pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pretpostavljam da su oni nju. Tako bar moji djaci rade. I to je super praksa biti sa djacima u kotaktu na netu jer onda mogu da skinu sa neta sva vezbanja i sve sto nisu stigli da zapisu na chasu, a usput, koga interesuje, moze da prati i politiku van skole. Najbolje u svemu tome je sto ne moram sto puta da ponavljam kad je dopunska i kad je roditeljski nego samo jednom otkucam pa koga zanima, nek procita. :manikir: Zasto uopste mislis da je problem da djaci imaju naloge i da budu u kontaktu sa predavachima? Sto se roditelja tice, vecina je odusevljena ovom praksom a ima i onih koji postavljaju upite o ocenama i vladanju preko naloga svog deteta.

У реду ако ти кажеш да је тако, онда,...убедила си ме:think:

Нисам на Фс, а нити било ко из моје породице,
па немам шта да бринем.
Не морам да бринем ни у вези Крстарице,
нисам овде постављала ни фоткице,
оне да ми се види лице,...па немам разлога да страхујем да ли
ће.......:telefon::manikir::telefon:

Убеђена сам да мора да буде присутна и једна доза и лудила и
храбрости
да неко одлучи да јавно поставља своје слике,
а нарочито слике своје деце...

Колико пута останем шокирана када на нету тражим неку сличицу,
нарочито трагам за лепим сликама природе и онда ме претраживач
усмери на неки форум, на ком су тако на "изволте" фотографије
комплетне породице,...са или без деце, углавном има много
деце.
Ја то не могу да разумем...или имам прејаке критеријуме за нешто
слично.

Ово пишем само због једног разлога,...данас се много поремећених
умова управо служи компом....а ...
.......да не пишем даље..

.

Poslednja izmena:
Decu ti mogu uslikati i na ulici pa prenositi dalje u neke njihove perverzne krugove. Msm, svuda mu to dodje isto. I tebe mogu videti na ulici pa uslikati ako nekom privuces paznju necim pa tu fotku valjati po netu.

Ostavljanje svojih fotki uz neko pisanje potvrdjuje da se iza svojih rechi moze cvrsto stajati i da se te reci mogu odbraniti argumentima. Ja svom pretpostavljenom lepo odstampam materijal za citanje kad god bi me neki zlotvor prijavio za politicarenje na netu ili prejaku kritiku drustvenih anomalija u prosveti i shire. On to procita, uz blagi blam sto ne zna da ukljuci komp (a kao nesto 'rukovodi', citaj mulja i spletkari, celom institucijom :roll:) i onda ucuti jer ne uspeva da shvati sta mu to bode ushi, a ne moze se definisati kao neispravno ili nezakonito (a nema ni psovki). :mrgreen:

Inace, kad se dete pravilno vaspita na vreme, onda internet ne predstavlja opasnost. A pravilno vaspitanje na tu temu pocinje mnogo pre puberteta, al neki roditelji to nazalost propuste da urade pa krenu sa trutjanjem na temu pubertetliji koji zbog samih uskiptelih hormona svaki roditeljski savet apriori odbacuje. Sve to ima veze sa onim sto sam na jednoj temi pisala da vaspitanje pocinje od bebetjeg perioda, a ne od prvih pubertetskih buntova.

Poslednja izmena:
Наравно да може на улици увек неко да нас услика,
...али то је мала вероватноћа.
......Зашто бих ја
некоме "на изволте" нудила фотографије ...

Али добро, није то тема,..па да не скренемо причу у том смеру,
овде су неки почели да "копају" по нечијим животима и кренуле
су "тројке" да проверавају сваку написану реч,..па се ја не бих
укључивала у тај циркус!.......Што се тиче мене,
ШОКИРАНА сам да је ова тема враћена,...али разумем,
док је "клик-а" биће више лове,...па бих ја да се извучем
из ове приче...:cao:

.

...koju to NJU niko nije podržao??! Ajde, molim te, reci mi bar stranu-nemam vremena sve da isčitavam...
Da sam video taj post ja je ne bih podržao. Mism znam ko si, šta si, šta radiš, gde radiš, kako izgledaš, ma sve.
Ne može ta osoba sad mene da laže kad sve znam.

A sad, posto nikako ne uspevam da pohvatam konce na ovoj temi, moje pitanje za eventualne forumske vrednice je: ko je zapravo ispao najopasniji perverznjak od svih ovde? Koju vrstu opasnosti je predstavljao za one sa kojima kontaktira na netu?

Pa ne znam da li će te interesovati moje mišljenje, pošto se razlikuje od mišljenja većine učesnika teme -

Što se mene tiče najopasniji perverznjak je onaj ko uhodi druge osobe, prati njihovo kretanje i dela i ima patološku potrebu da u svemu pronađe laž ili zaveru. I to u najgorem mogućem obliku. Ne bezazlenu laž, nego gnusnu laž iz najmračnijih pobuda.

Takav perverznjak je spreman da reči koje ovde napišemo stavi u pretragu u nameri da otkrije da li su i gde ranije napisane i da ustanovi ko stoji iza tih reči.

Dakle najopasniji perverznjak je onaj ko naše fotografije skida kad ih postavimo, analizira šta se nalazi na njima, proverava da li su prave i gleda šta sve još može iz njih saznati o nama, a da to sami nismo rekli.

Najopasniji perverznjak je u stanju da fotografije koje smo zamrljali ili kropovali vrati u prvobitno stanje iz samo njemu znanih razloga.
Odnosno, razlozi za to manijačenje su svakako plemeniti, u cilju otkrivanja i prezentovanja pretpostavljenje nelogičnosti u liku i delu predmeta istrage.

Takav čovek je u stanju kad ga pustiš u kuću da ti pretura po fiokama i novčaniku kad krene u WC.

Ali nekim čudom za najvećeg perverznjaka je proglašena osoba koja je izmišljala stvari o sebi, ili na drugom forumu pejstovala tuđe postove. Ta osoba, ako mene pitaš, nije uopšte perveznjak nego budala. Bolje reći neozbiljna i nesigurna osoba.
A sa špijunima koji nam zabadaju nos u delove života koje ne želimo da pokažemo i dalje radosno čavrljamo.

Oni su naši prijatelji, pomažu nam da sagledamo ko je loš i koga treba odstraniti.

Tako će vam biti sve dok jednog dana ne dođu u kožnim mantilima i zakucaju na vaš profil.

Da sam video taj post ja je ne bih podržao. Mism znam ko si, šta si, šta radiš, gde radiš, kako izgledaš, ma sve.
Ne može ta osoba sad mene da laže kad sve znam.

Pa ne znam da li će te interesovati moje mišljenje, pošto se razlikuje od mišljenja većine učesnika teme -

Što se mene tiče najopasniji perverznjak je onaj ko uhodi druge osobe, prati njihovo kretanje i dela i ima patološku potrebu da u svemu pronađe laž ili zaveru. I to u najgorem mogućem obliku. Ne bezazlenu laž, nego gnusnu laž iz najmračnijih pobuda.

Takav perverznjak je spreman da reči koje ovde napišemo stavi u pretragu u nameri da otkrije da li su i gde ranije napisane i da ustanovi ko stoji iza tih reči.

Dakle najopasniji perverznjak je onaj ko naše fotografije skida kad ih postavimo, analizira šta se nalazi na njima, proverava da li su prave i gleda šta sve još može iz njih saznati o nama, a da to sami nismo rekli.

Najopasniji perverznjak je u stanju da fotografije koje smo zamrljali ili kropovali vrati u prvobitno stanje iz samo njemu znanih razloga.
Odnosno, razlozi za to manijačenje su svakako plemeniti, u cilju otkrivanja i prezentovanja pretpostavljenje nelogičnosti u liku i delu predmeta istrage.

Takav čovek je u stanju kad ga pustiš u kuću da ti pretura po fiokama i novčaniku kad krene u WC.

Ali nekim čudom za najvećeg perverznjaka je proglašena osoba koja je izmišljala stvari o sebi, ili na drugom forumu pejstovala tuđe postove. Ta osoba, ako mene pitaš, nije uopšte perveznjak nego budala. Bolje reći neozbiljna i nesigurna osoba.
A sa špijunima koji nam zabadaju nos u delove života koje ne želimo da pokažemo i dalje radosno čavrljamo.

Oni su naši prijatelji, pomažu nam da sagledamo ko je loš i koga treba odstraniti.

Tako će vam biti sve dok jednog dana ne dođu u kožnim mantilima i zakucaju na vaš profil.

Surova i sirova istina.

Možete da mudrujete koliko hoćete, ali da se meni desilo da je neko zadobio moje poverenje na laž i prevaru, a isto koristio da kontaktira sa "mojim" klincima na fb listi prijatelja, e bre....istraživanje i objavljivanje na zajedničkom forumu je najmanji problem koji bi od mene imao/imala. Ali najmanji.
Kao što je i meni u celoj priči najmanji problem da li je muž bokser ili profesor ili bilo koja od pojedinačnih laži.

Pazmajketi, kul je koristiti internet za stvaranje mogućnosti za neprilične kontakte, koji zabrinu svakog čoveka sa imalo mozga, a trulo je koristiti isto to za raskrinkavanje takve osobe :roll:
Može, al' izvolte tu logiku primeniti na svojoj deci, pa tek onda ser.ite drugima.

Наравно да може на улици увек неко да нас услика,
...али то је мала вероватноћа.
......Зашто бих ја
некоме "на изволте" нудила фотографије ...
.
mda...to dok ne naletis na dzordzija koji dahce iz zbunja i slika nepoznate prolaznice a posle kaci ovde ili nekog slicnog : neutral: ima manijaka vise nego sto mislimo....cak i u nasoj blizini, al se uvek nekako nadamo da ipak nije tako...i zive navodno zivote posetenih i pristojnih ljudi,a kad ono istina izadje na videlo kad se najmanje nadas.

Možete da mudrujete koliko hoćete, ali da se meni desilo da je neko zadobio moje poverenje na laž i prevaru, a isto koristio da kontaktira sa "mojim" klincima na fb listi prijatelja, e bre....istraživanje i objavljivanje na zajedničkom forumu je najmanji problem koji bi od mene imao/imala. Ali najmanji.
Kao što je i meni u celoj priči najmanji problem da li je muž bokser ili profesor ili bilo koja od pojedinačnih laži.

Pazmajketi, kul je koristiti internet za stvaranje mogućnosti za neprilične kontakte, koji zabrinu svakog čoveka sa imalo mozga, a trulo je koristiti isto to za raskrinkavanje takve osobe :roll:
Može, al' izvolte tu logiku primeniti na svojoj deci, pa tek onda ser.ite drugima.
uvrnuta logika koja brani onog koji je napravio njesra, i licemerje....najgore je sto taj slucaj nije ni prvi ni poslednji, uvek ce se pojaviti neko ko u manjoj ili vecoj meri zamlacuje ljude svojim lazima i iluzijama o sebi...:neutral: i to ko zna sa kojim krajnjim ciljem,posto se uglavnom te osobe posle kriju iza anonimnosti koju im pruza net...

ONI Koji su bill bliski sa osumnjicenom verovatno se osecaju izdano I prevareno I sad tek u stvari ne znaju ko je doticna koja je zadobila njihovo poverenje..ja kapiram da Im nije sve jedno ali eto dobre skole kao I za sve u zivotu.
To sto je neko kopirao necije postoveI lepio ih negde tamo goveri koliko je dokon I nesiguran u sebe,Ali postovi nisu intelektualna svojina da se oho toga toliko raspreda I paranoiše.
Bilo bii lepo da se taj neko oglasi I kaze Nesto u svoju odbranu..licno ne bih tome pridavala posebnu paznju.

Da li uopste ma ko Može da za prijatelja smatra osobu koja je samo U stvari nick na mreži?prijatelji su drugom nešto valjda.E sad a ja Sam imala ruzno iskustvo mnogo komplikovanije I uvrnutije od ovoga pa mi je ova zaista smesno.

Ebg, može.
Ima ljudi dobrodušnih i naivnih.
Ima onih koji su svoje privatne podatke delili u proporciji sa dobijenim, ali su govorili istinu, a dobijali laž.
Na kraju krajeva, osim ako nisi apsolutni cinik i mizantrop, uvek postoji mogućnost da će neko da te "navuče".

A tema...pa jedna od dobrih posledica je da smo se svi malo zamislili nad neprijatnostima i opasnostima kojima smo se otvorili...oni naivni su malo pretresli svoje virtuelno ponašanje, oni malo sumnjičaviji su preispitali da li su se "opustili"...Posle ovoga neko možda izbegne to komlikovanije i uvrnutije iskustvo.

Pricala bih...no,o pokojnicima sve naj naj....:(;)
Samo cu reci da Sam se sa tobom osobom druzila,vidjala,vrlo blisko,a da do kraja nisam znala ko je...taj trenutak spoznaje da si godinama obmanjivan,ne zelim nikome...

ja joj nisam interesnatna :rida:. mene bi mogla da koristi samo ako treba picenje na forumu. :mrgreen: :zcepanje:

znaci da jeste neko ko prati i ovaj forum, jer je potpis nestao. :lol:

inace, u albumu nema slika ljudi tj. vasih slika. sve slike su konji. :evil: :evil: :evil: napravila sam nik i gvirnula joj u profil. :manikir:

Konji kazes?

To me na nekog asocira :mislise:

ONI Koji su bill bliski sa osumnjicenom verovatno se osecaju izdano I prevareno I sad tek u stvari ne znaju ko je doticna koja je zadobila njihovo poverenje..ja kapiram da Im nije sve jedno ali eto dobre skole kao I za sve u zivotu.
To sto je neko kopirao necije postoveI lepio ih negde tamo goveri koliko je dokon I nesiguran u sebe,Ali postovi nisu intelektualna svojina da se oho toga toliko raspreda I paranoiše.
Bilo bii lepo da se taj neko oglasi I kaze Nesto u svoju odbranu..licno ne bih tome pridavala posebnu paznju.

da ti pravo kazem, meni je cela prica oko kradje identiteta jos jezivija nakon onoga cemu smo bile svedoci pre par godina:sad2:

Da li uopste ma ko Može da za prijatelja smatra osobu koja je samo U stvari nick na mreži?prijatelji su drugom nešto valjda.E sad a ja Sam imala ruzno iskustvo mnogo komplikovanije I uvrnutije od ovoga pa mi je ova zaista smesno.
ma ok mozda nije prijatelj prava rec,ali sustina je ista. na formu se ljudi "druze" godinama,i logicno je da se sa nikim zblizis po osnovu kojekakvih kriterijuma,jer eto imate malu decu pa razmenjujete savete,ili delite ukus za muziku ili sta ti ja znam vec...i na kraju se ispostavi da ta simpaticna osoba sa kojom si se zblizio nije u opste to cime se prestavljala, vec neki raspali deda koji sedi pred monitorom i razmenjuje tudje slike sa tobom dok se pipka...ili tako neka boestina. ja sam uvek u fazonu ma gde ce to da se desi,zar stvarno ima toliko dokonih ljudi, i onda se ispostavi i da ih ima vise nego sto sam se nadala....i naravno,gde posle da te ne drmne paranoja :neutral:

Samo cu reci da Sam se sa tobom osobom druzila,vidjala,vrlo blisko,a da do kraja nisam znala ko je...taj trenutak spoznaje da si godinama obmanjivan,ne zelim nikome...

pa mislim, već si je ovim opljunula, kako sad naj naj? o.O
a ček da te pitam nevezano, jel se tebi NeŠtO zaglavljuje šift ili to namerno?

Cekaj aj zaobidji nik i sve to poverljivo, sad si nam jos vise dala zisku, ispricaj bar kostur price, kao dogadjaj, ne pominjuci detalje.

Znaci da ovo nije usamljen slucaj na forumu, desavale su se gluposti i ranije.

Pričati o istini u životu je smešno... pričati o istini na virtuelnom nebu je ludo... a što se tiče ove C/P lady, meni je smešna potreba da se prisvoje tekstovi koji jesu zanimljivi, ali ne moraju da bude sad ne znam kakvo čudo tehnike – zanimljivi, posebni itd... tj. nije vredno živeti u osećanju krađe zbog par rečenica... mislim, svi mi krademo, svakog dana... bilo da nas nečije reči, pojave, događaji inspirisu... muzičari, pisci... svi oni kradu zvuk, kradu, prerađuju, oponašaju, ali PROMENE BAR NEŠTO i mi izvćemo, okrećemo naučeno, pročitano... ali baš od reči do reči nije čak ni iskorišćavanje ideje, već lijenost i bezobrazluk... ukrao balon ili automobil, svejedno si lopov.

P.S. Ko je svestan kako izgleda u tuđim očima reč, pojava, gest, misao itd... pa pogrešno doživljavamo ljude koje vidimo očima (ne, no nogama :P), zavaravamo sebe da razumemo i znamo, a u stvari... nemamo pojma... a pogotovo ovde gde imaš vremena da se snađeš i smišljaš... i niko nikom ne veruje.

Virtuelni je svet, može sve, film može sve...virtuelne vesti čitamo, virtuelne novine, shvatanja, istine.

Šta je ISTINA... estradne ličnosti, rialiti šou... hehehe
Fali ti jedno :mrgreen:®:mrgreen: a u drugom slučaju imaš višak ij, tj. i, jer j ide poslije n, lenJčugo :per:
TrnJovit je put proekavljivanja :lol:
Eh, Trnjaci i Dvorovi :mrgreen:

P.S. Nikad neinventivniji post od tebe!!!!! :evil:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back