lazycat
Domaćin
- Poruka
- 3.189
ja sam ukrala potpis sa statusa kolege koji sam videla na fb
ne znam shto sam ovo napisala, al prosto izlete iz mene![]()
Baš je dobar - sad ću ja da ga munem i okačim na fb status

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam ukrala potpis sa statusa kolege koji sam videla na fb
ne znam shto sam ovo napisala, al prosto izlete iz mene![]()

Mm podivljao kad sam mu ispričala. Non-stop ponavlja: "Jesam ti rekao, jesam ti rekao?". Pizdi što stavljam fotke naše dece na net. I svi su mu potencijalni pedofili.![]()

Mm podivljao kad sam mu ispričala. Non-stop ponavlja: "Jesam ti rekao, jesam ti rekao?". Pizdi što stavljam fotke naše dece na net. I svi su mu potencijalni pedofili.![]()

Ма, ја бих се забринула кад би ма позвали у групу ,,Баке и деке'', помислила бих да су неки некрофили, и да имају пик на мене!
За све остало ме боли уво. Толико лудака у РЛ око свих нас...
Онај ко хоће да се чува, нека нигде не ставља фотографије..што не значи да му неко не може хаковати комп...

jao vid' stvarno...a sto nisi zelena?

Беш га, стављала сам своје фотке..![]()

jao vid' stvarno...a sto nisi zelena?
Treba sve moderatorke proveriti..Meni kvinsi sumnjiva...

Vi još otkrivate rupu na saksiji?
Nije mi jasno samo kako niko od vas koji dugo sumnjate(u stvari možda jeste neko, nisam upućen) ne navuče Anabelu da mu pošalje e-mail. A onda za početak proverite da li taj e-mail zaista dolazi iz Fr preko IP-a.