...bem ti ova mayap ko kisela, kad se dovati nečeg ne odustaje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

boles
nemamo mi pojma sta je internet i kakvih sve bolesnika ima![]()
...bem ti ova mayap ko kisela, kad se dovati nečeg ne odustaje...![]()

Hvala.
Tema je zaista lepa i zanimljiva i šteta je da ne potraje.
Ovde mislim na priču o krađi virtelnog indentiteta i granici između realnosti i iluzije.
majo, kako to mislis ne vredjaj me? ti si pocela sa konstatacijom da je moj post za brisanje. a kad je kazem da ga ne kapiras, ti se uvredis.
mirabel, kao sto rekoh. nije problem u drugima, ni u svetu koji je zao i izopacen.
problem je u nama ako toga nismo svesni.
ova glupost a kradjom forumskih identiteta je benigna-na fejsu su se pojavile grupe mame i tate, koje su raskrinkane kao pedofilne...
to je stvaran svet oko nas.
mozda obican korisnik nije toliko osvescen vezano za taj problem. ja sam ga osvestila kad sam bila supermod, i kad sam ze zamerila nekim grupama..pa je moje ime i adresa osvanula na netu..na drugim forumima se meeicama diskutovalo o meni..i nikom, i imenom i prezimenom..i priznajem, da mi nije bilo svejedno.
bilo je pitanje kako se nositi sa tim.
to su stvari na koje ne mozes da utices, objektivno. ne mozes da se zastitis. mozes da odes, ili da iskuliras, i da te boli tambura.
to nikako nije podsmeh, niti bilo sta slicno. to je stav.
da je zadovoljstvo koje imam ovde pricajuci sa ljudima vece od straha da cu reci nesto sto ce neko nekgde iskoristiti![]()
pa to sam ti odmah rekla, da ti nije jasno"obican korisnik nije osvescen"...jel to znaci da smo svi ovde budale, nije mi jasno?
ono, ekipa sa vrha zna sta se desava a mi smo ovce?
super vam ekipa, majke mi....ako je to stvarno tako, ovaj forum treba zatvoriti...

pa je moje ime i adresa osvanula na netu..

mislis, dovatila sam se teme? stvarno nema smisla...mislim da se ovo tice svih nas...

pa to sam ti odmah rekla, da ti nije jasno
a ti mi ne verujes.
nemam nameru da ti objasnjavm vise. sigurna sam da ce 99% korisnika veoma dobro shvatiti sta sam htela da kazem.
ne zelim ti da se osvestis na nacin na koji sam se ja osvestila.
svako dobro.
...baš i nisi, al me smara da se sa tobom nadpričavam...![]()
daj bre afrodita, sta ti je? zasto odmah nadpicavanje i slicno?
ajde zaobidji me, ako te ne interesuje, nemoj da citas...

....meni je i dalje u glavi puuffff....od razočarenja u nekog od saznanja da
sam bila slagana, prevarena....nije to neko ko je došao ovde pre 2-3 meseca,
pa se mi svi "primili" ko male bebe...već neko ko sigurno postuje unazad
bar 2-3 godine...još je uz to moderator.......laž, mi smeta, laž me vređa,
a moglo je to i drugačije da je ona htela..čak i kad je prošlo neko vreme,
imala je načina da nam kaže..eeejjj..ljudi šalila sam se da vidim ko i koliko
će da mi veruje ako napišem sve što sam pisala....ali da nas neko tako
dugo zavlači piše špansku seriju u nastavcima....eee...to nije lepo, i samo
da znaš ako ovo čitaš Tićo, ili kako se već zoveš...bila si deo nas....

razumem ja o čemu ti pričaš
ali kako o kako smo dozvolili da neko nepoznat bude deo nas
zašto forum shvatamo toooliko ozbiljno
****** pa svi mi smo samo nick...neživa priroda
ovo je bre virtuelni svet, ovo je sajt ko i svaki drugi, ovde ljudi šaljukmentare isto ko i na yu tube, na sajtu rts itditd
zašto
ako dozvolimo da ne možemo da spavamo zbog "dešavanja" na forumu---onda forum nije za nas
pokupimo lepo koju pametni informaciju, malo se zezamo, smejemo i ćao
ništa bre zaozbiljno, alo bre![]()

affrodita,slično i ja veruj mi
zato sam i pisala u prvom licu množine
****** koliko sam vremena provela ovde
strašno
za čije babe zdravlje
a na prste se može nabrojati šta sam pametno pročitala
napisala sam kako smatram da forum treba doživljavati, ni sama se ne sržim toga potpuno
al ono ipak ima pametnih stvari, znaš koje su to teme pročitaš za 5 min -pola sata u vrh glave i gotovo za taj dan
bar po mom mišljenju

majo, kako to mislis ne vredjaj me? ti si pocela sa konstatacijom da je moj post za brisanje. a kad je kazem da ga ne kapiras, ti se uvredis.
mirabel, kao sto rekoh. nije problem u drugima, ni u svetu koji je zao i izopacen.
problem je u nama ako toga nismo svesni.
ova glupost a kradjom forumskih identiteta je benigna-na fejsu su se pojavile grupe mame i tate, koje su raskrinkane kao pedofilne...
to je stvaran svet oko nas.
mozda obican korisnik nije toliko osvescen vezano za taj problem. ja sam ga osvestila kad sam bila supermod, i kad sam ze zamerila nekim grupama..pa je moje ime i adresa osvanula na netu..na drugim forumima se meeicama diskutovalo o meni..i nikom, i imenom i prezimenom..i priznajem, da mi nije bilo svejedno.
bilo je pitanje kako se nositi sa tim.
to su stvari na koje ne mozes da utices, objektivno. ne mozes da se zastitis. mozes da odes, ili da iskuliras, i da te boli tambura.
to nikako nije podsmeh, niti bilo sta slicno. to je stav.
da je zadovoljstvo koje imam ovde pricajuci sa ljudima vece od straha da cu reci nesto sto ce neko nekgde iskoristiti![]()
Ono sto je zena u stanju da uradi,muskarac toga ne moze ni da se seti.