pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocu ispricacu,ne femkam se nego se farbam ljudi,pa da mi se samo frizer skloni od glave...;)
Elem,postojala je davno ova ista Krstarica I ja na njoj.Mlada majka,dokona..to ne tribe da pominjem...malo po malo okupi se simpaticno drustvance na jednoj temi I nastade super zezanje...cini mi se da se kafana zvala ta tema,ne zamerite jeer je bilo daaaavnoooo....iz nekih razloga,tadasnjim modovima se base druzenje nije dopadalo pa su izvesni clanovi proterani a ja sam kasnije pozvana da se Tim nepodobnima pridruzim na drugom forum.I tako bi...
To je bio jedan skoro pa privatan forum,ako mozete da skapirate sta to uopste znači..dakle,svi smo se poznavali,druzili,rodjendani,muzevi,zene,muvanja,kafane...slike sa glavama:I to kakve slike...:manikir:
Super ekipa,I da napomenem da smo I decu upoznavali,a neki su cak I letovali zajedno,zimovali sta li...
Dakle,ski smo se poznavali,cake I ljudi koji su ziveli preko su kada bi dosli u srbiju dolazili na zezanje.Samo je jedan clan bio isuvise daleko da bi ikada dosao,Ali je redone uprkos vremenskoj razlici postovao I ucestvovao u nazism akcijama.
Delili smo I dobro I zlo...ja Sam se konkretno razvodila,zaljubljivala,selila( ekipa sa foruma me selila)radial su se deca,razboljevali smo se...umirali.
Moja veoma bliska forumska drugarica, sa kojom Sam podelila svoje najintimnije tajne I koju Sam drzala za ruku sat vremena nakon sto je sklopila oci zauvek je bila dvojna licnost.zensko I musko..najbolji prijatelj svima I osoba koja nas je medjusobno sporeckavala, koja je vedrila I oblacila nazism forum skim zivotima a I onim realnim.
Loodilo je islo dolt da smo na citulji u novinama potpisali nju/njega,koji ne postoji jeer je u stvari u Australiji,a taj on je bila ona...prica je bezbroj u koje smo ski bill uvuceni a jedna od je bila I ta da je sama sebi ucestvovala u poklonu za useljenje u njegovo ime.sedela je danima na netu,sa po pet sest,otvorenim prozora I paralelno bila on I ona.u privatnim razgovorima smo nas Dve diskutovale o njemu a sa njim Sam se na pp dopisivala o njoj o Toku njene bolesti,jer je on da prica bud interesantnija bio zaljubljen u nju.........I tako.
Klupko se odmotalo par dana nakon sot smo je zauvek ispratili a onda su se pomesala osecanja.Licno Sam bila potpuno sludjena I ocarina,besna I ogorcena...

( izvinjavam se na pravopisnim I ostalim greskama...ubi me ova napredna tehnika:roll:)

Ја се увек питам која је мука натерала људе који раде такве ствари да измишљају свој живот...

Možda nije muka, možda je zabava u pitanju. Možda eksperimentišu kakav prijem isti post ima na različitim forumima, ili koliko možeš da lažeš pre nego što ljudi primete. Ispituju ko ume da čita pa primećuje da ti se dete u svakom postu zove malo drugačije, i ko koliko koristi logiku ili proverava šta je napisano...

Pa da...uz slike,imena dece i psa, mesto prebivanja...neki ludak moze da zna apsolutno sve o meni !

?

Stize meni pre jedno par meseci pp...pita jedna forumasica jel ja zivim tu i tu , boj taj i taj , terasa ta i ta ....
Ja se zagrcnu malo, mislim se hebote sad ni da kazem da ....ni da kazem ne.
I kazem lepo istinu.
Sto da lazem zenu kad me vec locirala ...po terasi.
Ko mi kriv sto :
1. imam najlepsu terasu u kraju
2. pricam gde zivim
3. ona svaki dan prolazi tuda i ima nevidjenu moc zapazanja.

Isto tako kad god stavim sliku psa ( opet najlepseg razume se ) ili napisem ime deteta ( najlepse je na svetu i dete i ime) ja pomislim - odlican potez Mirka bas si virtuelna.

Pa sta mi bog da ....virtuelni il realni ludak ...ako me hoce - ne mogu mu pobeci da sam jos ovolika.

Pa da...uz slike,imena dece i psa, mesto prebivanja...neki ludak moze da zna apsolutno sve o meni !
pa dobro, ali sad realno
šta to toliko ima da se zna o tebi i o bilo kome od nas?
gde živimo? šta radimo? sa kim se družimo?
po čemu su u stvari te informacije tajne i strašne?
u stvari to i nisu neke informacije... taksista može da zna gde živimo, moler, poštar svako to može
na kraju krajeva, u manim mestima svi znaju ko gde živi, pa onda i broj telefona i sve to
a prvi komšija može da bude manijak.
nisu ljudi koji obitavaju na netu opasniji od ljudi koji obitavaju u rl-u jer su to na kraju krajeva isti ljudi =)
ja mislim da u tom smislu ne bi trebalo da se plašiš ni ti ni bilo ko drugi

Ma ne sebe, nego tamo nekog ko je dojaja iznad situacije, pa se čudom čudi što se neko čudi :lol:
Cenim da će taj neko da se čudi još trideset strana što se neko čudio na prvih trideset :lol:

Već sam navikla da mi stavljaš u usta reči koje nikada nisam rekla. Ne mislim za sebe da sam pametna i iznad situacije, naprotiv. Baš zato što NE ZNAM sa kim imam posla vodim računa.
A što bi ti da se udaš pa stavljaš svoje slike na forum to je druga stvar i nisam ti ja kriva za to.

pa dobro, ali sad realno
šta to toliko ima da se zna o tebi i o bilo kome od nas?
gde živimo? šta radimo? sa kim se družimo?
po čemu su u stvari te informacije tajne i strašne?
u stvari to i nisu neke informacije... taksista može da zna gde živimo, moler, poštar svako to može
na kraju krajeva, u manim mestima svi znaju ko gde živi, pa onda i broj telefona i sve to
a prvi komšija može da bude manijak.
nisu ljudi koji obitavaju na netu opasniji od ljudi koji obitavaju u rl-u jer su to na kraju krajeva isti ljudi =)
ja mislim da u tom smislu ne bi trebalo da se plašiš ni ti ni bilo ko drugi

taksista ne zna gde zivim, uvek dam drugi broj ulice :D

bez zezanja, ja sad citam ovu mackinu pricu, forum je tu debelo RL, svi se znaju, niko ne sumnja.... kad se oporavim dacu neki pametan komentar...akos e oporavim

Slazem se s Parkom, i to je poenta

A u prilog tome, ja znam nekoliko forumasica i uzivo i sve su sjajne
Sa starom nikako da se vidim, ali se zato cujemo (ispravicu i to, razume se)
Koliko net i forum mogu biti opasni, a to svi znamo, i ovde niko nije otkrio toplu vodu, toliko moze biti i lep, meni je konkretno podario drage drugarice i prijateljice

Već sam navikla da mi stavljaš u usta reči koje nikada nisam rekla. Ne mislim za sebe da sam pametna i iznad situacije, naprotiv. Baš zato što NE ZNAM sa kim imam posla vodim računa.
A što bi ti da se udaš pa stavljaš svoje slike na forum to je druga stvar i nisam ti ja kriva za to.

Ebt, koji si ti lik :lol:
To što je tebe frajer/muž izabrao pomoću slike, i to bez glave, ne znači da se isto tako radi u civilizivanom svetu.

Joj ljudi ....sad citam ovu mackinu pricu, igrom slucaja znam o kome pise.
Kad sam ja dosla na forum ona je vec bila bolesna cini mi se.
Odem po dete u vrtic oni se spremaju za sahranu kazu mi umrla gazdarica susednog vrtica.
Tuzna prica mlada zena.
Bi mi zao jako.
Dodjem na forum taj dan ovde svi zale ...kazu umrla ....
Pitam ko je to objasne mi.
I ja povezem da se radi o istoj osobi.
Znala sam je iz vidjenja jer sam kad sam htela da upisem dete u vrtic obisla i njen.

Sad kad citam sta Macka pise nije mi lose zbog macke, velika je prezivece, lose mi jer to je osoba koja je drzala vrtic.
Dakle minimum 20 porodica joj je poverilo decu na cuvanje.
Volela bih da verujem da je njena bolest bila samo u virtuelnim okvirima a koliko shvatam macku u realu nije bilo nikakvih naznaka za to.

Sad me zanima....kako ste je provalili?

strašno bre
a jeste li vi potpuno sgurni da je ona bila i taj drugi, mislim 100% bez tračka sumnje? deluje kao preveliko ludilo o.O
Bila...I na moju veliku zalost price je potvrdio I njen muz koji je bio svedok svega I sprecavao je u tome...on se na kraju iskljucio sa forum jeer nije hteo da ucestvuje u tom zacaranom krugu...

Ја се увек питам која је мука натерала људе који раде такве ствари да измишљају свој живот...

Možda tako iskazuju svoju želju za takvim životom...
Možda tada oni zaista osećaju da žive taj život koji žele...
I to ih jednostavno teši...daje im neku nadu...

Kao što mi kad kačimo slike, biramo onu na kojoj smo najbolje ispali... tako i oni, samo malo više...:mrgreen:

P.S. Kod slika isključujem Vaki ;), ona kači čak i poze A la puštanje vetra...:mrgreen::lol:;)

Slazem se s Parkom, i to je poenta

A u prilog tome, ja znam nekoliko forumasica i uzivo i sve su sjajne
Sa starom nikako da se vidim, ali se zato cujemo (ispravicu i to, razume se)
Koliko net i forum mogu biti opasni, a to svi znamo, i ovde niko nije otkrio toplu vodu, toliko moze biti i lep, meni je konkretno podario drage drugarice i prijateljice

Pa to je fora, svi znamo za opasnosti, ali kao i u svemu ostalom u životu, i svi mislimo da se to nama neće desiti ili da ćemo na vreme prepoznati.
Pazi ti tu ubedljivost, ova mačkina riba je vrtela oko malog prsta celo društvo, nije prevarila jednog ili dvoje, nego grupu ljudi, na dug period i to tako da niko nije provalio da njoj nešto fali u glavi niti je uočio nepravilnosti u priči :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back