pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zar nije sve od kopiranja? Ja se ne bi ljutila da mi neko mazne potpis, pa sta, mnogi ljudi u potpisima citiraju reci mudraca, poznatih licnosti itd. zar nije i to kopiranje?
Pricam za potpise, i avatare koji se mogu naci na netu.

Poslednja izmena:
Net je jako opasna igracka.Moje iskustvo od pre nekoliko godina,bolno i neobjasnjivo povrh svega govori da se vise ne vezujem,ne zblizavam,ne upustam,ne angazujem previse..Profil na FB nemam,jer sam svoje slike iz svojih albuma nasla u jednom drugom profilu-meni potpuno nepoznatom.Ne zelim da reklamiram svoj zivot na taj nacin.

Ма, ја бих се забринула кад би ма позвали у групу ,,Баке и деке'', помислила бих да су неки некрофили, и да имају пик на мене!
За све остало ме боли уво. Толико лудака у РЛ око свих нас...
Онај ко хоће да се чува, нека нигде не ставља фотографије..што не значи да му неко не може хаковати комп...

A jel moze neko meni neobavestenoj i naivnoj da pojasni sta se ovde desilo? Ja sam nesto kao citala temu, ali ne kapiram o kakvim slikama je rec i da li je neko siguran da je doticna izmislila bajkoviti zivot?
Meni su neke stvari bile po malo neverovatne, ali ja naivna mislim, pa dobro i to moze valjda...Mada, uvek su me zbunjivali ti cudni padezi:)

Ма, ја бих се забринула кад би ма позвали у групу ,,Баке и деке'', помислила бих да су неки некрофили, и да имају пик на мене!
За све остало ме боли уво. Толико лудака у РЛ око свих нас...
Онај ко хоће да се чува, нека нигде не ставља фотографије..што не значи да му неко не може хаковати комп...

...oće biti brifinga Administracije...?
...muĆu li još uvek jadnu Tiki Ti...?
...sad mi jasno kako je bilo Bogu...on je šes' dana radiJo, pa s' umoriJo...a ja sinoć zaleg'o u 02h, a usto u 06h...pa jedva oči držim otvorene...a od rešenja " krize u svinjskom zalJivu" ništa...

Куд си мене нашао да питаш за администрацију? :eek:
Не видиш да већ дуго нисам жена зелена?
П.С. И ја чекала, али...ниш'

Vi još otkrivate rupu na saksiji? :lol:

Nije mi jasno samo kako niko od vas koji dugo sumnjate(u stvari možda jeste neko, nisam upućen) ne navuče Anabelu da mu pošalje e-mail. A onda za početak proverite da li taj e-mail zaista dolazi iz Fr preko IP-a.

Vi još otkrivate rupu na saksiji? :lol:

Nije mi jasno samo kako niko od vas koji dugo sumnjate(u stvari možda jeste neko, nisam upućen) ne navuče Anabelu da mu pošalje e-mail. A onda za početak proverite da li taj e-mail zaista dolazi iz Fr preko IP-a.

Da, a onda angažujemo strininog teče unuka što radi u MUP-u da pozove svog "školskog" u ambasadi u Parizu da proveri da li ta i ta osoba živi tamo.
Ma kako da ne.
Jesam dokona al nisam pop. I ne krstim prasiće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back