pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je ovo kraljica :) Pretpostavljam da ima folder u koje skuplja bisere za koje proceni da se mogu iskoristiti i onda za svaku priliku svojom razboritoscu i mastovitoscu opcinjava druge clanove ...Hehehe, onda dodje na dejt i kaze ,,muuuuuu" Blagi Boze, nemam bas skepticna shvatanja, ali ovo je zaista intelektualni kretenizam, ne naznaciti da je citat...Mada vise puta sam videla i ovde da se kopira tekst (koji cak ponekad procitas u onim cirkularnim meilovima ,,salji dalje", ali se ne naznaci da je kopiran, vec ljudi pohvaljuju na forumu, laznog autora...
Mislim, nista na belom svetu nije tajna i nije zasticeno, ali me samo cudi potreba da se od tudjeg perja pravi ogrtac da bi bila savrsena osoba u tudjim ochima...koja je to dosada od zene, kad ne veruje sopstvenom smislu za izrazavanje...

Poslednja izmena:
А Хелен и ја смо два брата! :brus:

Да не претворим тему у зезање, мене занима смисао копирања делова туђих живота.
Е, сад, тешко да ће Цакана алијас Фљурија да нам каже зашто то ради, али, није ни то лак посао..
Треба читати постове, копирати, убацивати на одређена места на другом форуму..
Зар није лакше изградити сопствени живот?
А ако није, замислите какав је живот том неком ко то ради.
Ја покушала. И не могу. :sad2:

Poslednja izmena:

Е, сад, тешко да ће Цакана алијас Фикрија да нам каже зашто то ради, али, није ни то лак посао..

e to i mene buni u celoj prici...
koliko bre vremena treba za celu tu akciju...uzas :roll:

Е, сад, тешко да ће Цакана алијас Фикрија да нам каже зашто то ради, али, није ни то лак посао..

Ma Vanda, nije zezanje uopste.
Nekima moze tako i zvucati dok se ne nadju negde na nekom cudnom mestu pod tudjim imenom sa delom svog zivota koji je neko inkorporirao u svoj.

Koja je ovo kraljica :) Pretpostavljam da ima folder u koje skuplja bisere za koje proceni da se mogu iskoristiti i onda za svaku priliku svojom razboritoscu i mastovitoscu opcinjava druge clanove ...Hehehe, onda dodje na dejt i kaze ,,muuuuuu" Blagi Boze, nemam bas skepticna shvatanja, ali ovo je zaista intelektualni kretenizam, ne naznaciti da je citat...Mada vise puta sam videla i ovde da se kopira tekst (koji cak ponekad procitas u onim cirkularnim meilovima ,,salji dalje", ali se ne naznaci da je kopiran, vec ljudi pohvaljuju na forumu, laznog autora...
Mislim, nista na belom svetu nije tajna i nije zasticeno, ali me samo cudi potreba da se od tudjeg perja pravi ogrtac da bi bila savrsena osoba u tudjim ochima...koja je to dosada od zene, kad ne veruje sopstvenom smislu za izrazavanje...

meni su više muuuuuu ove što je čitaju i nasjedaju
al' 'ajde i to..ima nas raznih

a koliko vremena treba da se smisli odgovor ?

ovo je kradja...naravno kradu se seminarski radovi, prepricane lektire, naucni radovi , sve se krade...pa sta ocekivati kad smo ususkani u vreme kad ne treba nista da mislish, vec ,,da se snadjesh" sa sto manje muke

lakse joj je da krade, nego da se cita knjige i radi na svom mozgu

ovo je kradja...naravno kradu se seminarski radovi, prepricane lektire, naucni radovi , sve se krade...pa sta ocekivati kad smo ususkani u vreme kad ne treba nista da mislish, vec ,,da se snadjesh" sa sto manje muke

..kako će kad mozna nema...da ima ne bi se time ni bavila...:evil:

Али, преслаже пригодно, мора се признати.
Уствари, ја све време жалим особу која то ради...

ali, ako je osoba x osmislila ceo svoj zivot i izgradila svoju virtuelnu svakodnevicu i ne bi jopj trebalo mnogo. vecina pitanja ne zahtevaju veliko razmisljanje pred odgovor. samo ono - sednes pred komp, kazes sebi a da ja sam sad osoba z i teras...pa da vidim ko ce da te provali

Uploaded with ImageShack.us

Ако читате редом, било који део реченице са лева на десно, можете да комбинујете говор који траје 45 минута. То ми личи на ово, само копираш туђе постове и умећеш их..

Али, ако тако ствараш свој живот! Страшно!

П.С. Еоја, и овде где сам ја почелакиша..или сам изгуглала да је почела..:confused:

Uploaded with ImageShack.us

Ако читате редом, било који део реченице са лева на десно, можете да комбинујете говор који траје 45 минута. То ми личи на ово, само копираш туђе постове и умећеш их..

Али, ако тако ствараш свој живот! Страшно!

П.С. Еоја, и овде где сам ја почелакиша..или сам изгуглала да је почела..:confused:

konacno je neko skontao

Tuđe perje ima više šljokica, doduše ne greje ali koga briga, važno je da šljašti.

Pre pola godine sam htela da se registrujem na Skajpu. I po navici ukucam svoj nick sa Krste kad ono....taraaaa...šestoro ljudi ulogovano pod nickom ludopileglodjekosku.
Moj nick je moja umotvorina. Izmozgali ga moj koleZa sa faxa i ja jedne davne zime u časovima dokolice. Uz to, koristim ga isključivo i samo na Krstarici. Dakle, zaključak je da su pojedinci sa ovog foruma u nedostatku mašte, inovativnosti i originalnosti bez trunke griže savesti ukrali moj nick. Bila sam besna deset dana. A sada me briga. Očekujem da jednoga dana neko objedini moju priču u nastavcima i objavi je kao roman pod svojim imenom. Ili ko zna na kojim sve sajtovima moji blogovi "obitavaju" kao autorsko delo nekog drugog korisnika.
Sve je moguće.
Dušu i pamet ne mogu mi ukrasti.
Za ostalo me briga.
smajli-koji-pokazuje-šipak-lopovima

mene niko nije citiro.. zar sam ja najgluplji od sve dece :(
Siguran sam da se tvoj ispraćaj citira na mnogim forumima.

...

Nego, čuđenje nad tim što je neko kopirao post i stavio ga na drugo mesto na internetu, ili uzeo fotografiju pa uradio slično, je ekvivalent začuđenosti čiče koji dođe na buvljak bajsom, uđe unutra da kupi produžni gajtan i kad izađe ne zatekne prevozno sredstvo na mestu na kojem ga je ostavio.

Uzgred, skloni smo da na forumima nikove posmatramo kao botove koji su programirani da ispune potrebe našeg boravka na tom mestu. Jedan je tu da ga mazimo, drugi da popričamo s njim, trećeg šutnemo. Bez pardona se kreiraju, plasiraju i prihvataju podaci o tim botovima. Oni nemaju ni lice, ni osećanja, ni privatnost.
Ali ako neko kopira naš post na drugi forum, e onda je to ozbiljna stvar koja nas vređa kao ličnost i zadire u naš privatni posed. To je otimačina virtualnog identiteta.

Ovaj podforum je uvek bio mesto na kojem je bilo pomalo paranoje. Ali u poslednje vreme mi se čini da je ima više no ranije. Čak i oni koje sam smatrao kul osobama upadaju u taj fazon.
Mislim možda sam ja glup i naivan, ali u ovome o čemu sad pričamo zaista ono što mi prvo pada na pamet nije nekakva bolest, teorija zavere ili ne znam ni ja šta sve ne.
Trojanka je napisala o čemu se najverovatnije radi.
Jaka stvar, pa napisao sam komentar da bi nečemu koristio. Neka ga uzme ko hoće.
Meni drago.

Nemojte bwe da stvari gledate na najgori mogući način aman.

pa čekaj bre pile, kako tvoja umotvorina?
ja sam i pre 2007. više puta čula da ludo pile glođe kosku po raznim spomenarima i tako tim glupostima
(i ovim ne tvrdim da lažeš nego da ste možda ti i/ili kolega čuli to pa vam ostalo negde u nesvesnom)
slučajnosti jesu moguće u nekoj meri =)

pa čekaj bre pile, kako tvoja umotvorina?
ja sam i pre 2007. više puta čula da ludo pile glođe kosku po raznim spomenarima i tako tim glupostima
(i ovim ne tvrdim da lažeš nego da ste možda ti i/ili kolega čuli to pa vam ostalo negde u nesvesnom)
slučajnosti jesu moguće u nekoj meri =)

Ja nisam čula za ludo pile koje glođe kosku. Žao mi je.
I valjda znam kako mi je nastao nick.
Mada, ko zna. Možda sam i ja plagijator nekog tamo Ludogpileta iz tog tvog spomenara. A možda ni postovi nisu moji.
A u nesvesno guram samo ono što me žulja.
Ludopile me ne žulja. Raduje me.
Ipak hvala što me proglasi plagijatorom.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back