao sto vidis zivot nekada moze da bude sapunica i jos vise od sapunice.Veruj mi ova samo naceta prica je uzbudljivija,potresnija,zabavnija....od ma kakve sapunice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back