gagasf
Primećen član
- Poruka
- 925
Na sva tri pasusa mogu da kazem jedino
Pas koji ne odgovara standardu ce tesko dati potomstvo koje odgovara standardu a bez prolazne ocene na izlozbi njegovi stenci ne mogu ni da dobiju rodovnik. Takvi psi se automatski manje cene (mozda ne ti, ja, neko drugi, ali neko treci ce ga bez pardona izbaciti na ulicu). Drugo, problematicni zagrizi vuku i odredjene zdravstvene smetnje, znam to, moj prethodni pas je imao predgriz i stalno je bio slinav i imao strasne gasove, hrkao je kao medved i jos svasta nesto. Moja je greska sto nisam to njemu uradila i moj ti je predlog da ga kastriras, olaksaces zivot i sebi i njemu. On nema svest o tome sta propusta, samo ce mu biti lakse sto nema nekih tamo nagona kojima ne moze da udovolji na pravi nacin a tebi ce biti lakse sto ce manje da naskace na vas i nece da tuguje za svakom kujom u teranju koju oseti (a sto su zreliji, to ih na vecoj daljini osecaju).
mimi`s nas dve kao da smo se dogovorile

trepavice, niti se ljutim, niti imam zbog cega, niti si me ne daj boze, povredila
Samo sam zelela najbolje tvojoj buducoj kuci kao i tebi s njom. Dobra ishrana je osnov za zdrav i dugovecan zivot svakog psa. Tu nema stednje, sto si i sama shvatila
Ti pitala, ja odgovorila Inace, ni ja nisam puna para...ali za sve se nadje nacin
Moje hranim hranama bez zitarica, kojih do skoro nije uopste bilo na trzistu, kupam samo najkvalitetnijim shamponima kojih takodje nema ovde, ali... udruzimo se nas nekoliko pa podelimo neku vecu vrecu hrane kada nam npr stigne iz Slovenije, Nemacke, Hrvatske... ili kupimo galon shampona, regeneratora. pa ga takodje podelimo izmedju sebe. Dodje nam jeftiniji nego npr Trixi, a o razlici ta dva proizvoda nema potrebe ni pricati: kao nebo i zemlja. Od sprejeva za razmrsavanja i rascesljavanje koriste se i neki humani koji su daleko jeftiniji od onih "pravih" a pokazali su se sasvim OK, itd, itd Znaci kad se voli, sve se moze...

Poslednja izmena: