pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...laku noć Jeco...:zag:

...valjda noćas bude mirno ovde...:cool:

Pošto Telekom mejna neke rutere ili šta već očekuje se otežan protok ADSL saobraćaja tokom noći, pa mož' mirno da spavate, neće mnogo da propustite...
vrpvg6.gif

da izjavim za televizor
propustila sam gotovo sve
na poslu me (gle čuda) stislo mnogo posla pa se ne forum ne stižem da nakači
kući mi je krstarica (ali samo ona) spora do bola pa se nisam ni nešto preterano uključivala ovih dana
i tako propustila svašta....

Moram da zvirnem ovde ne zvala se ja jeka a i ne zovem se tako...:mrgreen:
Preletela sam neke delove ove teme, uvatila me neka neobjasnjiva prpa pa sam izbacila sa liste kontakata na fb sve kontakte sa Krste osim neke tri koje znam u RL i jedne za koju glavom mogu garantovati da je ispravan lik iako je nisam upoznala josh. Izvinjavam se finima forumasicama koje su izbachene u paketu sa sumnjivcima. Morala sam tako jer mi je to bilo logicno.

A sad, posto nikako ne uspevam da pohvatam konce na ovoj temi, moje pitanje za eventualne forumske vrednice je: ko je zapravo ispao najopasniji perverznjak od svih ovde? Koju vrstu opasnosti je predstavljao za one sa kojima kontaktira na netu?

..не само к`о кисела, него свако ко има нешто да каже, а
да то није "слатка моја,...лепа си ,...ти си најнај...:zcepanje:

:eek::eek::eek:

Колико ми се чини овде једна учитељица спомену своје ђаке
који су са њом на Фс (Није ми само јасно да ли је она њих тамо
позвала "за пријатеља" или су они њу:zper:)
Има ли овде родитеља и шта кажу на то,......
поготову ако су у питању малолетна деца ( нисам сигурна да ли су)

.

Pretpostavljam da su oni nju. Tako bar moji djaci rade. I to je super praksa biti sa djacima u kotaktu na netu jer onda mogu da skinu sa neta sva vezbanja i sve sto nisu stigli da zapisu na chasu, a usput, koga interesuje, moze da prati i politiku van skole. Najbolje u svemu tome je sto ne moram sto puta da ponavljam kad je dopunska i kad je roditeljski nego samo jednom otkucam pa koga zanima, nek procita. :manikir: Zasto uopste mislis da je problem da djaci imaju naloge i da budu u kontaktu sa predavachima? Sto se roditelja tice, vecina je odusevljena ovom praksom a ima i onih koji postavljaju upite o ocenama i vladanju preko naloga svog deteta.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back