pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma mislim ovo ti Macko uospte nije fazon!
Sve smo se navukle i sad nas radis ko.....

Ono sto mene zanima u vezi s temom, a posle slucaja T, jeste kako ja sada da znam da je taj taj i da to sto pise je to sto pšise....? Mislim, da pisem s tom osobom ili pisem s nekim koji masta u tom trenutku da je princ Vilijam
Aj sad

Ma mislim ovo ti Macko uospte nije fazon!
Sve smo se navukle i sad nas radis ko.....

Ono sto mene zanima u vezi s temom, a posle slucaja T, jeste kako ja sada da znam da je taj taj i da to sto pise je to sto pšise....? Mislim, da pisem s tom osobom ili pisem s nekim koji masta u tom trenutku da je princ Vilijam
Aj sad

Ne znaš :(

Ali ebg, ne znaš ni ko u tvom okruženju umišlja da je princ Vilijam, zar ne?
Onaj ujkin mali je uvek bio pomalo na svoju ruku, zar ne? :think:
:)

kako ja sada da znam da je taj taj i da to sto pise je to sto pšise....? Mislim, da pisem s tom osobom ili pisem s nekim koji masta u tom trenutku da je princ Vilijam
Aj sad

Ne znaš, i to nisi mogla da znaš ni pre ovog incidenta.
Postoje ljudi koji koriste svoju virtualnu egzistenciju na malo kreativniji način - prave razliku između svojih prijatelja od krvi i mesa, i piskaranja u vetar... i uživaju u tome što im internet omogućava da budu neko drugi.

Zašto ste stavljale slike svoje dece na forum? Zašto pišete o ličnim stvarima na ovako javnom mestu? Zašto poklanjate poverenje ljudima o kojima ništa ne znate? Zašto se čudite - pa ni vama nisu tražili ličnu kartu i potvrdu o državljanstvu pre nego što ste se učlanile.

Postoje ljudi koji koriste svoju virtualnu egzistenciju na malo kreativniji način - prave razliku između svojih prijatelja od krvi i mesa, i piskaranja u vetar... i uživaju u tome što im internet omogućava da budu neko drugi.

Zašto ste stavljale slike svoje dece na forum? Zašto pišete o ličnim stvarima na ovako javnom mestu? Zašto poklanjate poverenje ljudima o kojima ništa ne znate? Zašto se čudite - pa ni vama nisu tražili ličnu kartu i potvrdu o državljanstvu pre nego što ste se učlanile.
"Ja sam mnoooogo pametna i ljude čitam kao bukvar, meni se ovo nikada i nigde ne bi moglo desiti, jer ja umem da se čuvam od svega!!!
A vi što ne umete, ko vam je kriv, i zaslužili ste u neku ruku".

:manikir: :manikir: :manikir:

Ti ne shvatas poentu mog posta
Ja sam itekako svesna sta sma radila i ne kukam sto sam to radila
Samo pitam - da li mozes provaliti osobu koja laze?

Da li vam je u slucaju T bilo nesto sumnjivo?

"Ja sam mnoooogo pametna i ljude čitam kao bukvar, meni se ovo nikada i nigde ne bi moglo desiti, jer ja umem da se čuvam od svega!!!
A vi što ne umete, ko vam je kriv, i zaslužili ste u neku ruku".

:manikir: :manikir: :manikir:

Znaci Medo, legenda si, a to sto meni opet ne rade reputacije, kao i uvek kome da se zalim
Velika bona !!!

Zene nikada nisu bile zanimljivije :mrgreen:
Moram priznati da sam ispratila desavanja, i sazala svasta nesto korisno,
pomalo se sokirala, i sada sam jos paranoicnija po pitanju neta i privatnh inf.
Zanima me, moze li mi neko pojasniti, ko i kako moze videti nasu kucnu adresu i licne podatke na osnovu ip adrese?

Abrovi,abrovi,abrovi...i na kraju,nikad dobro ne moze da se zavrsi.
Sad je bila malo jedna afera,treba jos,daj jos...i sta dobijate sa tim? Kao,da znate pa da vas niko vise ne moze prevariti.Ma hajde,znas li u RL ko ce da te prevari a ko nece,nikad nisi bio prevaren ili nasamaren...
Bas me briga da li ce neko da kopira moje testove pa da ih prenese gde hoce,ama ne zanima me uopste,nije moj problem.Niti koga licno znam ovde,niti mi to treba,niti bilo koga podrzavam.Kakvi su ljudi ovde,takvi su i u RL,samo sto to niko nece da prizna.Glupo je da se otvoris kao knjiga bilo kome i bilo kada,nema to veze sa netom.

Zanima me, moze li mi neko pojasniti, ko i kako moze videti nasu kucnu adresu i licne podatke na osnovu ip adrese?

Takve informacije mozda samo udba.
Prosecan net korisnik moze na osnovu ip da vidi u kojoj si drzavi, gradu , eventualno mestu....al ne i u kojoj ulici !
Zato kul.
Osim ako nisi na nekoj medjunarodjnoj poternici i nisu resili da te nadju sa nekih vishih instanci.
Onda si nahebala.

Moze. I koji su zubi tvoji a koji nisu, i to se vidi

Takve informacije mozda samo udba.
Prosecan net korisnik moze na osnovu ip da vidi u kojoj si drzavi, gradu , eventualno mestu....al ne i u kojoj ulici !
Zato kul.
Osim ako nisi na nekoj medjunarodjnoj poternici i nisu resili da te nadju sa nekih vishih instanci.
Onda si nahebala.
Pa da...uz slike,imena dece i psa, mesto prebivanja...neki ludak moze da zna apsolutno sve o meni !
Moze. I koji su zubi tvoji a koji nisu, i to se vidi

Svi su moji majkemi..a plombe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back