Mushmula
Aktivan član
- Poruka
- 1.076
Ја се увек питам која је мука натерала људе који раде такве ствари да измишљају свој живот...
Blago tebi, Vanda. Kad bi samo znala kakvih sve problema ljudi imaju....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја се увек питам која је мука натерала људе који раде такве ствари да измишљају свој живот...

Pa da...uz slike,imena dece i psa, mesto prebivanja...neki ludak moze da zna apsolutno sve o meni !
?
pa dobro, ali sad realnoPa da...uz slike,imena dece i psa, mesto prebivanja...neki ludak moze da zna apsolutno sve o meni !
@medved
Koga citiraš, sebe?
Trideset strana šokiranih komentara, naravno da ću da vas pitam što se toliko čudite.

Ma ne sebe, nego tamo nekog ko je dojaja iznad situacije, pa se čudom čudi što se neko čudi
Cenim da će taj neko da se čudi još trideset strana što se neko čudio na prvih trideset![]()
pa dobro, ali sad realno
šta to toliko ima da se zna o tebi i o bilo kome od nas?
gde živimo? šta radimo? sa kim se družimo?
po čemu su u stvari te informacije tajne i strašne?
u stvari to i nisu neke informacije... taksista može da zna gde živimo, moler, poštar svako to može
na kraju krajeva, u manim mestima svi znaju ko gde živi, pa onda i broj telefona i sve to
a prvi komšija može da bude manijak.
nisu ljudi koji obitavaju na netu opasniji od ljudi koji obitavaju u rl-u jer su to na kraju krajeva isti ljudi =)
ja mislim da u tom smislu ne bi trebalo da se plašiš ni ti ni bilo ko drugi

Već sam navikla da mi stavljaš u usta reči koje nikada nisam rekla. Ne mislim za sebe da sam pametna i iznad situacije, naprotiv. Baš zato što NE ZNAM sa kim imam posla vodim računa.
A što bi ti da se udaš pa stavljaš svoje slike na forum to je druga stvar i nisam ti ja kriva za to.

Ebt, koji si ti lik![]()
Sto se tice Mackine price, nisam iznenadjena
Svi smo mi pomalo ludi, kad smo ovde![]()
Da, mnogo bolji od tebe.
Bila...I na moju veliku zalost price je potvrdio I njen muz koji je bio svedok svega I sprecavao je u tome...on se na kraju iskljucio sa forum jeer nije hteo da ucestvuje u tom zacaranom krugu...strašno bre
a jeste li vi potpuno sgurni da je ona bila i taj drugi, mislim 100% bez tračka sumnje? deluje kao preveliko ludilo o.O
Bila...I na moju veliku zalost price je potvrdio I njen muz koji je bio svedok svega I sprecavao je u tome...on se na kraju iskljucio sa forum jeer nije hteo da ucestvuje u tom zacaranom krugu...

Slazem se s Parkom, i to je poenta
A u prilog tome, ja znam nekoliko forumasica i uzivo i sve su sjajne
Sa starom nikako da se vidim, ali se zato cujemo (ispravicu i to, razume se)
Koliko net i forum mogu biti opasni, a to svi znamo, i ovde niko nije otkrio toplu vodu, toliko moze biti i lep, meni je konkretno podario drage drugarice i prijateljice