pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd dozvolite da vam jos jednom skrenem paznju da tema opet ne bi morala pod kljuc i na brisanje:

- postovi sa drugih foruma nemaju veze sa konkretnom osobom na koju se prica svela - drugi forumi su slucajan rezultat pretrage koja se dogodila nakon obavestavanja postavljacice ove teme da postoji neki tamo negde post sa njenim nikom
- sve sto se potom na ovoj temi desilo je bila jedna malena stihija koja je otisla tu gde je otisla. nekog moze da boli tambura, drugi mogu da ne veruju, ali eto ima i onih kojih se to tice na neki nacin i koje to pogadja
- potpuno je bez veze pricati o toj konkretnoj osobi - poenta svega je bila lazni identitet infiltriran u zivote stvarnih ljudi i skretanje paznje na to. na zalost, ocigledno da nije postojao ni jedan drugi nacin ili bi svaki drugi nacin bio potuljen u istoj meri kao fenomen o kome se pisalo. takodje, i za ovo nekoga moze da boli tambura, neko moze da proziva druge zbog naivnosti al eto, ima jos uvek naivnih

Poslednja izmena:
majo, kako to mislis ne vredjaj me? ti si pocela sa konstatacijom da je moj post za brisanje. a kad je kazem da ga ne kapiras, ti se uvredis.
mirabel, kao sto rekoh. nije problem u drugima, ni u svetu koji je zao i izopacen.
problem je u nama ako toga nismo svesni.
ova glupost a kradjom forumskih identiteta je benigna-na fejsu su se pojavile grupe mame i tate, koje su raskrinkane kao pedofilne...
to je stvaran svet oko nas.
mozda obican korisnik nije toliko osvescen vezano za taj problem. ja sam ga osvestila kad sam bila supermod, i kad sam ze zamerila nekim grupama..pa je moje ime i adresa osvanula na netu..na drugim forumima se meeicama diskutovalo o meni..i nikom, i imenom i prezimenom..i priznajem, da mi nije bilo svejedno.
bilo je pitanje kako se nositi sa tim.
to su stvari na koje ne mozes da utices, objektivno. ne mozes da se zastitis. mozes da odes, ili da iskuliras, i da te boli tambura.:)
to nikako nije podsmeh, niti bilo sta slicno. to je stav.
da je zadovoljstvo koje imam ovde pricajuci sa ljudima vece od straha da cu reci nesto sto ce neko nekgde iskoristiti:)

Poslednja izmena:
Hvala.
Tema je zaista lepa i zanimljiva i šteta je da ne potraje.
Ovde mislim na priču o krađi virtelnog indentiteta i granici između realnosti i iluzije.

a zar nije kradja vl identiteta ako ti neko kopira izreke dosetke sofizme aforizme postove mudrosti i plasira sve to kao svoje na nekom drugom mestu?

to je jos gore i nije pitanje samo intelektualne svojine...al dobro ako nije predmet...

uostalom sta je danas realnost a sta iluzija?

gledaj istine i lazi od wellsa pa ces skontati da ne postoji granica....

"obican korisnik nije osvescen"...jel to znaci da smo svi ovde budale, nije mi jasno?
ono, ekipa sa vrha zna sta se desava a mi smo ovce?

super vam ekipa, majke mi....ako je to stvarno tako, ovaj forum treba zatvoriti...

majo, kako to mislis ne vredjaj me? ti si pocela sa konstatacijom da je moj post za brisanje. a kad je kazem da ga ne kapiras, ti se uvredis.
mirabel, kao sto rekoh. nije problem u drugima, ni u svetu koji je zao i izopacen.
ova glupost a kradjom forumskih identiteta je benigna-na fejsu su se pojavile grupe mame i tate, koje su raskrinkane kao pedofilne...
mozda obican korisnik nije toliko osvescen vezano za taj problem. ja sam ga osvestila kad sam bila supermod, i kad sam ze zamerila nekim grupama..pa je moje ime i adresa osvanula na netu..na drugim forumima se meeicama diskutovalo o meni..i nikom, i imenom i prezimenom..i priznajem, da mi nije bilo svejedno.
to su stvari na koje ne mozes da utices, objektivno. ne mozes da se zastitis. mozes da odes, ili da iskuliras, i da te boli tambura.:)
da je zadovoljstvo koje imam ovde pricajuci sa ljudima vece od straha da cu reci nesto sto ce neko nekgde iskoristiti:)

...upozorio juche na ovoj temi o ovj pojavi...

"obican korisnik nije osvescen"...jel to znaci da smo svi ovde budale, nije mi jasno?
ono, ekipa sa vrha zna sta se desava a mi smo ovce?

super vam ekipa, majke mi....ako je to stvarno tako, ovaj forum treba zatvoriti...
pa to sam ti odmah rekla, da ti nije jasno:)
a ti mi ne verujes.
nemam nameru da ti objasnjavm vise. sigurna sam da ce 99% korisnika veoma dobro shvatiti sta sam htela da kazem.
ne zelim ti da se osvestis na nacin na koji sam se ja osvestila.
svako dobro.

daj bre afrodita, sta ti je? zasto odmah nadpicavanje i slicno?
ajde zaobidji me, ako te ne interesuje, nemoj da citas...

..nisam napisala nadpiCavanje, već nadpriČavanje...čitaj...
..i ne bi ja tebe ni čitala, već me ti citiraš, pa eto moram...:ok:

..a nije mi ništa, već me pomalo nervira kad se neki uhvate od cele
teme jedne rečenice pa o njoj prevrću priču na 1001 način...:think:

....meni je i dalje u glavi puuffff....od razočarenja u nekog od saznanja da
sam bila slagana, prevarena....nije to neko ko je došao ovde pre 2-3 meseca,
pa se mi svi "primili" ko male bebe...već neko ko sigurno postuje unazad
bar 2-3 godine...još je uz to moderator.......laž, mi smeta, laž me vređa,
a moglo je to i drugačije da je ona htela..čak i kad je prošlo neko vreme,
imala je načina da nam kaže..eeejjj..ljudi šalila sam se da vidim ko i koliko
će da mi veruje ako napišem sve što sam pisala....ali da nas neko tako
dugo zavlači piše špansku seriju u nastavcima....eee...to nije lepo, i samo
da znaš ako ovo čitaš Tićo, ili kako se već zoveš...bila si deo nas....

razumem ja o čemu ti pričaš
ali kako o kako smo dozvolili da neko nepoznat bude deo nas
zašto forum shvatamo toooliko ozbiljno
****** pa svi mi smo samo nick...neživa priroda
ovo je bre virtuelni svet, ovo je sajt ko i svaki drugi, ovde ljudi šaljukmentare isto ko i na yu tube, na sajtu rts itditd
zašto
ako dozvolimo da ne možemo da spavamo zbog "dešavanja" na forumu---onda forum nije za nas
pokupimo lepo koju pametni informaciju, malo se zezamo, smejemo i ćao
ništa bre zaozbiljno, alo bre :telefon:

razumem ja o čemu ti pričaš
ali kako o kako smo dozvolili da neko nepoznat bude deo nas
zašto forum shvatamo toooliko ozbiljno
****** pa svi mi smo samo nick...neživa priroda
ovo je bre virtuelni svet, ovo je sajt ko i svaki drugi, ovde ljudi šaljukmentare isto ko i na yu tube, na sajtu rts itditd
zašto
ako dozvolimo da ne možemo da spavamo zbog "dešavanja" na forumu---onda forum nije za nas
pokupimo lepo koju pametni informaciju, malo se zezamo, smejemo i ćao
ništa bre zaozbiljno, alo bre :telefon:

..ne znam prosto zato što sam verovano ili previše ovde, ili se previše vežem
za neke osobe, jer meni nekako većina od vas nije samo nik već živo biće
sa druge strane monitora, sa kojim razgovaram....
..a tačno da ovde treba da dolazimo zato što nam je zabava, i ja sam skoro
napisala na jednoj temi da mi je zabava, da sam tu, da se šalimo...i kad
nisam u situaciji da dođem na net...nakao sam kao šugava, nedostaje mi
ovo ovde, nedostaju mi ovi duhoviti ljudi koji me svaki put nasmeju, nekad
budem tužna zbog nekih postova, i nekih života..negde vidim sebe, negde
ništa ne razumem...negde sam puno toga i naučila, a rekli smo odavno da
se čovek uči dok je živ....verovatno sam posatala zavisnik svega ovoga, i
možda bi trebala da se potrudim da poradim nešto po tom pitanju...:think:

affrodita,slično i ja veruj mi
zato sam i pisala u prvom licu množine
****** koliko sam vremena provela ovde
strašno
za čije babe zdravlje
a na prste se može nabrojati šta sam pametno pročitala
napisala sam kako smatram da forum treba doživljavati, ni sama se ne sržim toga potpuno
al ono ipak ima pametnih stvari, znaš koje su to teme pročitaš za 5 min -pola sata u vrh glave i gotovo za taj dan
bar po mom mišljenju

affrodita,slično i ja veruj mi
zato sam i pisala u prvom licu množine
****** koliko sam vremena provela ovde
strašno
za čije babe zdravlje
a na prste se može nabrojati šta sam pametno pročitala
napisala sam kako smatram da forum treba doživljavati, ni sama se ne sržim toga potpuno
al ono ipak ima pametnih stvari, znaš koje su to teme pročitaš za 5 min -pola sata u vrh glave i gotovo za taj dan
bar po mom mišljenju

...razumemo se...ovih dana kad je bilo toplo i lepo napolju, nije me bilo faktički
po ceo dan i kad dođem, pogledam napišem koji post, i već sam umorna, znači
može se manje, samo treba naći sebi nešto drugo što će ti privući pažnju, a
meni sunce uvek bude pokretač...samo što će ga biti sve manje...al' dobro ionako
me jedno vreme neće biti tu, što će sigurno pomoći kod odvikavanja....

...hoces da kazes da su se neki ljudi koji su potpuno anonimni (bez imena, prezimena i adrese) docepali tvojih podataka i onda te blatili po forumima...to vise govori o njima nego o tebi a sto se ove situacije tice, cak je i smesna - anonimusi komentarisu anonimusa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back