Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, šteta bi bila da se takva divna boja "traći" na parenje sa mužjacima bilo koje druge boje, samo ovakvi riđi lepotani dolaze u obzir.
(I po ko zna koji put, u papagajskom maniru, nemam apsolutno ništa protiv kad se parenje obavlja planski i ciljano, sa namerom poboljšanja kvaliteta same rase i isticanja osobina iz standarda, nerviraju me "backyard breeders" kojima nije bitan ni kvalitet ni dobrobit tih pasa koje proizvode.)
Njemu ce sigurno biti drago da zna kako negujete i odrzavate psa i bice pun saveta za nove vlasnike 
dugo me nije bilo
e ovako,pre nekoliko dana smo napunili 4 meseca
Laki je nemirko jedan
ali baaas
sto se tice kupanja,kupali smo se jednom do sada i dobar je bio,sa cesljanjem ne pravi problem,redovno se cesljamo
nadam se da cemo i njega izleciti skroz
sto se tice slicice,pokusacu da ubacim,ali posto ulazim ovde preko mob,malo teze ide,ne zamerite 
Ranije se to dešavalo možda jednom u pola godine i onda ga izgrdim i "ne volim" dva dana (ne dam mu da se penje na krevet, ne mazim ga, samo dobije hranu i to je sve), on bude sav pokunjen i to je to. Međutim u zadnjih mesec dana je to počelo jako često da se dešava i reži na nas i na neke glupe svakodnevne komande tipa SIDJI S KREVETA - na sve što mu nije po volji. Stvarno sam se od kad je bio mali trudila da mu ne šaljem pomešane signale, da vičem - pa odma sledećeg momenta ga mazim, i zato mi nije jasno zašto se sad tako ponaša
( Koleginice su mi rekle da je moguće jer ga nikad nisam parila i da zato postaje jako razdražljiv. Da li je neko bio u sličnoj situaciji ili zna neki savet 

moplim Vas ako mozete da mi pompgnete, trazim stene patuljaste aprikot pudle. znacilo bi mi da me uputite na nekoga ko prodaje kuce, hvala puno

Ne verujem da ima neke veze sa dominacijom, jer svaki put kada rezi sav drhti od straha i to mi je najcudnije... Bila sam kod veterinara i rekao mi je da s obzirom da je u stanu (da se ne vija po dvorishtu ceo dan) i da se nikada nije pario da je to 90% razlog njegovog ponashanja.... Meni je zao, ali i on kaze da je to za njega najbolja varijanta... Pogledacu sada i druge teme.... Bojim se samo shta ce biti ako ga kastriram a on i dalje bude rezao 
Hvala puno na odgovoruNe verujem da ima neke veze sa dominacijom, jer svaki put kada rezi sav drhti od straha i to mi je najcudnije... Bila sam kod veterinara i rekao mi je da s obzirom da je u stanu (da se ne vija po dvorishtu ceo dan) i da se nikada nije pario da je to 90% razlog njegovog ponashanja.... Meni je zao, ali i on kaze da je to za njega najbolja varijanta... Pogledacu sada i druge teme.... Bojim se samo shta ce biti ako ga kastriram a on i dalje bude rezao
![]()