PUDLE

Cao svim kuckarima.
ja imam dve pudlice. Jednu staru 7 godina i jednu 4 meseca. Ova mala mi stvara velike probleme na koje nisam naisla sa starijom pudlom.
Veterinar je nasao da ima gljivice u usima koje lecimo vec 10 dana. Medjutim osim moje male i preslatke pudlice koja uzasni smrdi usmrdela je i celu kucu i to samo sa tim gljivicama. Sarija pudla je zdrava i ne smrdi. Veterinar ne moze da mi pomogne, a ja i posle lecenja i kupanja moje malo stene i dalje smrdi. STA DA RADIM!:(:(

Odvedi je kod drugog veta. Za pudle je bas karakteristicno da nemaju nikakav miris pa prema tome sigurno nesto nije u redu.

Hvala sto ste mi odgovorili, ali konsultovala sam i druge veterinare. Odgovori su kao...trci, puno se znoji, letnje vreme itd. Sve je to po meni netacno, jer moja starija pudla uopste nema nikakav miris. Ako se ipak /osim veterinara/ jos neceg setite bicu Vam zahvalna

Sawetuj se sa nekim uzgajiwachem ili idi na fakultet pa tamo nadji nekoga da ti pomogne, mozda je heshto ozbiljno...

Skoro sam upoznala newerowatnu srednju pudlu, odushewljena sam njenom pameti...
Izwrsan pas...
:heart:

Hvala sto ste mi odgovorili, ali konsultovala sam i druge veterinare. Odgovori su kao...trci, puno se znoji, letnje vreme itd. Sve je to po meni netacno, jer moja starija pudla uopste nema nikakav miris. Ako se ipak /osim veterinara/ jos neceg setite bicu Vam zahvalna

Moja pudla trci po dva sata dnevno maltene bez prestanka za lopticom i ne smrdi. Pa nisu to ljudi da se oznoje pa se usmrde:dash:
Odvedite je kod Novaka ako ste iz Beograda i ako ste u finansijskoj mogucnosti.

Nego pade mi na pamet nesto... Mojoj pudli ume da pukne analna zlezda i to katastrofalno smrdi, mada kratko. Jel su joj cedili/pregledali zlezdu?

Ljudi, puno hvala
Moja Medena nema /jos/ nikakvih zlezdi. Pretpostavljam zato sto ima samo 4 meseca. Ja sam iz Zemuna i pokusacu kad se zavrse godisnji odmori da nadjem nekog na Veterinarskom fakultetu. Da li je tacno da mogu sa rastvorom sirceta i vode /obzirom da sam je kupala pre 3 dana/ da malo saperem smrad i masne usi/usi su joj masne jer jos uvek joj stavljam kapi protiv gljivica/

za usi ne verujem da smes.ti rastvorom se ona cela pere.usi,pogotovo kod pudlica,ja sam se raspitala,su osetljive i ispriraju se samo kod veterinara sa onijm rastvorom mislim da je zute bije,cupkaju se dlacice i stavlja se mast ili kapi.zavisi od upale.to sve mora da konstatuje vet.
nisu svi na odmoru,nemoj da cekas zadnji dan i da se zeznes kao ja.
imas mnogo dobre privatne veterinare koji godinama lece pudlice i znaju ih u dusu,bas u zemunu ima jedan vet
zarko se zove.on je genijalac
moja pudlica je imala upaljeno uvo godinu i po dana.kada je on ocistio i stavio neku mast koje nema kod drugih vetova.za dan joj je bilo bolje!!!!

Malu Djuliju iz Surdulice mozete videti ovde http://rs.fotoalbum.eu/optimum5/a146970
00000002.JPG

Poslednja izmena od moderatora:
Da li bi neko mozda poklonio maltezera,ili zna nekog ko bi poklonio?rado bi ga uzela,nisam u finansiskoj mogucnosti da ga kupim a mnogo bi volele da ga imam....naravno da bi imao fenomenalne uslove za zivot.

Back