PUDLE

581354_498906696834526_380145347_n.jpg
Evo i nase Majli sa mesec dana ima 550g :) Jos malo i stize kod nas ;)

Hvala Kamenicvet, hvala mimi's mom, hvala svima :)
Medjutim, ne mogu sve zasluge pripisati samo mami jer nam je i tata lepotan, maaada...meni i lice njih dvoje ;))

Tata.jpg

Da li bi neko mogao da mi preporuči provereno dobru uzgajivačnicu pudli? Želela bih da kupim braon pudlu, toj ili patuljastu. Unapred hvala
Odmah da pojasnimo, braon, crveni, apriko toy-evi su deficitarni, da ne kazem - nema ih. Obecavaju ih, a posle nista ;)
Mila Ristic je dobila jednog braon toya koji je odavno vec rezervisan...
Trenutno ima jedno leglo s braon patuljcima i dva legla s braon srednjacima... ako vas zanima, poslajite mi pp.

Poslednja izmena:
Odmah da pojasnimo, braon, crveni, apriko toy-evi su deficitarni, da ne kazem - nema ih. Obecavaju ih, a posle nista ;)
Mila Ristic je dobila jednog braon toya koji je odavno vec rezervisan...
Trenutno ima jedno leglo s braon patuljcima i dva legla s braon srednjacima... ako vas zanima, poslajite mi pp.

Poslala sam dva mail-a na kontakt adresu koja je objavljena na sajtu Mile Ristić, još pre dve nedelje, ali nisam dobila odgovor. Pokušaću ovih dana da je dobijem na telefon. Još uvek ne mogu da šaljem pp, ali uskoro ću moći, pa ću Vam se javiti ako ne uspem da kontaktiram Milu. U međuvremenu, trudim se da se što više edukujem o ovoj rasi, kako bih bila pripremljena kada stigne prinova :) Da li vaši ljubimci nekada ostaju sami kući i kako ste ih privikli na to? Pošto živim sama, mislim da će to ponekad biti neizbežno, bar na kratko...

Poslala sam dva mail-a na kontakt adresu koja je objavljena na sajtu Mile Ristić, još pre dve nedelje, ali nisam dobila odgovor. Pokušaću ovih dana da je dobijem na telefon. Još uvek ne mogu da šaljem pp, ali uskoro ću moći, pa ću Vam se javiti ako ne uspem da kontaktiram Milu. U međuvremenu, trudim se da se što više edukujem o ovoj rasi, kako bih bila pripremljena kada stigne prinova :) Da li vaši ljubimci nekada ostaju sami kući i kako ste ih privikli na to? Pošto živim sama, mislim da će to ponekad biti neizbežno, bar na kratko...

Milu Ristic mozete i dalje slobodno da kontaktirate, ali ja vam rekoh kako stoje stvari. Mali je vec u Austriji ;)
A ako dece mogu da ostaju sama, ne vidim razloga zasto ne bi psi... Verujte mi znam o cemu pricam imam i jeden i druge;)) Samo treba raditi (i s jednima i s drugima) ;)

Napisite jos jednu poruku pa da vam posaljem kontakte.

Poslednja izmena:

Back