_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima skoro 10-ak godina.
kad je zima ,uopshte ga ne shishamo.bude rundav ko da nije pudla.(a i tako mi je sladji)
mada realno on ima dosta chudnu dlaku,krutu(mislim da je neko umeshao shape sa strane)
i mnoooogooo se linjaaaaaa..
nenormalno mnooogo.svaki dan poginem dok izchetkam dlake iz tepiha
Da li si ga vodila kod veta? Jer za pudle je upravo karakteristicno da se uopste ne linjaju, nikad nisam cula da se pudla linja, narocito posto kazes da skupljas dlake svaki dan![]()
meni se cini OK!![]()
Malo ih neuredno drziPiljevina, smrduckanje...
Inace ne vidi se bas najbolje gradja na slici, ali ne brini, i tata je sasvim sigurno pudlov
Krmeljcice bi trebalo da im skida da se ne stvore ranice. Nikako nemoj da ih uzmes pre nego sto budu stari najmanje 2 meseca(pozeljno je 2 i po). Krajnje je neodgovorno da ti nudi jedva stare mesec i po dana. Verovatno da bi ih se sto pre otarasio, ali njima tad jos treba majka. Naravno moze sve da bude ok i sa mesec i po dana, ali sigurnosti radi sacekaj dok ne napune 2 meseca.
Da li on drzi samo pudle ili i druge rase?
Sve u svemu ok je osim ovog sto sam navela kao mane, ne svidja mi se bas ta nemarnost(krmelji, piljevina u hrani, dao bi ti sa mesc i po...) ali moze da bude i ok. Kolika je cena?
Iz Zrenjanina sam!
uskoro ce Misko na prvo izlozbeno friziranje, pa ce biti pravih fatalnih slika za cetvoronozne dame!
Jel misko to ima belo na grudima?
Drzi jednog westija, njega je kupio kao psa svojoj zeni za kucu. Ali ne mogu da izadju sa njime na kraj, kazu da puno laje, pa ce ga prodati. I ima dva shi-tsua, koji laju ko nenormalni. Ostalo su pudle, tata beli toy (koji je prerastao pa je patuljast 30cm), mama bela patuljasta na granici sa srednjom (35cm), jedna bela zenka srednja, jedna bela toy i jedna srebrna patuljasta. To je koliko sam ja zapamtila.
On mi je rekao da mogu kod njega da budu i duze, ali da je bolje da dodjem ranije da bi prva izabrala psa kojeg hocu. I posto hocu da se zove Širli Templ, on bi celo leglo nazvao na Š. Mislim registrovao tako. Makar je tako rekao.
Onda cu otici da definitivno vidim i zapamtim psa za dve nedelje, a uzecu ga kada bude imao 8 nedelja, ako kazete da je tako bolje?
Valjda nece smrduckati kada je okupam i budem drzala kod mene u stanu?
To je onaj oglas gde su kuce 250e. Da ponovim jos jednom, nisu mi bitne pare, ja sam spremila daleko vise, racunajuci na kucu iz Temerina, ali sada kada sam videla ove, ne ceka mi se leglo iz Temerina.
Da ga zovem da mu skrenem paznju na krmeljcice? Da mu kažem da ih redovno skida..